Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan Hoca neler önerdi size canım ? İlaç olarak ne yazdı? Bide sorununuz neydi? Morfoloji mi siznde
canım sadece öneride bulundu şimdilik test sonucumuz çıkmadı.Nohut,k.boynuzu tozu,yeşillik,ısırgan çayı herkese genel olarak söylüyor sanırım.Bizim sayımız düşüktü kaan hoca belli aralıkta bir sayınız var önemli olan sağlamlıkları dedi.Test verdik daha çıkmadı sonuca göre yönlendirme yaparız dedi.Tüp bebek taraftarı değil kaan hoca ama beklemek istemiyorum derseniz ona göre gerekeni yaparız dedi.Bakalım sonuçlar gelsin.Hayırlsı

merhaba arkadşlar bizde morfoloji bozukluğu var 3 tüp bebek denemem oldu fakat 2 tanesini hmilelikte kaybettim kaan hocya gitmeyi düşünüyorum bilgi verirmisiniz

İnşALLAH canım hakkımıxda hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için. İnşALLAH daha iyi değerlere ulaşırsınız hız ve sayı açınızdan bence gönlünüz rahat olsun illaki artıyor sadece biraz zaman gerekiyor.

Sorunumuz morfoloji olunca tüp bebekte bile korkmuyor değilim.İnşALLAH rabbim dileyen herkese nasip eder evlat sahibi olmayı. Sayı ve hızı olan morfoloji hastalarında doğal yoldan çocuk oluyor ama biraz zaman alıyor diye bir yazı okumuştum KKda canım.

merhaba arkadşlar bizde morfoloji bozukluğu var 3 tüp bebek denemem oldu fakat 2 tanesini hmilelikte kaybettim kaan hocya gitmeyi düşünüyorum bilgi verirmisiniz

Merhaba canım. Kaan hocayla tedavimiz 6 ay dır devam ediyor. Sorunumuz morfoloji ile hız ve DNA hasarıydı. 4 aylık bir ilaç tedavisi uyguladı ve sayı-hız iyi değerlere geldi. DNA hasarı %60 seviyelerinden %15-20 bandına geriledi. Morfolojimiz ne yazıkki hiç değişmedi. Hoca önemli olan sperm içeriği dedi morfolojiye çok takılmayın gerekli olan sağlam tek bir sperm dedi. Size tavsiye ederim hocayı ki dalında en iyilerin başında geliyor.İnşALLAH sizde de olumlu gelişmeler olur canım tedavi ile.

Bizim sayı hareket sorumuz yok çok şükür morfoloji kötü çıkıyo sürekli. Bizimki genetik bi durum kv gilin de zor olmuş çocuğu

Bizim sayı hareket sorumuz yok çok şükür morfoloji kötü çıkıyo sürekli. Bizimki genetik bi durum kv gilin de zor olmuş çocuğu

Bizimde durum aynı canım szinle sayı ve hareket çok şükür iyi morfolojimiz kötü. Eşimde grade 1 varikosel var.Kaan hoca tedavi gerektirecek bir durum yok dedi. Bizde ona bağlıyoruz morfoloji bozukluğunu.

Merhaba oncelikle hayirli olsun, hangi telefondan randevu aldiniz acaba, netteki telefonu ariyorum surekli dusmuyo. Bi de muayene ucreti ne kadar, ne kadar sure gecerli bilgi verir misiniz? Benim esimin de sayisi dusuk, 1 milyon ileri hareketliyle asilama yaptirdik ve sanirim tutmadi. Varikosel cikmadi ultrasonda ama sayimiz gittikce dusuyo

