Siz tese falan olmadınız demi azo sebebiniz neydiTmm cnm sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz tese falan olmadınız demi azo sebebiniz neydiTmm cnm sağol
Valla ona bişey demedi icmese iyi dedi ama eşim kullanmiyo çok şukurCnm yaa eşin sigara kullanyrmu sigaraya ne dedi kaan hoca
Yok kız olmadık valla daha genetik test yaptırmak ama eşim 6 yaşında testis indirme ameliyatı olmuş testisleride atrofi gelişmemişHayr yaptrmadk azo sebebimizde belli değil siz tese oldunuzmu azo sebebiniz ne
Ben genetik testide bu tooikte duydum Kaan hoca hiç bişey demedi bize bende genetik test yapildiğini bilmiyodumHayr yaptrmadk azo sebebimizde belli değil siz tese oldunuzmu azo sebebiniz ne
Eşim colayı çok tuketiyodu sabah kahvaltısını bile kola ile yapiyodu onları bıraktık asitli şeyleri portakal suyu sıkıyorum havuc falan tabi içine kadarda kırk laf soyluyoCnm yaa eşin sigara kullanyrmu sigaraya ne dedi kaan hoca
19Lh nasıl sizde
Mrh canim..Valla bir iyiyim bir kötüyüm duygusal anlamda..bebis olmamasi insani yipratan bir süreç..biz ilk ayimizi doldurmak uzereyiz..tedavinin hayirlisiyla sonuclanmasini bekliyoruz..sen nasilsin?Selam kızlar.herkes iyi mi ya sesiniz çıkmıyor
Azosperm için mi tedavidesiniz Kaan hocadaMrh canim..Valla bir iyiyim bir kötüyüm duygusal anlamda..bebis olmamasi insani yipratan bir süreç..biz ilk ayimizi doldurmak uzereyiz..tedavinin hayirlisiyla sonuclanmasini bekliyoruz..sen nasilsin?
HmmmYok canim çok şükür az da olsa Sperm çıkışı var..
Iyiyim. Ben de canım senden iyi haberler bekliyorum artık. Biz de yaşıycaz bu duyguyu biraz zor ve geç olsa da canım umutla bak stres yapma.ben inanıyorum iki ay içinde yazacaksın hamileyim diye:)Mrh canim..Valla bir iyiyim bir kötüyüm duygusal anlamda..bebis olmamasi insani yipratan bir süreç..biz ilk ayimizi doldurmak uzereyiz..tedavinin hayirlisiyla sonuclanmasini bekliyoruz..sen nasilsin?
Amin canim..kalbim ağlıyor, nefes alamıyorum.bebeğimin ılık nefesini hissetmek istiyorum.Rabbim sabır versin bize.