Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz de chriomon iğne kullanıyoruz 7 ay oldu fsh düşmüyor sizin azo sebebiniz ne canım
Eşim 6 yaşında testis indirme amaliyatı olmuş o yüzden galiba eşim iğne kullanmak istemedi bekliyoruz bitkisele başvurduk artık

Hayırlısı kromozom bozuklugu genetik testdemi biliniyo

aynı biz gibi aynı yollardan geçmişiz geenetik tasti falan yapıldımı sebebiniz ne belli mi
merhaba bizde kaan hocanın hastasıyız 2yıl önce tese yapıldı spermatid çıktı sonra fish boyamadada haploid çıktı sonra fsh testestoron alt ast ggt ara ara bunlara baktıı ve tüp bebege geçelim dedi dün igneye başladım eşim yine ameliyat olacakk inşallahh bu sefer bulunurr dua edinn siz yenimi başladınız tedaviye ameliyat falan oldunuzmu birazda sen bahset :KK66:
mrb ya kusura bakmayın ne olur,ben diyarbakırda oturuyorum ankaraya kaan beyin yanına gelmek istiyorum ama arıyorum numarası sürekli meşgul kaan beyin muayene ücreti ne kadar acaba,tahlil falan onlar ne kadar tutuyor öğrenebilir miyim

mrb ya kusura bakmayın ne olur,ben diyarbakırda oturuyorum ankaraya kaan beyin yanına gelmek istiyorum ama arıyorum numarası sürekli meşgul kaan beyin muayene ücreti ne kadar acaba,tahlil falan onlar ne kadar tutuyor öğrenebilir miyim
400 tl bulunduğunuz şehirde üniversite hastanesine gidip tahlilleri yapılırsa ekstra ücret ödemesiniz fsh isterse o da 250 ama bizde ilk görüşmede istemedi çok sonra istedi

400 tl bulunduğunuz şehirde üniversite hastanesine gidip tahlilleri yapılırsa ekstra ücret ödemesiniz fsh isterse o da 250 ama bizde ilk görüşmede istemedi çok sonra istedi
Benim eşimde diyarbakirli hemşeri sayılır ankaradayim sorun olursa cevaplarim

Ara sen bi ara boşluğa gelir acar telefonu arayan çok biz muane olmaya giddigimizde telefon hiç susmuyodu

Sabır biliyorum ama azosperm hiç yok çok uzuluyorum

Canim yazdıklarını okudum da sana yazmadan es geçmek istemedim..
Benim eşim de azoSpermdi ..ve mikro tese ile Sperm bulunursa tüp bebek tedavisi yaptıracaktik.. Ameliyat gününe kadar eşime bahçe çileği yedirdim Kase Kase internete okudum ve 2 hafta boyunca dua ile yedi eşim. Tabi biz ameliyat başarılı olsun , canlı Sperm bulunsun diye dua ederken, eşimin ameliyat günü verdiği Sperm örneğinde canlı Sperm bulundu.. o an okadar mutlu olduk ki .. Bi elin parmakları kadar olsa da, 2embriyo 1.kalite 5.gün transferi yapıldı. Ama malesef negativ.
Ümidini kaybetme Rabbim okadar büyük ki 1sperm yeterli.. yeterki 'ol ..' desin.
Bizde şimdi kaan Aydosdan randevu almayi bekliyoruz..

Back
X