HmmBiz hafta 3 iğne kullandık bir ay sonra 0 (sıfır)a düştü sonra klomen eklendi 2 ay sonra normale döndü
Tese olmuşmuydunuz olduysanız Kaan hocamı yaptıBiz hafta 3 iğne kullandık bir ay sonra 0 (sıfır)a düştü sonra klomen eklendi 2 ay sonra normale döndü
Dün iftar hazırlığı yaparken yazdığımı yollamayı unutmuşum kusura bakma
Dün iftar hazırlığı yaparken yazdığımı yollamayı unutmuşum kusura bakma
Olduk malesef kaan hoca yapmadı Antep'te bir tüp bebek merkezinde yapıldı tese mi ona bile emin değiliz cahilliğimize geldi yaklaşık 4 ara ve araştırmalar sonucu kaan hocayla tanıştıkTese olmuşmuydunuz olduysanız Kaan hocamı yaptı
Bişi cıkmadımıIl
Olduk malesef kaan hoca yapmadı Antep'te bir tüp bebek merkezinde yapıldı tese mi ona bile emin değiliz cahilliğimize geldi yaklaşık 4 ara ve araştırmalar sonucu kaan hocayla tanıştık
Çıkmadı çıkacağını düşünmedik ki çıkarsa süpriz olur dedik olmadı tek umut kaan hocaBişi cıkmadımı
Kaç aydr tedavidesinizÇıkmadı çıkacağını düşünmedik ki çıkarsa süpriz olur dedik olmadı tek umut kaan hoca
7 aydırKaç aydr tedavidesiniz
Hmm7 aydır
Fısh boyama testi nasıl yapılıyo eşin daha önce tese oldumu yada sperm bulundumueşimde kaan hocanın hastası tedaviye başladık başladığımızda fsh 27 testosteron birdi şu an fsh 9 testosteron 5 sperm boyaması testi yaptırdık malesef haploid hücre bulunamadı 3 ay geçti önümüzdeki hafta tekrar fish(sperm boyaması) testi yaptıracağız allah hepimize acil şifa versin lütfen olumlu sonuç alanlar bizimle paylaşsın
Sperm testi gibi örnek veriliyor 10 gün sonra sonuç alıyorsun her yerde yapılmıyor bu arada fiyatı 250TL eşim 4 önce tese oldu sonuç olumsuzdu fish testinde haploid hücre bulunmadığı için kaan hoca teseyi uygun görmedi.Fısh boyama testi nasıl yapılıyo eşin daha önce tese oldumu yada sperm bulundumu
Malesef yok Sizde durum ne aşamada tedavinin olumlu sonuçlandı mıiyi akşamlar arkadaşlar var mı güzel haberler gelişmeler
bizim tedavimiz çok şükür iyi gidiyo 6. ayına giricez ama hala hamile kalamadım henüz nasip olmadıMalesef yok Sizde durum ne aşamada tedavinin olumlu sonuçlandı mı
Bizde 7.ayın içindeyiz hormonlar normal fakat fish testinde haploid hücre bulunmadığı Sizde fish(sperm boyama) testi yaptırdınız mıbizim tedavimiz çok şükür iyi gidiyo 6. ayına giricez ama hala hamile kalamadım henüz nasip olmadı
canım benim eşim azo sperm değil o yüzden fish testinde sperm çıktıBizde 7.ayın içindeyiz hormonlar normal fakat fish testinde haploid hücre bulunmadığı Sizde fish(sperm boyama) testi yaptırdınız mı
Evet canım eşim 15 yaşında kemoterapi görmüş o yüzden sperm bulunamıyor çok düşük ihtimalde olsa uğraşıyoruz kısmet artıkcanım benim eşim azo sperm değil o yüzden fish testinde sperm çıktı
sizde azo spermmi, var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?