Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lcanim merhaba bizimde sizingibiydi bizdende kultur istedi verdik ve ureoplazma diye bi mikrop cikti antiboyotik verdi gecti Elhamdulillah sizde pozitif olan nedir.

Lcanim merhaba bizimde sizingibiydi bizdende kultur istedi verdik ve ureoplazma diye bi mikrop cikti antiboyotik verdi gecti Elhamdulillah sizde pozitif olan nedir.
Dna hasar testiniz nasıldı peki?
Kültür testi neden istedi? Herkesten istemiyor kültür testini kaan hoca sanırım

Dna hasar testiniz nasıldı peki?
Kültür testi neden istedi? Herkesten istemiyor kültür testini kaan hoca sanırım
dna hasarı %9,37 cıktı 3 tane kültür istedi bizde
CHLAMYDIA PCR, MYCOPLASMA HOMINIS, UREAPLASMA istedi canım ama ureaplasma pozitif cıktı tedradox diye bi antibiyotik verdi 2 hafta kullandık sabah aksam ilaç bittikten snra tekrar test yaptırdık sonuç negatife düşmüş Elhamdülillah sonucu yolladık inşallah yarın cvp gelcek :)

dna hasar testiniz %13den az diye kültür testi istedi tedavısınınde kısa olması cok iyi senin adına sevındım inşallah quzel haberler alırsın kaan hocadan hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

dna hasar testiniz %13den az diye kültür testi istedi tedavısınınde kısa olması cok iyi senin adına sevındım inşallah quzel haberler alırsın kaan hocadan hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
inşallah canım kucağımız dolu dolu hayırlı evlatlarımız olur.yarın bakalım ne çıkacak ne diyecek ben aralıkta gittim kaan hocaya yanından çıktıktan sonra dedimki söylediklerine dünyayı değişmem size ne deddi canımm

Canım bizim morfolojı sayı hız kotu moralimiz sıfır qıttık 2basarısız tüp denemem var dna hasar testi ıstedı sonuca qore 6ay tedavı doqal qebelik olmazsa ankarada üniversite hastanesinde tup bebek dedı bız 19şubatta qıttık dna sonucu cıkmadı kültür testinide ankaradamı verdınız sperm mi verdınız kültür için kan mı?

Sperm verdik canim evet ankaradayiz biz Allahim nasip eylesin insallah

Madem okadar kaliteli embriyoların oluyor korkma.embriyolarına cgh yaptır.sağlıklı olanı seçerler.onunda çaresi var.okadar umutsuz olma.

B
Merhaba . bizdede ureoplasma diye bi sey pozitif daha yeni sonuc cikti mail attik daha ilac tedavisine baslamadik. Peki canim sen baktirdin mi kendine malum bulasiciymis. Su an ne durumdasiniz peki. Bu neden olmus onun icin bi sey soyledi mi

Çok korkuyorum canim:-( şuan ne yapmam lazım .tekrardan tedaviye mi baslamaliyim yoksa eşimin değerlerinin iyi olması için uğraşıp mi tüp bebek yaptirmaliyim.
Madem okadar kaliteli embriyoların oluyor korkma.embriyolarına cgh yaptır.sağlıklı olanı seçerler.onunda çaresi var.okadar umutsuz olma.

Çok korkuyorum canim:-( şuan ne yapmam lazım .tekrardan tedaviye mi baslamaliyim yoksa eşimin değerlerinin iyi olması için uğraşıp mi tüp bebek yaptirmaliyim.

Eğer kaan hoca tedaviyle normal olur diyorsa.tedaviyi uygulayın deneyin bence.allah büyük belkide olur.olmazsada tekrar yaptır.embriyolara genetik tarama cgh yaptır mutlaka.çünkü okadar düşük olması o embriyonun sağlıksız olmasının göstergesi.enazından sağlıklı olan bulunur.düşük riskin olmaz.bizde 2 kez yaptırdık olmadı.şimdi kaan hocayla tedavi oluyoruz.olmazsa dondurulmuşum olduğu halde yeniden yaptırcam.çünkü dna hasarı varmış spermde.

Eğer kaan hoca tedaviyle normal olur diyorsa.tedaviyi uygulayın deneyin bence.allah büyük belkide olur.olmazsada tekrar yaptır.embriyolara genetik tarama cgh yaptır mutlaka.çünkü okadar düşük olması o embriyonun sağlıksız olmasının göstergesi.enazından sağlıklı olan bulunur.düşük riskin olmaz.bizde 2 kez yaptırdık olmadı.şimdi kaan hocayla tedavi oluyoruz.olmazsa dondurulmuşum olduğu halde yeniden yaptırcam.çünkü dna hasarı varmış spermde.

B

Merhaba . bizdede ureoplasma diye bi sey pozitif daha yeni sonuc cikti mail attik daha ilac tedavisine baslamadik. Peki canim sen baktirdin mi kendine malum bulasiciymis. Su an ne durumdasiniz peki. Bu neden olmus onun icin bi sey soyledi mi
bulaşıcı değil canım araştırdığım kadarıyla ama sperm kalitesini etkileyen bir durum onu biliyorum ufak dozlu bi antibiyotıkle yok oluyo eşim tedradox diye bi antibiyotik kullandı 2 hafta snra tekrar tahlil istedi Elhamdülillah negatife düşmüş sonucu simdi geldi bize hocanın yazdığı sana özelden atayım sen sıkma canını basit bişey inşallah sende benim gibi güzel haber alcaksın

B

bu arada canım verdiğiniz testin altında duyarlı ilaçlar yazıyormu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…