Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım eşim 15 yaşında kemoterapi görmüş o yüzden sperm bulunamıyor çok düşük ihtimalde olsa uğraşıyoruz kısmet artık
geçmiş olsun canım ama sen yinede ümidini kaybetme rabbim nasip ettiyse olur ben burda sizin gibi olupta tüp bebekle bebek sahibi olan bayanlar gördüm hiç kesme ümidini hayırlısı olsun haklarımızda

Son düzenleme:
Kizlar 12 gun once fisch testi yaptirdik kaan hoca istedi hala bi haber yok az once genarti aradim 20 gunde cikar dedi aranizda yaptiranlar varmi bilgi verirmisiniz lutfen

Kizlar 12 gun once fisch testi yaptirdik kaan hoca istedi hala bi haber yok az once genarti aradim 20 gunde cikar dedi aranizda yaptiranlar varmi bilgi verirmisiniz lutfen
Biz 3 ay önce yaptırdık 10 günde çıkmıştı istanbul genarta hatta haftaya tekrar yaptıracağız

Haploid hücre bulunamadı 3 ay daha iğne ilaca devam ettik 10 gün içinde tekrar yaptıracağız kısmet bakalım.

selam, nasılsınız?epeydir girmiyordum...malum eşimin değerleri düzeldi, 6 ay bekleyin dedi kaan hoca doğal yoldan olması için, ama hala yok ağustosta tüp bebek çalışmasına başlayacağız...

Merhaba canım.
Tam olarak sorun neydi ve düzelme hangi tedavi şekli ile oldu? Bilgilindirirsen sevinirim çünkü bizde bi kaç güne tedaviye başlayacağız.. bi yanım umut dolu bi yanım 'boşa heveslenme' diyor.. karışık duygular içindeyim.

Kaan Aydos da tedavi olanlar lütfen tedavinin gidişatını yazın. Bizlere ümit olun..

Canım benim Hayırlısı olsun üzme kendini inşallah tüp bebek sana çare olacak bu tedaviyle birlikte Kaan hocadan sonra tüp bebek yapan ÇOĞU arkadaş hamile kaldı darısı bizlere olsun inşallah

Canım biz 4.aya giriyoruz klomen ve emodex kullanıyor eşim dna hasarımız 34 çıktı bu ay bi daha tekrarlıycaz bakalım düşmüş mü

Canım biz 4.aya giriyoruz klomen ve emodex kullanıyor eşim dna hasarımız 34 çıktı bu ay bi daha tekrarlıycaz bakalım düşmüş mü

Inşallah düşmüştür. Peki 4 y sonra ki ilk test mi? Bide dna testi için ankara genarta mi gidiyor eşin?

Allah kolaylık versin canım, 3 aydan daha kusa bir süre eşim klomen ve emodex kullandı, mırfoloji ve ileri hız sorunumuz vardı, eşim varikosel ameliyatıda olmuştu, son çare kaan hıcaya gittik, çok şükür normal drğerlere ulaştık, bekliyoruz şu an için, allah hepimizin yüzüne baksın ne diyeyim:)

selam, nasılsınız?epeydir girmiyordum...malum eşimin değerleri düzeldi, 6 ay bekleyin dedi kaan hoca doğal yoldan olması için, ama hala yok ağustosta tüp bebek çalışmasına başlayacağız...
iyiyim canım bizde aynı değerlerimiz düzeldi çok şükür ama hala hamile kalamadım
ben tüp bebekten önce aşılama deneyelim diyorum

iyiyim canım bizde aynı değerlerimiz düzeldi çok şükür ama hala hamile kalamadım
BiZde Kaan hocanın hastasıyız. Bizimde Değerler düzeldi ama tüp bebekten önce aşılama düşünüyoruz, rahim filmi çekildiniz mi ve aşılama için nereye karar verdiniz?

Inşallah düşmüştür. Peki 4 y sonra ki ilk test mi? Bide dna testi için ankara genarta mi gidiyor eşin?
Evet canım ilKini tedaviye başlamadan yaptık İstanbul'da ama bu defa Kaan hoca genartta yap Demiş eşime bakalım Hayırlısı umarım düzelmiştir

çok sevindim canım sizin adınıza da...ber bir aşılama geçirmiştim öncesinde hiç uğraşmak istemiyorum artık aşılamayla falan, artık gelsin bebişim

Kizlar bizim fisch testin sonucu geldi 6 ay oldu tedaviye baslayali malasef hopaild hucre bulunamadi yaziyor tedavi ise yaramiyor galiba cok uzuldum yaa hayirlisi allahtan artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…