Merhaba, biz de baskentte hulusi hocaya gidiyoruz siz hangi doktora yaptirdiniz tup bebegi? Biz de gecen hafta asilama yaptirdik, 3 milyon sperm vardi yikamadan sonra hoca asilama icin yeterli dedi ama onun dedigi degerler daha yuksekti, asilama icin sperm verdigimde 2/3 dusmustu sperm sayisi. Biz de tup bebege gecicez ama kaan hocadan da randevu aldim mart ayina verdiler randevuyu. Tup bebek icin kaan hocaya gotunsem mi yoksa yaptirsak mi tup acaba

merhaba ben internetteki telefondan randevu almıştım.muayene için biz 400tl ödedik yılbaşı sonrası için 450tl olacakmış.Muayene bir kereye mahsus biz test verdik.Bundan sonrası internet üzerinden yazışarak olacak dediler.Geçmiş olsun.

Ben de görüştüm akşam düştü telefon, 30 marta randevu verdi en erken, ücret de 450 olmuş. Genel olarak maille görüşüyoruz ama ikinci kez gelmeniz gerekirse yeniden ödersiniz dediler o yüzden biraz fazla geldi ama gitcez mecbur. Aşılama yaptık olmadı, tüp düşünüyoruz şimdi. Ben hormon ilaçlarına boğulmadan başka sorun sıkıntı varsa halledip gidelim istiyorum ama nerdeyse nisan randevu çok gec işte

Hakkınızda hayırlısı olsun.Çok geç diye düşünmeyin vakit hızlı geçiyor.O tarihe kadarda kendinize dikkat edip en önemliside kafanıza takmadan bu zamanı değerlendirin hiç belli olmaz nasip olur gitmeden hamile kalırsınız.Eğer olmazsada zamanı gelince kaan bey ile görüşür ne ise gereken yaparsınız.Neticede bu da bir ümit deyip gidiyoruz gittiğimizinde garantisi yok.Herşeyin hayırlısı.

Aynen, bir senedir ben de hangi doktor iyi, hangi hastanenin lab. Daha iyidir diye araştırıp duruyoruz, temmuzda başladık tedaviye şu test bu test derken daha yeni aşılama yaptırabildik ama tutmadı. Sperm sayısı da azdı ama aşılamaya yeter demiştir doktor. Ama şimdi genetik bozukluğu ile ilgili okuyup duruyorum ya öyle bi şey varsa ben boşu boşuna o kadar ilaç alıcam diye. Bakalım biz de bi umut gitcez bakalım. Peki sizce gitmeden dns hasarı için test yaptırıp mı gitsek ki

Testi nerede yaptıracağınız önemli sanırım kaan bey düzen laboratuvarına yönlendirdi bizi başka yer kabul ediyorlarmı bilmiyorum.Bunu isterseniz arayıp sorun.Ankara değilseniz tekrar gitmeniz gerekecek buda maddi olarak size yansır.

Ankaradayız, yarın arayıp düşürebilirsem soriym sekreterine nerde diyosa yaptıririz, forumda biri yazmış çunku sonuçlar 6 ayda çıkyo diye. Muayene için 3 ay beklicez zaten 6 ay da onu beklemeyelim eğer öyleyse

Kızlar canim çok sıkkın, sanki hiç mümkün değil anne olmak
Merhaba, tam benim duygularımı yazmışsınız. Bize de arkadaşımla 3 yaşındaki oğlu gelmişti. Eşime, sen çok tatlısın size de çocuk alalım mı, demişti. Onlar gidince oturup ağladım, cidden sanki çocuk alıyoruz, hem maddi hem manevi o kadar veriyoruz ki, çoğu için olağan durum bizim için mucize olsun diye uğraşıp duruyoruz

yok 6 ay süren o değil tedavi süresi :) ongüne test sonucu çıkıyor dediler bize.

Bizimde durum aynı canım szinle sayı ve hareket çok şükür iyi morfolojimiz kötü. Eşimde grade 1 varikosel var.Kaan hoca tedavi gerektirecek bir durum yok dedi. Bizde ona bağlıyoruz morfoloji bozukluğunu.
Kaç yıllık evlisiniz canım ? Ne kadar süredir deniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…