merhaba canım, biz 1,5 yıldır evliyiz, hiç korunmadık. hiç gebelik yaşayamadım malesef

eşim 10 ay evvel bir varıkosel ameliyatı geçirdi. sperm sayımız iyi, hızında ve morfolojide sıkıntı vardı. Morfolojisi %2, ileri hızı 0...ameliyat sonrasıda birçok kür ve vitamin takviyesi yapmamıza rağmen hamilelik oluşmayınca aşılamaya karar verdi benim doktorum. Kasım ayında başarısız bir aşılama gerçekleştirdik. Benim yumurtlama ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, o kadar fazla doz ilaç kullanmışlarki ben 5 yumurta ile aşılamaya girdim

eşimin yıkamadan sonra oldukça hareketli spermlerine karşın olmadı

tabi sancılı olan bu sürecte eşim yaşadığım acılara, yüzümün gözümün sivilce içinde kalmasına, vücudumun şişmesine, stresime dayanamadı bu morfoloji sorununu nasil çözerize yönlendi. Şöyle de birşey var,
tüp bebek merkezleri pek çok şeyi göz ardı ederek sırf para kazanmak adına insanların umutları ile oynuyorlar. Biz dna hasar testini yaptırdık, 1.analiz:%19, 2.analiz :%21, 3.analz:%23 yazıyordu sonuçta. Sanırım çok bozuk bir seviyede değil. %15-ile %30 arası ehh işte diye yorumladım ben... Kaan hoca klomen vermiş eşime gün aşırı kullanacak, birde emodex. 1 ay sonra, AST, ALT, GGT, FSH, TOTAL TESTERON testlerini yaptırıp yollamasını istemiş. Bizim hiç bu hormonlara bakılmamıştı daha evvel, o yüzden öncesi ile karşılaştırcağımız bir sonuç yok elimizde. sonuçları kendisi yorumlayana kadar ilaç tedavisine ara vermemesini de salık vermiş. Ayrıca sperm testi yaptırmayın demiş. Yeme içme bildiğiniz gibi, sizlerle aynı liste:) Şimdi beklemedeyiz bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı, artık gelsin şu bebekler yahu:) hepinize sabırlar diler sevgiyle selamlarım...