Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım onu bilmiyorum da spermler sıkıntılı olduğunda mikroçiple seçim yapılıyormuş tüpte. Denemenizde kullanılmış mıydı mikroçip?

mikroenjeksiyonla oldu bizimki aynı mıdır bilmem
Değil canım. Bir daha ki denemenizde bu yöntemi araştır derim. Sperm seçimi için kullanılıyor. Yani normalde tipine bakarak en iyisini seçmeye çalışıyorlar ya spermin bu yöntemle daha profesyonel bir seçim oluyormuş. Gebelik şansını artırıyormuş.

bahçecide bu yöntem var mı acaba bi sorarım çok teşekkürler cnm,Allah razı olsun

bizde tese ile bulunan spermleri dondurduk. Tüp bebek mi deneyeceksiniz? nerede yaptıracaksınız?
şu an için tüp bebek düşünmüyoruz hoca ne zaman tamam herşeyi yaptık deneyin dedi 6 ay deneyip olmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz. genartta dondurduk spermleri ama biz üniversite hastanesinde yaptırcaz genartta pahalı olacak sanırım raporla falan nasıl olur bilmiyorum ama fazla para harcamadan yapmaya çalışcaz üniversite hastanesinde

Üniverste Hastanesi dediğin ankarada mi? Kaan hoca oraya bağlı mi? Biz genarta sorduk bize 7.500 civarı dediler. Tabi üstüne masraf gelir büyük bir ihtimale. Siz araştırdıniz mi üniversite hastanesini

Merhaba arkadaşlar. Benim eşimin sperm sayısı çok düşük ve oligospermi teşhisi kondu. Morfoloji %2. Kaan hoca dna hasar testi istedi bugün sonuçları aldık %82 hasarlı görüldü. Tedaviye başlanacak. Tedavi ile acaba doğal yolla gebelik şansı nedir? Testin sonucundan önce dna hasarı yoksa doğal yolla gebelik düşünülebilir demişti ancak insanlar morfoloji düzelmez, morfoloji kötüyse çok zor gibi bir inanca sahip. Hatta okuduğum kadarıyla çiftler kaç kez tüp bebek denemişler ama hiçbir doktorun aklına dna hasarı gelmemiş? Bunun sebebi nedir? Kimse dna hasaını neden önemsemiyor? Halbuki o morfolojiden daha önemli bir duruö ve düzeltilme şansı yüksek.

Üniverste Hastanesi dediğin ankarada mi? Kaan hoca oraya bağlı mi? Biz genarta sorduk bize 7.500 civarı dediler. Tabi üstüne masraf gelir büyük bir ihtimale. Siz araştırdıniz mi üniversite hastanesini
bi araştırma içine girmedik şu an için erken ama kaan hocaya sorup dediği üniversite hastanesinde yapcaz önceliğimiz devlet hastaneleri

Temmuzda başladık kaan hocada. Ozaman dna hasarimiz %21 çıktı sayı 2mil hız %10 .. Kaan hoca bize bir aylık ilaç yazdı ve kontrol için tekrar ankara genarta test yaptirmamizi söyledi.
Ilactan bir ay sonra sonuç: dna hasarı %42 oldu sayimiz 1mil. Ve hız %0 düştü..

İlacı kesti bu sefer iğne verdi ve tekrar bir ay kullanınız , ankara genarta tahlil verin dedi. Ok bunu da yaptık.. Sonuç dna hasarı %28 sayı 4mil hiz %10..

Igneye 6 hafta daha devam edin dedi ve bugün sonuç çıkti.. dna hasarimiz %48 oldu sayimiz 2mil.
6 aydır tedavideyiz ve başladığımızda dna hasarimiz %21'di... şimdi ise %48..

Bakıyorum da biz hiç ilerleyemedik..maddi yönden büyük çöküş git gel şehir dışına.. tahlil yap her ay 250tl ilaçlar 3 katı.. manevi yönden zaten yerlerdeyiz..

bana yardımcı olun perişan bi halde azo Sperm olanların halini düşünüp kendimi avunmaya çalışıyorum.. ama yok yok herkesin durumu kendine uçurum...

