- 17 Haziran 2015
- 9
- 17
- 3
- 37
Hayır, morfoloji % 2 hızlı ileti % 4 dna hasar testi % 41 hasarlselam ben yeni üye oldum. bizde kaan hocanın hastasıyız.henüz ilaç vermedi bize. size ilaç olarak ne verdi acaba
Hayrlı olsun tedavinzselam arkadaşlar bizde kaan hocaya tedaviye başladık.
İlk defa gittik kaan hocaya iğneye başladık evet azospermi var inşallah işe yarar sizde sorun neeşinizin degerleri nasıl canım azosperm mi var ne zamandır kaan hocaya gitmeye başladınız?bu arada geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin
Haftada kaç dedi iğneniz choriomn5000 mi hap da verdimi fsh testosteronuz kaç cokmu soru sordum yawİlk defa gittik kaan hocaya iğneye başladık evet azospermi var inşallah işe yarar sizde sorun ne
canım ben sana özelden yazayımİlk defa gittik kaan hocaya iğneye başladık evet azospermi var inşallah işe yarar sizde sorun ne
Evet choriomon 5000 haftada iki defa vuruluyo beta caroten verdi günde bitane fsh 36 testestoron 3 sizin nasıl çok merakla bekliom tedavinin sonunu umarım güzel sonuç alırızHaftada kaç dedi iğneniz choriomn5000 mi hap da verdimi fsh testosteronuz kaç cokmu soru sordum yaw
Biz haftada bir chorıomon 5000iğne birde emodeks hap bir ay oldu başlayalı test yaptık fsh 35di 32olmuş testosteron duşuktu iyice duşmuş 132 cvp bekliyoz Kaan hocadan işte boleEvet choriomon 5000 haftada iki defa vuruluyo beta caroten verdi günde bitane fsh 36 testestoron 3 sizin nasıl çok merakla bekliom tedavinin sonunu umarım güzel sonuç alırız
Siz tese olmuşmuydunzEvet choriomon 5000 haftada iki defa vuruluyo beta caroten verdi günde bitane fsh 36 testestoron 3 sizin nasıl çok merakla bekliom tedavinin sonunu umarım güzel sonuç alırız
Sein eşindedemi hiç çıkmıyo tese falan oldumu hiçBiz haftada bir chorıomon 5000iğne birde emodeks hap bir ay oldu başlayalı test yaptık fsh 35di 32olmuş testosteron duşuktu iyice duşmuş 132 cvp bekliyoz Kaan hocadan işte bole
Azosperm sıfır işte yok hic olmadık mıkrotese falan oğrenelide 6ay oldu yeni tedaviye başladık bitkisel kullanalım belki çıkış olur dedik uc ay kullandık ama sadece fsh 45den 35duşmuştuSein eşindedemi hiç çıkmıyo tese falan oldumu hiç
İnşallah tedavilerimizin sonucu bebişle biterEvet choriomon 5000 haftada iki defa vuruluyo beta caroten verdi günde bitane fsh 36 testestoron 3 sizin nasıl çok merakla bekliom tedavinin sonunu umarım güzel sonuç alırız
Kaan hocada tese yapim dedi biz tedavi dedik oda tamam dedi ama teseden önce yıne bu iğneyi kullanmamizi söylemişti bir ayİnşallah canım ama şanslısınız en azından tese öncesi tedaviye başlamıssınız en iyisini yapmıssınız
Siz tese olmuşmuydunuzİnşallah canım ama şanslısınız en azından tese öncesi tedaviye başlamıssınız en iyisini yapmıssınız
İyi yapmıssın çünkü hemen ameliyat diyolar bizde ilkinde hiç çıkmadı ikincisinde bi tane çıktı üçüncüsünde beş tane çıktı embriyo bile oluştu ama tutmadı umarım tedavide işe yarardaKaan hocada tese yapim dedi biz tedavi dedik oda tamam dedi ama teseden önce yıne bu iğneyi kullanmamizi söylemişti bir ay
Kız uc tane tese mi oldunz inşallah yarar dua edelim ramazan ayındayızİyi yapmıssın çünkü hemen ameliyat diyolar bizde ilkinde hiç çıkmadı ikincisinde bi tane çıktı üçüncüsünde beş tane çıktı embriyo bile oluştu ama tutmadı umarım tedavide işe yararda
İnşallah inşallah sizin fsh hep bole yuksekmiydiGüzel sonuçlar alırız
Hemen hemen aynı fsh lar bakalım kiminki önce duşcek bizimki iğneden sonra pek duşmemiş ya artık birdahaki ay düşer inşallahEvet üç kere olduk fsh da her tese sonrasında yükseldi ilk basta 17 ydi şuan 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?