Âmin tatlım inşalaaaaaaaahÜzülmemek stres yapmamak elde değil.yıllar su gibi geçiyor.her ay Düş kırıklığı.gün geçtikçe Umudumu biraz daha kaybediyorum. Yarabbim sen acı bu kullarına. bu en güzel duyguyu Tattır bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin tatlım inşalaaaaaaaahÜzülmemek stres yapmamak elde değil.yıllar su gibi geçiyor.her ay Düş kırıklığı.gün geçtikçe Umudumu biraz daha kaybediyorum. Yarabbim sen acı bu kullarına. bu en güzel duyguyu Tattır bize
Canım sizin adınıza çok sevindim. Değerlerde kıpırdama var tabiki de inşallah daha da iyi olur. Bu süre zarfında hangi ilaçları kullandınız.merhaba arkadaşlar
14.03.2015 te düzende test yaptırmıştık.Sayımız 1 milyon hareketlilik yoktu.Morfolojiyide ölçmemişti.27.04.2015 genartta sperm dondurun dedi hoca ve sperm testi dna hasar testi ve morfolojiyi yaptırın demişti. Sperm sonuçlarımız çıktı. Sayımız 4 milyon olmuş İleri hareket %4 ileri yavaş %35 yerinde hareketli %8 hareketsiz%53 çıktı. Morfolojiyi ölçemedi yine.Bu morfolojiyi sıfır olduğu anlamına mı geliyor. Dna sonucu 14 gün sonra çıkar dedi ordaki bayan önceki hasarımız %31 di. bakalım biraz kıpırdama olmuş sanki ne dersiniz??
emodex ,trendal, endol kullandık cnmmCanım sizin adınıza çok sevindim. Değerlerde kıpırdama var tabiki de inşallah daha da iyi olur. Bu süre zarfında hangi ilaçları kullandınız.
Canim tamam iste 10 tablet oluyor Klomenin icinde 20 gun gidiyor.Sikinti yok canim..Arkadaşlagidiyor. bana yardım edin eşim bu ay Kaan hocaya gitti ve dna hasar testi %34 çıktı ve klomen tablet gün aşırı aç karnına 1 tane ve emodex günde 2 tane verdi bizde internetten sipariş verdik geldi şimdi şu kelimenin içinde 10 tane var bu ilaçı kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim inşallah ilaç kullanan herkese şifa olur
Tamam canım şimdi 20 günden sonra 5 gün ara mı verecek yoksa diğer kutuya mı gecicekCanim tamam iste 10 tablet oluyor Klomenin icinde 20 gun gidiyor.Sikinti yok canim..
Ara yok canim diger kutuya gececek..Tamam canım şimdi 20 günden sonra 5 gün ara mı verecek yoksa diğer kutuya mı gecicek![]()
Değerleriniz ilaç kullanmadan önce kaçtı?klımen hormon ilacı fsh ve total testesterenu yükseltmiş baya.bizim fsh 1,33 çıktı endokrin Dr danıştık. Normal dedi. Klomen vs ilaç kullanmayın dedi. Bizde sperm dna hasar testi geçen hafta yaptık.şuan sadece emodex ve evit kullanıyoruz. Test sonucundan sonra hocayz gidicez.Kızlar eşim 1 aydir klomen kullaniyor. Test yaptırdık ve FSH 41e Total Testesteron da 1400lere yükselmiş..umarim tedavimiz yarida kalmaz çok üzüldüm. .bizim durumumuzda olan var mi aceba, hoca ne diyecek çok mrk ediyorum..
Fsh 1,33 hoca düşük diyor. ama endokrin hekimi normal dedi.kloöen kesinlikle kullanmayın dediDeğerleriniz ilaç kullanmadan önce kaçtı?klımen hormon ilacı fsh ve total testesterenu yükseltmiş baya.bizim fsh 1,33 çıktı endokrin Dr danıştık. Normal dedi. Klomen vs ilaç kullanmayın dedi. Bizde sperm dna hasar testi geçen hafta yaptık.şuan sadece emodex ve evit kullanıyoruz. Test sonucundan sonra hocayz gidicez.
değerleriniz Öncesinde kaçtıKızlaaar..yardım lütfenn..klomen ve emodex kullananlar 1 ay sonunda FSH ve Total tesresteron seviyeniz arttı mı? Bizim degerler neden bu kadsr uçtuuu?
Onceki degerlerimiz FSH 21 (ref:1.4-18.1) Total testesteron 258 (ref:241-827)değerleriniz Öncesinde kaçtı
1 ay klomen kullamimi sonrasi ise FSH 41 TOTAL TESTESTERON 1429..
Heralde bizim tedaviyi de degistirir ya da igne veririr bilemedim..hayirlisi yaaa..[/QUOTE][QUOTE="btusss, post: 40809699, member: 649iğne]Canim benim esimde klomen kullaniyor ama yaninda choriomon igne kullaniyo bizm fsh 30.5 di suanda 9.4 persembe tekrar tahlil vericez bakalm bu ay ne olmus
Fsh aynı bizimki gibi olmuş bizim testsyron 210 du1 ay klomen kullamimi sonrasi ise FSH 41 TOTAL TESTESTERON 1429..
Kaan hocanın dediklerine başlicaz iğneye hapa bitkisel kullanalım dedik bir yeri duzeltirken obur tarafı bozduk buğun test yaptık fsh 45 di 35 olmuş testsyron alt sınrdi 210 şimdi yerlrde 172 ot cop yaramadı maalesef1 ay klomen kullamimi sonrasi ise FSH 41 TOTAL TESTESTERON 1429..