- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
Sağol canm randevunuz hangi tarihte ?bizde randevu aldık gününü bekliyoruz ama telefonda randevu aldığımız zaman görüştüğümüz kişi bir gece kalmamız gerektiğini söylemişti.. hatta eşimle o civardaki otellere bakıyoruz netten...
Merhaba. Bizde kaan hocadayız temmuzdan beri. Sizin hasar yüksekdi baya hangi ilaçları kullandınız ve kaç zamanda bu sonuçu gördünüz? Bide sayı ve hız yükseldi demişsin kaçtan kaca acaba?
Bizim sayımız çok düşük en azından aşılama için (5mil)yeterli sayıya ulaşsak keşke. Bizim tedavi nereye gidiyor hiç bilmiyoruz..
Ilk dna hasar testinde %22hasar çıktı ,sayi 2mil ,hız %10 .hoca klomen ve teatrio verdi. Bir Ay sonra tekrar dna ve kültür testi istedi. Sonuç dna hasarı %41 olmuşve sayımız 1mil. Hız %0.. ilaçları kesti hoca ve menagon iğne yazdı.. bir ay sonraki sonuç hasar %28 sayı 4mil. Hız %10.. yarın yine ankara genarta gidiyor eşim bu son diyoruz. Artık bizi 'şaşırtan' sonuç gelmese macundu kür dü yapıp Mayıs gibi tüp bebek düşünüyoruz..
Evt canım bizimde problemimiz morfoloji. Kaan Hoca nası öyle demiş bana mantıksız geldi acıkcası. Morfoloji hamile kalmaya engeldr tabi. Onlarca insan morfoloji yüzünden tüp bebeğe başvuruyor. %4ün altnda olmaması lasm aslnda eskiden %14 ün altnda olmaması gerekmiş ama şimdilerde kısırlık artığıdan değerleri düşürmüşler
bizde randevu aldık gününü bekliyoruz ama telefonda randevu aldığımız zaman görüştüğümüz kişi bir gece kalmamız gerektiğini söylemişti.. hatta eşimle o civardaki otellere bakıyoruz netten...
Merhaba. Bizde kaan hocadayız temmuzdan beri. Sizin hasar yüksekdi baya hangi ilaçları kullandınız ve kaç zamanda bu sonuçu gördünüz? Bide sayı ve hız yükseldi demişsin kaçtan kaca acaba?
Bizim sayımız çok düşük en azından aşılama için (5mil)yeterli sayıya ulaşsak keşke. Bizim tedavi nereye gidiyor hiç bilmiyoruz..
Ilk dna hasar testinde %22hasar çıktı ,sayi 2mil ,hız %10 .hoca klomen ve teatrio verdi. Bir Ay sonra tekrar dna ve kültür testi istedi. Sonuç dna hasarı %41 olmuşve sayımız 1mil. Hız %0.. ilaçları kesti hoca ve menagon iğne yazdı.. bir ay sonraki sonuç hasar %28 sayı 4mil. Hız %10.. yarın yine ankara genarta gidiyor eşim bu son diyoruz. Artık bizi 'şaşırtan' sonuç gelmese macundu kür dü yapıp Mayıs gibi tüp bebek düşünüyoruz..
CAnım eşin yarın Gen-Artta test yaptırdıktan sonra morfoloji incelemesinde kullandıkları mikroskobun büyültme oranlarını sorabilirmi zahmet olmassa? Biz 2 ay önce yaptırmıştık testi ve bu soru sonradan aklımıza geldi. Düzen ile Gen-Art sonuçları arasında (morfoloji için) %9-10 luk fark oluyor acaba sebebi büyültme oranımıdır diye aklıma takıldı.
Canım bana biraz abartı gibi geliyo Kaan Hocanın sayfasnda yazılanlar. Çünkü kadınlar klübünde yazanlara bakıyorum güzel netice elde eden çok az kişi var. Bizim sayı hareket sürekli değişiyo kullandığımz takviyelere göre ama sayı sıkıntımz yok çok şükür. Morfolojimz ise %1 %3 arasnda cıkıyo testlerde. 8 aydır biliyoruz bu durumu. Eşim eczacı ve araştırıp araştırıp iyi gelecek bi dolu ilaç vitamin kullanıyo ama morfoloji değişmedi dediğim gibi. Ama belli olmuyo 1-2 sene sonra faydasını gören oluyor topiklerde görüyorum. kaan hoca size de emodex ve klomen mi önerdi ?Bilemedim canım belkide bize psikolojik olarak desteklemek amacıyla söylemiştir ama genede mantıklı gibi.Sonuçta tek bir yumurta tek bir sperme ihtiyaç var. morfoloji düşük olunca tabi illaki etkileniyordur.
