Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayr yaptrmadk azo sebebimizde belli değil siz tese oldunuzmu azo sebebiniz ne
Yok kız olmadık valla daha genetik test yaptırmak ama eşim 6 yaşında testis indirme ameliyatı olmuş testisleride atrofi gelişmemiş

Cnm yaa eşin sigara kullanyrmu sigaraya ne dedi kaan hoca
Eşim colayı çok tuketiyodu sabah kahvaltısını bile kola ile yapiyodu onları bıraktık asitli şeyleri portakal suyu sıkıyorum havuc falan tabi içine kadarda kırk laf soyluyo :-) b

Mrh canim..Valla bir iyiyim bir kötüyüm duygusal anlamda..bebis olmamasi insani yipratan bir süreç..biz ilk ayimizi doldurmak uzereyiz..tedavinin hayirlisiyla sonuclanmasini bekliyoruz..sen nasilsin?
Azosperm için mi tedavidesiniz Kaan hocada

merhaba, kaan beyin istediği hormon ve sperm tahlili testleri için anadolu yakasında hangi labaratuvarı tavsiye edersiniz? dna hasarı için düzene gidiyorduk ama diğer tahliller için başka bir yer arıyoruz.

Mrh canim..Valla bir iyiyim bir kötüyüm duygusal anlamda..bebis olmamasi insani yipratan bir süreç..biz ilk ayimizi doldurmak uzereyiz..tedavinin hayirlisiyla sonuclanmasini bekliyoruz..sen nasilsin?
Iyiyim. Ben de canım senden iyi haberler bekliyorum artık. Biz de yaşıycaz bu duyguyu biraz zor ve geç olsa da canım umutla bak stres yapma.ben inanıyorum iki ay içinde yazacaksın hamileyim diye:)

Üzülmemek stres yapmamak elde değil.yıllar su gibi geçiyor.her ay Düş kırıklığı.gün geçtikçe Umudumu biraz daha kaybediyorum. Yarabbim sen acı bu kullarına. bu en güzel duyguyu Tattır bize

merhaba arkadaşlar
14.03.2015 te düzende test yaptırmıştık.Sayımız 1 milyon hareketlilik yoktu.Morfolojiyide ölçmemişti.27.04.2015 genartta sperm dondurun dedi hoca ve sperm testi dna hasar testi ve morfolojiyi yaptırın demişti. Sperm sonuçlarımız çıktı. Sayımız 4 milyon olmuş İleri hareket %4 ileri yavaş %35 yerinde hareketli %8 hareketsiz%53 çıktı. Morfolojiyi ölçemedi yine.Bu morfolojiyi sıfır olduğu anlamına mı geliyor. Dna sonucu 14 gün sonra çıkar dedi ordaki bayan önceki hasarımız %31 di. bakalım biraz kıpırdama olmuş sanki ne dersiniz??

Back
X