Betacaroten veriyor canim 55 tlbiz bundan beş yıl önce kaan hocanın hastasıydık o zamanlar proxseed veriyordu şimdi verdiği vitamini merak ettim.benim bir çocuğum var iki başarısız tüp sonrasında kendiliğinden evlat sahibi oldum şimdi ikinci için düştük tekrar yollara
canim merhaba gec cevap verdim kusura bakma.hocanin adi prof.dr ahmet erdem.memnun kalimistik arastir istersen tatlim.esimin arjadasinin eside erken menapoza gurmisti bu drda tedavi sonrasinda iki cocuk dogurdu dogal gebelik ile.Umutsuz bu test pozitif Allah sağlıklı Bi hamilelelik ve sağlıklı Bi evlat nasip etsin. Hayırlı olsun. Doktor adını alabilirmiyim
Merhabalar esi kaan hocanin hastasi olup tup bebek icin hrs yi tercih eden var mi acaba son zamanlarda tup bebek icin hrs ya da genarti tavsiye ediyo kendisi biz hrs de yaptirmak istiyoruz ama daha once tecrube eden var mi acaba
Teşekkür ederim sen ne yaptın test yaptırdın mı? Şimdilik Bi kadın doğumcuya gidiyorum. Esimin sonuçlarına göre nova art'a gitmeyi düşünüyorum. Hoca Ahmet Erdem orda, bakalım eşimin sonuçları Nasıl olacak. 15'inde eşimin hormonlarına bakılacak.canim merhaba gec cevap verdim kusura bakma.hocanin adi prof.dr ahmet erdem.memnun kalimistik arastir istersen tatlim.esimin arjadasinin eside erken menapoza gurmisti bu drda tedavi sonrasinda iki cocuk dogurdu dogal gebelik ile.
Tesekkur ederim canim Hrs ile ilgili cok fazla yorum goremiyorum ondan kafam karisti birqz pahali bir hastane ondan olabilir diye dusunuyorum.. Rabbim ne dilerse o olacak birazda tevekkel olmaya calisiyorun artik hayirlisiBenim ilk tedavim orda oldu canım. Mahremiyet açısından 10 numara. Hizmet karşılama da süper.ama oldu bitiye getirdiler gibime geldi. Fazla açıklayıcı değil.. Doktorum Tarık Aksu olmuştu.
Kızlar DNA hasarımız %84 çıktı. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum, Bu değer düzelir mi ? Sizlerinki kaçtı kaça kadar düştü ?
Teşekkür ederim sen ne yaptın test yaptırdın mı? Şimdilik Bi kadın doğumcuya gidiyorum. Esimin sonuçlarına göre nova art'a gitmeyi düşünüyorum. Hoca Ahmet Erdem orda, bakalım eşimin sonuçları Nasıl olacak. 15'inde eşimin hormonlarına bakılacak.
canım kötüyü düşünme Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Bi hikayeni anlatırmısın.tedavi sürecini ne kadar değerlerle hamile kaldığınımerhaba canım. Evet dr pazartesi günü gittik ve hamileymişim. İlk gün ayaklarım yerden kesildi. AMa 3 gündür ölü gibiyim.DR keseyi gördü haftaya gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi ama sanki çok umutlu konuşmadı. Şuan 6+2 günlük hamileyim.
Çok korkuyorum çünkü hamilelik belirtilerim günden güne azalıyor. İlk günler ğögüslerde şişhinlik hassasiyet uyuma isteği yorgunluk kabızlık vardı ama şu iki gündür hiçbir belirtim yok aksine kendimi enerjik hissediyorum. Bu dönemler mide bulantısı akıntı olması gerekiyormuş hiçbir belirti yok. Netten araştırdım bozulmuş gebelik diye bişi varmış. Belirtiler gittikçe azalırmış. Bende korkuyorum bebeğimi kaybedeceğim diye.
canım kötüyü düşünme Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Bi hikayeni anlatırmısın.tedavi sürecini ne kadar değerlerle hamile kaldığını
Kızlar DNA hasarımız %84 çıktı. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum, Bu değer düzelir mi ? Sizlerinki kaçtı kaça kadar düştü ?
Sen dua et hicbirsey olmaz Allahin izniyle.insallah kucagina almak nasip olur.merhaba canım. Evet dr pazartesi günü gittik ve hamileymişim. İlk gün ayaklarım yerden kesildi. AMa 3 gündür ölü gibiyim.DR keseyi gördü haftaya gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi ama sanki çok umutlu konuşmadı. Şuan 6+2 günlük hamileyim.
Çok korkuyorum çünkü hamilelik belirtilerim günden güne azalıyor. İlk günler ğögüslerde şişhinlik hassasiyet uyuma isteği yorgunluk kabızlık vardı ama şu iki gündür hiçbir belirtim yok aksine kendimi enerjik hissediyorum. Bu dönemler mide bulantısı akıntı olması gerekiyormuş hiçbir belirti yok. Netten araştırdım bozulmuş gebelik diye bişi varmış. Belirtiler gittikçe azalırmış. Bende korkuyorum bebeğimi kaybedeceğim diye.
Canım artma ihtimali de var demek ki off Allahım offfInşallah düzelir canım yani %11 altinda olması gerekmiş.
Biz %21 ile başladık 6 ay sonra %48 ile tedaviyi kestik..zorlamanın anlamı yok.
Canım tebrik ediyorum seni hamileymişsin hiç aklına kötü şeyler getrme lütfen ya. Ben 8 haftalık bebeğimi kaybettiğimde 8. haftaya kadar hiç mide bulantısı yaşamadm. Bazı kişilerde olmuyo, bazılarında ilk haftadan oluyor mide bulantıları. Ne güzel işte sende de olmicak şanslısın demek ki.Merhaba. Bizim %60 idi 3 ay sonunda %15-20ye geriledi. Kesin düzelir demek yalnış olur sanırım çünkü kelebekk47 rumuzlu arkadaşımızda artma olmuştu.
İnşALLAH canım hepimize nasip olur.Sen dua et hicbirsey olmaz Allahin izniyle.insallah kucagina almak nasip olur.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.Haber veririm mutlaka. İnsan belirti olmayınca kaybedeceğim korkusuna bürünüyor elinde olmadan.Umutsuz bence boşuna huzursuz oluyorsun. Benim kızıma hamileliğimde hiç belirtim yoktu. Hatta kanamam vardı 3 ay kanamalı yattım. Sadece bir kez mide bulantım olmuştu. Belirtilere takılma bebeğin sana tutunacaktır. Pazartesi inşallah güzel haberler alacaksın kendini dinleme. İnternete takılma herşey doğru degil kişiye göre değişir. Bizi habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?