Sizin morfoloji ve sperm ddeğerleri nasıldı canım?Tedavi ile bir gelişme elde edebildinizmi?
Hocanın kendi sitesindeki hasta sonuçlarına bakıyorum hep güzel şeyler yazılmış özellikle tedavi sonrası doğal yolla gebe kalanlar var.Ama gel görki bizde durum hiçte öyle olmadı.
Sayınız da hızıNiza maşallah çok iyi. Inşallah yakın zamanda bebek haberini alırsın.
Canım bana biraz abartı gibi geliyo Kaan Hocanın sayfasnda yazılanlar. Çünkü kadınlar klübünde yazanlara bakıyorum güzel netice elde eden çok az kişi var. Bizim sayı hareket sürekli değişiyo kullandığımz takviyelere göre ama sayı sıkıntımz yok çok şükür. Morfolojimz ise %1 %3 arasnda cıkıyo testlerde. 8 aydır biliyoruz bu durumu. Eşim eczacı ve araştırıp araştırıp iyi gelecek bi dolu ilaç vitamin kullanıyo ama morfoloji değişmedi dediğim gibi. Ama belli olmuyo 1-2 sene sonra faydasını gören oluyor topiklerde görüyorum. kaan hoca size de emodex ve klomen mi önerdi ?
Canım Allah kısmet ederse olur inşallah. Azospermli biraz tedaviyle olup doğal yoldan hamile kalan birini okudum geçen gün kk daBende senin gibi düşünüyorum.Biz hocayı KK sayesinde bulduk. Buradanda birsürü hastası var ama ne yazıkki olumlu sonuçlanıp doğal yoldan gebe kalan sayısı oldukça az. Kendi sitesinde ise hastalarının %60-70 ı doğal yoldan kaldı yazıyor.
Sayı ve hızımız her geçen gün arttı ama tek sorun sanırım morfoloji DNA hasarı %14 oldu canım. Hoca bize de emodex ve klomen verdi. Buna ek olarak eşim her gün doğal e vitamini kullanıyor. Beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden maalesef.
kesinlikle canim haklisin.Yuce Rabbim ol derse hersey vesile olur. dua ediyorum canim herzaman dileyen isteyen herkes icin. aksam cok samimi.bir arkadasimda ikinci cocuguna hamile.oldugunu ogrendik. biz bir yildir istiyoruz olmadi onlar.5-6 aydir istiyorlardiki sevindirici haberi almis. bence.hersey alin yazisi canim. arkadasimin esi hergun bir paket sigara icer.kimbilir degerleri nasildir. ama Rabbim yeterki nasip etsin. haberi aldigimizdan beri hem seviniyoruz hem.cok uzuluyoruz neden bizim olmuyor diye. artik umudumuzu tamamen kaybettik. esimde bende kös kös oturuyoruz.Canım Allah kısmet ederse olur inşallah. Azospermli biraz tedaviyle olup doğal yoldan hamile kalan birini okudum geçen gün kk daRabbim dilerse bizimde olur Bol bol dua oku canım.Birbirimize dua edelim
canim bizde 4.5 civarina cikinca kaan hoca istedigimiz seviyeye geldi.dedi ve klomeni biraktirdi. tam bir bilgim yok ama bizde durum.boyleydi.Herkese iyi geceler arkadaşlar lütfen bilen birisi cvp yazsın eşimin FSH 1.77idi 1ay sonra menegon iğneyle 2.35/yükselmiş kaan beye gore FSH kaça kadar çıkacak sonuçları mail attım ama daha cvp gelmedi
Canım aynen öyle sigara içki kötü alışkanlığı olanlarn çok daha çabuk oluyo çocukları. Ben kendi cevremde uyuşturucu bağımlısı olup 2 çocuğu olan birini biliyrm. Yüce Allah evlatlarına bağşlasın sonradan çocuklarına iyi bi baba oldu tövbe etti bi daha kullanmadı. Benm eşim sigara bile içmemiş ömrü boyunca. Hiç kötü alşkanlığı yoktur ama sperm değerleri ii değil işte.. Siz tüp bebek düşünüyo musunz ? Kaç yıllık evlisinz?kesinlikle canim haklisin.Yuce Rabbim ol derse hersey vesile olur. dua ediyorum canim herzaman dileyen isteyen herkes icin. aksam cok samimi.bir arkadasimda ikinci cocuguna hamile.oldugunu ogrendik. biz bir yildir istiyoruz olmadi onlar.5-6 aydir istiyorlardiki sevindirici haberi almis. bence.hersey alin yazisi canim. arkadasimin esi hergun bir paket sigara icer.kimbilir degerleri nasildir. ama Rabbim yeterki nasip etsin. haberi aldigimizdan beri hem seviniyoruz hem.cok uzuluyoruz neden bizim olmuyor diye. artik umudumuzu tamamen kaybettik. esimde bende kös kös oturuyoruz.
