Değeriniz çok iyi çıkmış maşALLAH Kaan hocaya göre hasar %15-20 aralığında olursa normal. Bizim 60 idi tedavi ile 15-20 aralığına geriledi. Sizde başka bir sorun varmı? Sayı morfoloji hız gibi?
Kızlar ne diyorsun test için sizce belirtilerin çoğu olmadan nasıl yorumlanabilir sonuç?
Canim acikcasi neofertil asist ve klomen sayi ve hixi da etkiliyomus...2 ay kullanin dedi dr bize..caniim cook tesekkur efiyorum tez vakitte bebek gelsin hepimuzeBizim de hasarımız %21cikti ilk dna hasar testindeve malesef kaan bey bize 5 aylık ilaç iğne vs yazdı.. bence hiç tedaviye girmeokulum . Biz tedaviye başladık temmuzda şimdi hasar %48.. tedaviyi bıraktık. Olanı da kaybetmeden..
159lira çok ucuz fiyat bunu düzen labarutavarimi yapıyor? O fiyata sperm testi yapan yerler varBiraz geç oldu kusura bakma 159 tl canım. sonucun olumsuz çıkarsa bir kısmını geri alabiliyorsun
valla biz gecen ay gittik aralıgın 23 de biz dna hasar testi yaptırdık düzen lab. esim devlet hastanesinde kan ve sperm örnegi verdi bende hastalanınca kan ve ulturasyona girdim bütün sonuçlarımızı hepsini kontrol etti hormonlarımıza baktı eşimi muayne etti şimdi tekrardan test istedi düzen lab.dan sonuclarımız dün cıktı mail attık elinde sonucların olursa erkenden tedaviye başlarsınız ben memnun kaldım hocamızdan ve insallahta vesile olur hocamız hamile kalırız.Arkadaşlar merhaba bende kaan hocaya gitmek istiyorum ama öncesinde neler yapmam gerektigini bolmoyorum.birbucuk yıllık evliyim sekiz aydır çocuk olmuyo eşime gecen hafta sperm analizi yaptırdık sonuçlar çok kötü ileri hareketli hiç yok morfoloji yetersiz sperm sayisindan dolayi ölçülemedi. tekrar bir test yaptirip mi randevu alayim ne yapacami bilmiyorum çok Üzgünüz ikimizde lütfen akıl verin.Allah hepimizin yardimcisi olsun
bu arada randevu alcaksan acele et sanırım mayısın sonuna gün veriyor çünkü bizim gittimizde arayanlara mayısta boş günümüz var diyodu inşallah hersey gönlünüzce olur.valla biz gecen ay gittik aralıgın 23 de biz dna hasar testi yaptırdık düzen lab. esim devlet hastanesinde kan ve sperm örnegi verdi bende hastalanınca kan ve ulturasyona girdim bütün sonuçlarımızı hepsini kontrol etti hormonlarımıza baktı eşimi muayne etti şimdi tekrardan test istedi düzen lab.dan sonuclarımız dün cıktı mail attık elinde sonucların olursa erkenden tedaviye başlarsınız ben memnun kaldım hocamızdan ve insallahta vesile olur hocamız hamile kalırız.
valla bilmiyorum şuanda bize dönüş yapmadı daha ayın 19.da cevap vercek mailimizi tahlilleri yolladık siz tedavi oldunuzmuarkadaşlar soruma cevap verebilecek yok mu?kaan aydos vitamin olarak ne veriyor?
Allah anali babali buyutsun insallah ikincikez tekrar tadarsin ayni duyguyu eger ogrenebilirsem sana haber vereyim ben insallah sonux istedi bizden onu dun attik cvp bekliyoruz gelirse eger sende ogrwnemezsem yazarim tekrardan sanabiz bundan beş yıl önce kaan hocanın hastasıydık o zamanlar proxseed veriyordu şimdi verdiği vitamini merak ettim.benim bir çocuğum var iki başarısız tüp sonrasında kendiliğinden evlat sahibi oldum şimdi ikinci için düştük tekrar yollara
arkadaşım ben aralıgın 23 de kaan hocaya gittim ocaktan sonra 450 oldu haberin olsun cükü arayanlara mayısta gün var fiyatı 450 diyodu ...Kızlar merhaba.ben bi konu açmıştım kaan hoca için burda görünce yazmak istedim.biz 1, 5 yıl önce acıbademe gittik orda bize çocuk sahibi olamazsınız dendı benim eşim varikosel ameliyatı oldu 1 yıl önce sayıda problemimiz yok ama morfoloji % 1 çıktı bu ay memorıal hastanesindetüp bebk denedik ama föllenme zor oldu gened2 transfet oldu ama malesef sonucum negatif.bende pko var.doktorum eşimin sorunu ciddi oldugu için kaan hocayı önerdı.biz ankarada yaşamıyoruz dışardan gelcez bunun için önce bi araştırma yapmak istedim.kaan beye tadavi olup benek sahibi olan varmı bide fiyat konusu biraz çekindirdi bizi muayene ücreti ortalama tedavi ücreti verebilcek arkadaşlar varmı
Ooooo mayısa mı bu kadar geç randevmu veriyor baya gecmiş ne kadar sürede tekrar çağırıyor muayeneye peki.450 çokmuş ya ama başarısız tüp bebege 10bin verdikten sonra bunun lafı bile olmaz ama işte memur maaşıyla sıkıntı olcak bize gene.arkadaşım ben aralıgın 23 de kaan hocaya gittim ocaktan sonra 450 oldu haberin olsun cükü arayanlara mayısta gün var fiyatı 450 diyodu ...
Sizin sorun ne canımMerhaba Kaan hoca vitamin olarak emodex veriyor. Muayene ücreti 400₺ bir kez muayene oluyorsun sonra mail üzerinden haberleşiyorsun. Bizim tedavi başlayalı 1 ay oldu.
Evet biraz cok agustosta aldim randevuyu araliga attilar icim icime sigmadi araligi nasil yaptim bir ben birde Allah bilir ama bekledigime degdi soylediklerinini duyduktan snra bana dunyayi onume serseler degismezdim verdigin para bile gozune gelmiyo odasindan ciktiktan sonra emin ol.Ooooo mayısa mı bu kadar geç randevmu veriyor baya gecmiş ne kadar sürede tekrar çağırıyor muayeneye peki.450 çokmuş ya ama başarısız tüp bebege 10bin verdikten sonra bunun lafı bile olmaz ama işte memur maaşıyla sıkıntı olcak bize gene.
herkese iyigeceler hanımlar kaan hoca vitamin olarak ne öneriyor cevaplarsanız çok mutlu olurum.ayrıca o hamilelik testi süper hemen kanda baktırın
mrb arkadaşım inşallah ALLAHIM DAİM EDER saglıklı kucagına almak nasip olur insallah kaan hoca size ne tedavi uygulamıştı bizde aralıgın 23.de gitmiştik tahlil istedi dün sonucumuz cıktı çok şükür mail attık ne aşamalardan geçtin anlatırsan sevinirim biraz umut ışıgı oldun sen bizeinşallah ALLAHIM kimsenin emegini boşa çıkarmaz cvp verirsen sevinirim.Merhaba canım hoca emodex tablet veya teatrio öneriyor. Birde duruma göre klomen istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?