Siz ğenetik test yaptırmişmıydınızCanim benim esimde klomen kullaniyor ama yaninda choriomon igne kullaniyo bizm fsh 30.5 di suanda 9.4 persembe tekrar tahlil vericez bakalm bu ay ne olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ğenetik test yaptırmişmıydınızCanim benim esimde klomen kullaniyor ama yaninda choriomon igne kullaniyo bizm fsh 30.5 di suanda 9.4 persembe tekrar tahlil vericez bakalm bu ay ne olmus
Nerde yaptırcanız pekiHenüz degil hoca bize tüp bebege gecince yapicam dedi ama biz yapdiricaz yinede haftaya isterseniz smdide yaptirabilirsiniz dedi
HmmCanim biz yurtdisindayiz burda yapdircam
Birde genetikten darbe yiyim tam olsun dimiher yerde yapılyo genetk test heralde ama gec cıkıyo 1aya kadar falan anca cıkyo vakıt kaybetmeyn yaptrn derım
Kizz sen bi alemsinBirde genetikten darbe yiyim tam olsun dimi![]()
He kı oleyim napim her yeri sorun uc aydır bitkisel kullanalim dedik bir yeri duzeltelim derken diyer yeri yıktık fsh 45 di 35 olmuş testsyron 210 du 172 olmuş Kaan hoca dinleyelim artık dedikKizz sen bi alemsin![]()
Canim cok sevindim esin azospermimi yoksa baska birseymi bizimde 5 ay olcak tedaviye basladimiz fsh kac sizinarkadaşlar nasılsınız varmı güzel gelişmeler
biz tedavinin 4. ayına girdik eşim tahlillerini yaptırdı çok şükür fsh ı yükselmiş spermlerde de gelişme var
inş herşey daha iyi olur bi kaç aya kadar bakalım kaan hocaya akşama yazıcaz ne cevap verecek merak ediyorum
Canim cok sevindim esin azospermimi yoksa baska birseymi bizimde 5 ay olcak tedaviye basladimiz fsh kac sizin
gözünüz aydın, Rabbim tez zamanda Bebişinize kavuşturur inşallah .sağol canım darısı başınıza olsun iyi gelişmelerin,
yok canım azo sperm değil çok şükür zaten sperm vardı fsh düşük geldiği için sayılar düşüktü şimdi fsh yükselmiş 1.89 la başladık fsh 4 civarı olmuş
sizin fsh yüksekmiydi
Canım çok sevindim hayırlı haberler gelsin tez zamanda inşallaharkadaşlar nasılsınız varmı güzel gelişmeler
biz tedavinin 4. ayına girdik eşim tahlillerini yaptırdı çok şükür fsh ı yükselmiş spermlerde de gelişme var
inş herşey daha iyi olur bi kaç aya kadar bakalım kaan hocaya akşama yazıcaz ne cevap verecek merak ediyorum
Evet canim fsh 25 di gecen ayki tahlilde 0.7 cikti 4 aydir igne ve klomen kullaniyoruz haftada 3 gun du igne simdi haftada 1 kere bakalim bu ayin 20de tekrar tahlil yaptircax hayirlisi artiksağol canım darısı başınıza olsun iyi gelişmelerin,
yok canım azo sperm değil çok şükür zaten sperm vardı fsh düşük geldiği için sayılar düşüktü şimdi fsh yükselmiş 1.89 la başladık fsh 4 civarı olmuş
sizin fsh yüksekmiydi
Mrb değerlerinizin güzel çıkmasına çok sevindim. Rabbim tez zamamda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Sperm degererinde düzelme olduğunu yazmışsınız. Aceba mümkünse ne kadar düzelme olduğunu yazar mısınız. Sayı hareket ve morfoloji arttı mı.arkadaşlar nasılsınız varmı güzel gelişmeler
gözünüz aydın, Rabbim tez zamanda Bebişinize kavuşturur inşallah .
Bizim 1,33 fsh, endokrin hekimi fsh normal ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Kaan hoca size ilaç Başlamış.
sağol canım hepimiz için güzel haberler vermek nasip olur inş en kısa zamandaCanım çok sevindim hayırlı haberler gelsin tez zamanda inşallah
hakınızda hayırlısı olsun canım ama sizde de gelime var demekki iğne sayısı düştüğüne göreEvet canim fsh 25 di gecen ayki tahlilde 0.7 cikti 4 aydir igne ve klomen kullaniyoruz haftada 3 gun du igne simdi haftada 1 kere bakalim bu ayin 20de tekrar tahlil yaptircax hayirlisi artik