geçmiş olsun canım ama sen yinede ümidini kaybetme rabbim nasip ettiyse olur ben burda sizin gibi olupta tüp bebekle bebek sahibi olan bayanlar gördüm hiç kesme ümidini hayırlısı olsun haklarımızdaEvet canım eşim 15 yaşında kemoterapi görmüş o yüzden sperm bulunamıyor çok düşük ihtimalde olsa uğraşıyoruz kısmet artık
Amin canımgeçmiş olsun canım ama sen yinede ümidini kaybetme rabbim nasip ettiyse olur ben burda sizin gibi olupta tüp bebekle bebek sahibi olan bayanlar gördüm hiç kesme ümidini hayırlısı olsun haklarımızda
Biz 3 ay önce yaptırdık 10 günde çıkmıştı istanbul genarta hatta haftaya tekrar yaptıracağızKizlar 12 gun once fisch testi yaptirdik kaan hoca istedi hala bi haber yok az once genarti aradim 20 gunde cikar dedi aranizda yaptiranlar varmi bilgi verirmisiniz lutfen
biz ankarada yaptirdik sizin sonuc nasil cikmisti canim insallah iyi haberler alirim yaaaBiz 3 ay önce yaptırdık 10 günde çıkmıştı istanbul genarta hatta haftaya tekrar yaptıracağız
biz ankarada yaptırmıştık 10 gün içinde çıkmıştı mailina gelir mail kutunu kontrol et aradabiz ankarada yaptirdik sizin sonuc nasil cikmisti canim insallah iyi haberler alirim yaaa
selam, nasılsınız?epeydir girmiyordum...malum eşimin değerleri düzeldi, 6 ay bekleyin dedi kaan hoca doğal yoldan olması için, ama hala yokiyi akşamlar arkadaşlar var mı güzel haberler gelişmeler
selam, nasılsınız?epeydir girmiyordum...malum eşimin değerleri düzeldi, 6 ay bekleyin dedi kaan hoca doğal yoldan olması için, ama hala yokağustosta tüp bebek çalışmasına başlayacağız...
Canım biz 4.aya giriyoruz klomen ve emodex kullanıyor eşim dna hasarımız 34 çıktı bu ay bi daha tekrarlıycaz bakalım düşmüş müMerhaba canım.
Tam olarak sorun neydi ve düzelme hangi tedavi şekli ile oldu? Bilgilindirirsen sevinirim çünkü bizde bi kaç güne tedaviye başlayacağız.. bi yanım umut dolu bi yanım 'boşa heveslenme' diyor.. karışık duygular içindeyim.
Kaan Aydos da tedavi olanlar lütfen tedavinin gidişatını yazın. Bizlere ümit olun..
Canım biz 4.aya giriyoruz klomen ve emodex kullanıyor eşim dna hasarımız 34 çıktı bu ay bi daha tekrarlıycaz bakalım düşmüş mü
Allah kolaylık versin canım, 3 aydan daha kusa bir süre eşim klomen ve emodex kullandı, mırfoloji ve ileri hız sorunumuz vardı, eşim varikosel ameliyatıda olmuştu, son çare kaan hıcaya gittik, çok şükür normal drğerlere ulaştık, bekliyoruz şu an için, allah hepimizin yüzüne baksın ne diyeyim:)Merhaba canım.
Tam olarak sorun neydi ve düzelme hangi tedavi şekli ile oldu? Bilgilindirirsen sevinirim çünkü bizde bi kaç güne tedaviye başlayacağız.. bi yanım umut dolu bi yanım 'boşa heveslenme' diyor.. karışık duygular içindeyim.
Kaan Aydos da tedavi olanlar lütfen tedavinin gidişatını yazın. Bizlere ümit olun..
iyiyim canım bizde aynı değerlerimiz düzeldi çok şükür ama hala hamile kalamadımselam, nasılsınız?epeydir girmiyordum...malum eşimin değerleri düzeldi, 6 ay bekleyin dedi kaan hoca doğal yoldan olması için, ama hala yokağustosta tüp bebek çalışmasına başlayacağız...
BiZde Kaan hocanın hastasıyız. Bizimde Değerler düzeldi ama tüp bebekten önce aşılama düşünüyoruz, rahim filmi çekildiniz mi ve aşılama için nereye karar verdiniz?iyiyim canım bizde aynı değerlerimiz düzeldi çok şükür ama hala hamile kalamadım
ben tüp bebekten önce aşılama deneyelim diyorum
Evet canım ilKini tedaviye başlamadan yaptık İstanbul'da ama bu defa Kaan hoca genartta yap Demiş eşime bakalım Hayırlısı umarım düzelmiştirInşallah düşmüştür. Peki 4 y sonra ki ilk test mi? Bide dna testi için ankara genarta mi gidiyor eşin?
Evet canım ilKini tedaviye başlamadan yaptık İstanbul'da ama bu defa Kaan hoca genartta yap Demiş eşime bakalım Hayırlısı umarım düzelmiştir
çok sevindim canım sizin adınıza da...ber bir aşılama geçirmiştim öncesinde hiç uğraşmak istemiyorum artık aşılamayla falan, artık gelsin bebişimiyiyim canım bizde aynı değerlerimiz düzeldi çok şükür ama hala hamile kalamadım
ben tüp bebekten önce aşılama deneyelim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?