Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bu ayki tahlilimiz fsh 10.8 testosteron 11.850 nasil sizce artik istermi fish testinini

amiin rabbim cümlemize tez vakitte nasip etsin daha fazla aratmadan
morfoloji değerlerinden bişey anlamadım ama sayı ve harekette çok güzel değişme var
eski değerlerden 3 kat fazla artış var çok şükür ama harekette biraz sorun var çok önemli değil o da inş Allahın izniyle kullandığımız ilaçlar sayesinde düzelir diye düşünüyorum bakalım kaan hoca ne diyecek

Mrb Melek'im ,bizim morfoloji %2 bunun dışında sperm testi normal. Sizin testiniz nasıl fsh dışında spermiyogramda ne gibi sıkıntı vardı , ve düzelen değerleri yazar mısın

merhaba. benim eşimde morfoloji 2, hızlı ileri o, sayı 1,6
komozom ve hormon testleri normal çıktı.ayrıca ileri derecede varikoseli var.
ben kaan hocaya sitesinden mail attım. 18 mayısa geri döneceğine dair ileti geldi gerçekten dönüş oluyor mu?birde randevu almak için aradım eylül ayına verdiler, hep böyle geç tarihlere mi veriliyor?
Ben başarıız bir tüp bebek denmesi yaptım. Benim durumumda olanlar varsa eşlerine ne gibi tedaviler uygulanıyor?
Muayehanede görevli sekreter hanım eşimin tedavi görmediği sürece tüp bebeğin tutmayacağını söyledi.
Artık ne yapacağımı şaşırdım.

Evet canim fsh 25 di gecen ayki tahlilde 0.7 cikti 4 aydir igne ve klomen kullaniyoruz haftada 3 gun du igne simdi haftada 1 kere bakalim bu ayin 20de tekrar tahlil yaptircax hayirlisi artik
boyamalı fishmi yaptıracaksınız canım?

Her ay isetemedimi normal spermmioğram iğneye başladıktan bir ay sonra istemiştim butun testsler falan hormon alp falan
Hayir canin her ay istedigi horman tahlili ast alt ggt fsh gibi bu aydan sonra sperm tahliline bakcaz dedi 5 ay olcak basladimiz daha hic sperm testi vermedik

Hayir canin her ay istedigi horman tahlili ast alt ggt fsh gibi bu aydan sonra sperm tahliline bakcaz dedi 5 ay olcak basladimiz daha hic sperm testi vermedik
canım normalde 3ay dolunca ıstemıyomuydu o fısh testını bıze öyle demıstı ama ne yapar bılmıyoz bırde sızdekıdemı sertolı cell only varmıydı

canım normalde 3ay dolunca ıstemıyomuydu o fısh testını bıze öyle demıstı ama ne yapar bılmıyoz bırde sızdekıdemı sertolı cell only varmıydı
Canim biz yurtdisinda oldumuz icin galiba normalde 3 ayda istiyormus evet bizim Azfc delesyonu birde sertoly cell only siz nezamandir tedavidesiniz

Canim biz yurtdisinda oldumuz icin galiba normalde 3 ayda istiyormus evet bizim Azfc delesyonu birde sertoly cell only siz nezamandir tedavidesiniz
canım bızede bu ay ıcınde 3ayı dolduracaz yanı 3ay olackta ona sormustm nezaman ıstıyor o testı dıye Rabbım yardımcnz olsun ınsallah olumlu sonuclar alırsnz genetık sorun falan yoktu demı

canım bızede bu ay ıcınde 3ayı dolduracaz yanı 3ay olackta ona sormustm nezaman ıstıyor o testı dıye Rabbım yardımcnz olsun ınsallah olumlu sonuclar alırsnz genetık sorun falan yoktu demı
İnsallah canim aminnn rabbim hepimize güzel haberler almayi nasip etsin genetikte bi sorun yok sadece belirli bölgelerde silinme varmis azfc delesyonu deniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…