Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi günler arkadaşlar benim eşim azospermi ve mikrotese ameliyatı oldu ama olgun sperm çıkmadı sadece yuvarlak hücre görülmüş bu ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun
doktor bızede öyle dedı o yuvarlak hücrelerı ıgne ılacla tedavı edecez dedi 6 ay boyunca Rabbım hepımızn yardmcsı olsun

Slm kizlar aramizda 3 ayini doldurup sperm fisch testini yaptiran varmi sonucu 15 gunde cikiyormus

Bizdede aynısı gerçekleşti, 3 ay sonunda isterim demişti ilk muayenede ama 2 ayın sonunda istedi, demekki test sonuçları istediği gibi...
mrb sizi takip ediyorum. Kullandığımız ilaçlar da ayni. Siz ne zaman başladınız tedaviye. İkinci dna hasar testinizi yaptırdınız mı. Yaptirdiysaniz sonuç nasıl geldi. Biz bu ayın sonunda yaptırmak için ankaraya gideceğiz.

mrb sizi takip ediyorum. Kullandığımız ilaçlar da ayni. Siz ne zaman başladınız tedaviye. İkinci dna hasar testinizi yaptırdınız mı. Yaptirdiysaniz sonuç nasıl geldi. Biz bu ayın sonunda yaptırmak için ankaraya gideceğiz.
merhaba arkadaşım, biz 08 ocak 2015 itibariyle muayene olup tedaviye başladık. %23 hasarımız vardı, klomen ve emodex başladık, bir de hocanın verdiği yemek listesi:) bu ayın sonunda biz de ikinci test için ankara yoluna düşeceğiz...benim eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunu vardı. başarısız bir aşılamam var. bakalım artık, umarım hepimiz başarılı oluruz...

Canim nasil bi test bu normal spermigorumdan farki ne?
bu testte bizde kromozom bozukluğu olan spermlere bakıldı
ne kadar olgun sperm var onlara bakıldı
mesela sonuçta haploid yazıyodu bizim haploid olgun sperm demekmiş
normal sperm testi gibi sayıyı söylemiyo % kaç olgun sperm var onu söylüyo

merhaba arkadaşım, biz 08 ocak 2015 itibariyle muayene olup tedaviye başladık. %23 hasarımız vardı, klomen ve emodex başladık, bir de hocanın verdiği yemek listesi:) bu ayın sonunda biz de ikinci test için ankara yoluna düşeceğiz...benim eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunu vardı. başarısız bir aşılamam var. bakalım artık, umarım hepimiz başarılı oluruz...
Aynı dönemlerde baslamisiz hemen hemen. Bizde 29 aralık 2014 te gittik 15 gün sonra test sonucumuz geldi ve basladik. Bizim de sayı ve hareket sorunumuz var morfoloji 10 ama 14 değil. Aşılama yada tüp bebek denemedik. İnşallah hepimizin normal olur da aşılamaya ve tüp bebege gerek kalmaz. Sizin sayı hareket kaç.

bu testte bizde kromozom bozukluğu olan spermlere bakıldı
ne kadar olgun sperm var onlara bakıldı
mesela sonuçta haploid yazıyodu bizim haploid olgun sperm demekmiş
normal sperm testi gibi sayıyı söylemiyo % kaç olgun sperm var onu söylüyo
Saol canim tesekurederim

arkadaslar aranızda sertoli cell olupta kaan aydosta tedavı olanlar varmı veya olmuslar neler yaptnız sonuc ne oldu anlatrmısnz

Back
X