Canim bizim evliligimiz yeni bir yili doldurdu. Ama bir yildirda istiyoruz cocuk. Benim esimde hayatta agzina sigara surmemis ickisi yok beslenmesine dikkat eder ama olmayinca olmuyor. Mart nisan ayina kadar deneyecegiz olmazsa tup bebekten baska care kalmiyor. Asilama icin para kaybi diyor doktorlar. Siz nerede yasiyorsunuz ankarami acaba? Arastirdinizmi hic tup bebek merkezi?Canım aynen öyle sigara içki kötü alışkanlığı olanlarn çok daha çabuk oluyo çocukları. Ben kendi cevremde uyuşturucu bağımlısı olup 2 çocuğu olan birini biliyrm. Yüce Allah evlatlarına bağşlasın sonradan çocuklarına iyi bi baba oldu tövbe etti bi daha kullanmadı. Benm eşim sigara bile içmemiş ömrü boyunca. Hiç kötü alşkanlığı yoktur ama sperm değerleri ii değil işte.. Siz tüp bebek düşünüyo musunz ? Kaç yıllık evlisinz?
Merhaba sayi ve huz icin uzulmeyin eninde sonunda duzeliyor onemli olan morfoloji durumu maalesef buzlerin cogunda dyzelmedi. Caninizi sikmayin bence sayi ve hiz icin.merhaba arkadaşlar. Bugün sperm testi yaptırıdı eşim sevinelim mi üzülelim mi bilemedik. ml deki sayımız 4 milyondu 14 olmuş.total sayımız 12 milyondu 59 milyon olmuş fakat ileri hareket sıfır cıktı yerinde harekette 13 cıktı eski tahlilimizde a+b 47 cıkmıstı . morfolojiyi yaptırmadık.
Tabi canım sperm değerleri düşük olunca aşılamanın tutma ihtimali çok düşük. Ben Diyarbakır'da görev yapıyorm öğretmenim. Biz bi defa tüp bebek denedik Bülent Tıraşa gittik. Hamile kaldm ama malesef bebeğimin kalbi durdu. Yaz tatiline kadar beklicez biz tekrar denemek için. İnşallah o vakte kadar bi mucize olur da hamile kalırım en doğalındanCanim bizim evliligimiz yeni bir yili doldurdu. Ama bir yildirda istiyoruz cocuk. Benim esimde hayatta agzina sigara surmemis ickisi yok beslenmesine dikkat eder ama olmayinca olmuyor. Mart nisan ayina kadar deneyecegiz olmazsa tup bebekten baska care kalmiyor. Asilama icin para kaybi diyor doktorlar. Siz nerede yasiyorsunuz ankarami acaba? Arastirdinizmi hic tup bebek merkezi?
merhaba arkadaşlar. Bugün sperm testi yaptırıdı eşim sevinelim mi üzülelim mi bilemedik. ml deki sayımız 4 milyondu 14 olmuş.total sayımız 12 milyondu 59 milyon olmuş fakat ileri hareket sıfır cıktı yerinde harekette 13 cıktı eski tahlilimizde a+b 47 cıkmıstı . morfolojiyi yaptırmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?