En azından sizin hasar inmiş biz hiç başlamasaydik keşke keşke keşke.. %21 süperdi zaten şimdi %48 ile baş başa kaldık. Hangi akıl ile güvenip tekrar kaan hocanın verdiği tedaviye uyacaz. Aptal olmamız gerek artik

Biz tekrar baktırmadık zaten. 1 aydır da ilaç kullanmıyor eşim. Mayıstan bu yana yorulduk. Tüp bebeğe başlicaz gene

canım ya cok üzüldüm rabbim yardımcımız olsun. ben de kaan hocadan randevu aldım ama yazılanları okudukca pek içime sinmiyor ben emre bakırcıoglundan randevu almayı düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı

Herkes kendi kaderini yaşar. Belki size vesile olur kaan hoca ama ben tavsiye etmiyorum. Güven de kalmadı.

Canım merhaba. yaklaşık 7 aydır tedavideyiz bizde hasarımız 60-65 idi kaan hocanın tedavisi ve önerdikleri ile 10-15 aralığına geriledi. ve hoca tedaviyi kesti gözünüz aydın hasarınız düştü diye. Eşim geçen ay tekrar test yaptırdı ve bu sefer hasar 20ye çıkmıştı ve bunu hocaya mail olark attık. gelen cevabı aynen yazıyorum aşağıya.

"Sizde sorun sperm DNA hasarının yüksek olmasıydı. Başlangıçta yüksek gelmişti. Daha sonra normali olan %20'nin altına düştü. Bu hasarların sebebi çevreden kaynaklanır. Cep telefonları, elektromanyetik dalgalar, yenilen gıdalardaki zararlı maddeler, stres, sigara, duman vs gibi. Ne kadar dikkat ederseniz edin, her zaman bunlardan kaçamayız. O nedenle, hasar bir kez düzeldikten sonra ilaca devam etmek, önlem almak gerekir. Yine de zaman zaman bu tür hasar yapıcı etkilere maruz kalınabilir. Sizde de test yapılırken böyle bir etkiye maruz kalmışsanız, o gün için yüksek çıkmış olabilir. Ama bir kez düştüğünü gördüğümüz için buna endişe etmeyin. Zaman zaman yükselse de, siz dikkatli olduğunuz sürece hiç bir sıkıntı yaratmaz, çoğu kez normal halini korur. Bu nedenle artık tahlil yapmayın dedim. Emodkse ya da Teatrioya devam edin. Aşağıdaki tedbirlere de sürekli riayet edin:
http://www.kaanaydos.com.tr/portfolio/ideal-yasam-tarzi
http://www.kaanaydos.com.tr/portfolio/saglikli-ureme-diyeti
http://www.kaanaydos.com.tr/portfolio/erkekte-saglikli-ureme-diyeti
Sperm değerleriniz de tamamen yeterli. Bu da zaman zaman oynamalar gösterebilir. Her hafta bir test yaptırın, hepsi de değişik çıkar. Yine tekrar ediyorum; sizde tüm değerleriniz normal, yeterli. Test yapmaya gerek yok. Bundan sonra doğal yolla çocuk olmasını bekliyoruz. Düzletilecek başka bir şeyiniz kalmadı. Her şeyiniz sağlıklı ve normal. Çocuk olmaması başka nedenlerden de olabilir ya da şansızlıktan. 6 ay bekler, olmazsa aşılama yada tüp bebeğe geçilir."

yukarıda anladığım hocanınn tedavisi yanında eşlerimizde dikkat etmeli.Eşim ilk başlarda gece yatarken bile wi-fiyi kapatırdı, telefonu odada tutmazdı üzerinde taşımazdı. Ama son zamanlarda buna dikkat etmedi hasar yükselmiş tatlım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kaan hocayı bu site sayesinde buldum. Eşim güveviyor ve dediklerini harfiyen yapmaya çalısıyor. Bizde çok üzüldük çok ağladık. Ama tedaviyide yarıda bırakmadık.

SATım ayın 1 i gibi olacaktı ama adet olmadım ve eşimle idrar testi yaptık ikinci çizgi silik idi. önemsemedik çünkü öncedende hamilemiyim diye hissederek test yapmıştım ve negatif çıkmıştı. bu seferde hüsran yaşamayayım diye aklıma getirmemeye çalışıyorum. Cumartesiye kadar bekleyip dra gideceğiz ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. zaman zaman belirtileri yaşıyorum ama kısa süreli oluyor. belkide hamişim ama korkuyorum tekrar negatif olursa diye.

inşallah hamilesindir canım

Herkes kendi kaderini yaşar. Belki size vesile olur kaan hoca ama ben tavsiye etmiyorum. Güven de kalmadı.
canım sakın üzülme bünyeden bünyeye farkediyor sanırım biraz deneme yanılma yöntemini uyguluyor gibi olmuş.Farklı bi doktora gözükmenizde fayda var tedaviyide anlatırsınız yanlışları yaklarsınız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…