- 3 Ekim 2015
- 39
- 15
- 18
- 40
Can'ım y mikrodelesyon normal inşallah sonuçun iyi çıkarBizde tedavideyiz canim 1 sene oldu azospermi sebebi azfc delesyonu bazi bolgelerde silinme varmis agustosta tese oldu kaan hocada sonuc negativ bizede nebido verdi 2 ay sonra fisch testi istedi onun sonucunu bekliyoruz
Fsh Nasıl pekiBizde tedavideyiz canim 1 sene oldu azospermi sebebi azfc delesyonu bazi bolgelerde silinme varmis agustosta tese oldu kaan hocada sonuc negativ bizede nebido verdi 2 ay sonra fisch testi istedi onun sonucunu bekliyoruz
Tedaviye baslarken fsh 25 di surekli degisti ignelerden en 0.4 falandi 2 aydir kan vermedik suan kac bilmiyorumFsh Nasıl peki
Amin canim insallah bende cok yoruldum 13 sene oldu. Yarrabim tüm isteyene ve bu dertle savaşa bizlere Bebek ve bebekler nasip et. Yoruldum hemde çok yoruldum
kızlar merhaba iki ay sonunda sperm testi yaptırdık. sperm değerlerimiz ml de 5 milyona düştü.toplam 12 milyon çıktı sebebide lökosit malesef bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı? tam herşey yoluna girdi derken bu sorun çıktı ya
bizim sayımız mlde 14 milyon toplamda 59 milyondu hareket sıfırdı ileri ve yerinde hareket 13 dü bu ay tekrar eski bi lilacı kullanmamızı söylemişti doktor ama lökosit çıktı sayı olarak 1 milyondan fazla gözüküyor ama her sahada 7-8 adet görüldü yazıyorLökosit kaç çıktı.normalde kaçtıki sayınız
Arkadaşlar eşinin sperm miktarı ve hareketliliği spermiyogramda normal değerlerde çıkarken DNA hasar testinde hasar oranı yüksek çıkan oldu mu ?
bize sebepsiz infertilite denildi ve eşimde 1. derece varikosel olmasına rağmen sperm değerleri normal çıkıyor DNA hasar testi yaptırmak faydalı mı sizce ?
Evet faydalı CNM.illa sayısı düşük olanlarda olan bir durum değil çünkü hasar.normal olanlarda da olabiliyor.oyüzden yaptırmakta fayda var derim.sonuçta 1 kez spermiogram veriyor.çok zor bişe dğl.kesinlikle yaptırın derim.
cnm eşimin görüştüğü doçente özellikle sormuş ancak sperm morfolojisi iyi olduğu için dna hasar testine gerek yok demiş ! bize sürekli sebepsiz infertilite deniliyor bizde altında yatan başka sebepler arıyoruzEvet faydalı CNM.illa sayısı düşük olanlarda olan bir durum değil çünkü hasar.normal olanlarda da olabiliyor.oyüzden yaptırmakta fayda var derim.sonuçta 1 kez spermiogram veriyor.çok zor bişe dğl.kesinlikle yaptırın derim.
cnm eşimin görüştüğü doçente özellikle sormuş ancak sperm morfolojisi iyi olduğu için dna hasar testine gerek yok demiş ! bize sürekli sebepsiz infertilite deniliyor bizde altında yatan başka sebepler arıyoruz
ya 1. derece bile olsa varikosel ya da dna hasarı üzerine yoğunlaştık kaan aydos hocaya yazdık ama daha cevap gelmedi onu bekliyoruz.
Cnm genetik tahlilde haberimiz yok nasıl oluyor aydınlatırsan sevinirim.Ya ona kalırsa bize 2 kez tüp bebek yaptılar.dna hasarına baktırın diye kimse söylemedi bile.3.yü yapıcaklardı.ben araştırdım buldum yaptırdım.vede gerçekten ileri seviye hasar çıktı.doktorlar yaptırma deseler bile ben yaptırıyorum valla ne tahlil duyduysam.genetik tahlillerinizi yaptırdınızmı
Canım benim esimde varikosel kaynaklı sayı ve hız sorunu vardı.kaan hocaya yazdıgımda bize hasar testi yaptırmamızı soyledi.hasar testimiz %34 falan cıktı yani cok yuksek ağır hasar diye geciyor.bize ilaç yazdı ama varikosel varsa işe yaramaz dedi.cnm eşimin görüştüğü doçente özellikle sormuş ancak sperm morfolojisi iyi olduğu için dna hasar testine gerek yok demiş ! bize sürekli sebepsiz infertilite deniliyor bizde altında yatan başka sebepler arıyoruz
ya 1. derece bile olsa varikosel ya da dna hasarı üzerine yoğunlaştık kaan aydos hocaya yazdık ama daha cevap gelmedi onu bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?