- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
Evet canımHmmm ama ben şuna inanıyorum tedaviyle bitkiselde kullanılacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımHmmm ama ben şuna inanıyorum tedaviyle bitkiselde kullanılacak
Siz fish testini nerde yaptırdınız biz ilcesindeyiz ankaranın tup bebek merkezi olan yerdemi yapılıyo acabaBizim fish sonucu canım
cankaya genart canim kaan hoca aynı yerde istiyor herkezden tüp bebek merkezi gidecek olursan tarif ederim bizde kolay bulamadıkSiz fish testini nerde yaptırdınız biz ilcesindeyiz ankaranın tup bebek merkezi olan yerdemi yapılıyo acaba
Şimdi biz bitkisel kullanıyoruz yaptırmicaz o zaman iğnelere başlarsak Kaan hoca 3 ay sonra istiyor galiba fish testinicankaya genart canim kaan hoca aynı yerde istiyor herkezden tüp bebek merkezi gidecek olursan tarif ederim bizde kolay bulamadık
Evet ama bitkilerle çok düşüş olursa ister duruma bakmak içinŞimdi biz bitkisel kullanıyoruz yaptırmicaz o zaman iğnelere başlarsak Kaan hoca 3 ay sonra istiyor galiba fish testini
Kız biz uc aydır Kaan hocayla alakayı kestik sayılır bu ay sonu mail atcam tanır bizi inşallahEvet ama bitkilerle çok düşüş olursa ister duruma bakmak için
Biz bu bitkileri nasıl. Aldık bilşyon mu tüm test sonuçlarını goturduk agt alt falan onları istedi aktar ras gele veremem dedi bizide takip ediyo arıyo falanEvet ama bitkilerle çok düşüş olursa ister duruma bakmak için
Ne güzel ilgili bilgili bi yer bulmusun ankarada dimi nerde bizde gidelimBiz bu bitkileri nasıl. Aldık bilşyon mu tüm test sonuçlarını goturduk agt alt falan onları istedi aktar ras gele veremem dedi bizide takip ediyo arıyo falan
Dosyaniz vardır muane olduysanız bilgisayarın da direk çıkiyor Muş bilgileriniz biz yaşındayken öyle söylemiştiKız biz uc aydır Kaan hocayla alakayı kestik sayılır bu ay sonu mail atcam tanır bizi inşallah
Valla tesadüf bizde yararsa söylerim ben sana özelden fiyatını soyleyimNe güzel ilgili bilgili bi yer bulmusun ankarada dimi nerde bizde gidelim
Yanında ikenDosyaniz vardır muane olduysanız bilgisayarın da direk çıkiyor Muş bilgileriniz biz yaşındayken öyle söylemişti
Tamam canimValla tesadüf bizde yararsa söylerim ben sana özelden fiyatını soyleyim
Tedavi olmadan önce eşimin yaşını adını falan sorup yazıdıyodu bilgisayaraDosyaniz vardır muane olduysanız bilgisayarın da direk çıkiyor Muş bilgileriniz biz yaşındayken öyle söylemişti
Vardır canım bilginiz merak etme not geçersin kısaca hatırlarTedavi olmadan önce eşimin yaşını adını falan sorup yazıdıyodu bilgisayara
Inanmiyorum çok yüksek neymiş bu böyle inşallah yarar ya igneler de aylık Beşyüz ama hadi onlar horman iğnesi fiyatları normal şaşırdım vallaTedavi olmadan önce eşimin yaşını adını falan sorup yazıdıyodu bilgisayara
Kız dedim ya duyunca kazıklanıyonuz dersin diye ama 50gr arı sutu 500 tl yerli palıymışInanmiyorum çok yüksek neymiş bu böyle inşallah yarar ya igneler de aylık Beşyüz ama hadi onlar horman iğnesi fiyatları normal şaşırdım valla
Hatırlar tekrar çağırmazHatırlatırım bayramdan sonraya randevu veriyomuş bi uc ay daha bekleyemem
arı sutunun pahalı olduğunu biliyordum canım şaşırdım yinede aktarda iyi para kazanılırmis anlamış oldum sayende:) biz o paraya tese olduk özel hastane kaan hocaya vay be profosör le aynı parayi alıyorlar aktarçimi olsam ne:):)Kız dedim ya duyunca kazıklanıyonuz dersin diye ama 50gr arı sutu 500 tl yerli palıymış