Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar nasılsınız varmı güzel gelişmeler
biz tedavinin 4. ayına girdik eşim tahlillerini yaptırdı çok şükür fsh ı yükselmiş spermlerde de gelişme var
inş herşey daha iyi olur bi kaç aya kadar bakalım kaan hocaya akşama yazıcaz ne cevap verecek merak ediyorum

biz tedavinin 4. ayına girdik eşim tahlillerini yaptırdı çok şükür fsh ı yükselmiş spermlerde de gelişme var
inş herşey daha iyi olur bi kaç aya kadar bakalım kaan hocaya akşama yazıcaz ne cevap verecek merak ediyorum
Canim cok sevindim esin azospermimi yoksa baska birseymi bizimde 5 ay olcak tedaviye basladimiz fsh kac sizin

Canim cok sevindim esin azospermimi yoksa baska birseymi bizimde 5 ay olcak tedaviye basladimiz fsh kac sizin

sağol canım darısı başınıza olsun iyi gelişmelerin,
yok canım azo sperm değil çok şükür zaten sperm vardı fsh düşük geldiği için sayılar düşüktü şimdi fsh yükselmiş 1.89 la başladık fsh 4 civarı olmuş
sizin fsh yüksekmiydi

yok canım azo sperm değil çok şükür zaten sperm vardı fsh düşük geldiği için sayılar düşüktü şimdi fsh yükselmiş 1.89 la başladık fsh 4 civarı olmuş
sizin fsh yüksekmiydi
gözünüz aydın, Rabbim tez zamanda Bebişinize kavuşturur inşallah .
Bizim 1,33 fsh, endokrin hekimi fsh normal ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Kaan hoca size ilaç Başlamış.

Canım çok sevindim hayırlı haberler gelsin tez zamanda inşallah

sizin fsh yüksekmiydi
Evet canim fsh 25 di gecen ayki tahlilde 0.7 cikti 4 aydir igne ve klomen kullaniyoruz haftada 3 gun du igne simdi haftada 1 kere bakalim bu ayin 20de tekrar tahlil yaptircax hayirlisi artik

Mrb değerlerinizin güzel çıkmasına çok sevindim. Rabbim tez zamamda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Sperm degererinde düzelme olduğunu yazmışsınız. Aceba mümkünse ne kadar düzelme olduğunu yazar mısınız. Sayı hareket ve morfoloji arttı mı.

gözünüz aydın, Rabbim tez zamanda Bebişinize kavuşturur inşallah .
Bizim 1,33 fsh, endokrin hekimi fsh normal ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Kaan hoca size ilaç Başlamış.

diğer drlar bu değeri kabul ediyo ama kaan hoca az buluyo bizde başka bir dra gösterdiğimizde ilk değerimizi normal buldu
ama sonuç ortada kaan hocanın sayesinde fsh artmaya başladı ve değerler düzelmeye başladı çok şükür
sizde mutlaka kaan hocayla iletişime geçin boşu boşuna vakit kaybetmeyin
sayılarınız kaç peki

Evet canim fsh 25 di gecen ayki tahlilde 0.7 cikti 4 aydir igne ve klomen kullaniyoruz haftada 3 gun du igne simdi haftada 1 kere bakalim bu ayin 20de tekrar tahlil yaptircax hayirlisi artik
hakınızda hayırlısı olsun canım ama sizde de gelime var demekki iğne sayısı düştüğüne göre
tahlil sonuçlarınızı yaz inş güzel çıkar sonuçlarınız

Back
X