Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tekrar merhaba herkese. Uzun süredir yoktum. Bu arada biz 5. Tüp bebek tedavisini olduk. Normal yolla bebek sahibi olabilirsin demişti Kaan hoca ama yaşım gereği yine sadece altı ay kadar bekledim ve tüp bebek yapmaya karar verdik. Bu kararımızda da bizi destekledi ve eşime benim ilaç tedavimle eş zamanlı uygulayacağı bir tedavi önerdi. Tüp bebek tedavisini başka bir merkezde yapmamıza rağmen bu desteği bize sağlaması çok önemliydi. Bu reçete içinde ekstra bir ücret talep etmedi tekrar muayeneye gelin demedi. Yaklaşık bir yılllık tedavi sürecinde kendisine sadece bir kere muayene ücreti ödedim. Tüp bebek öncesinde eşimin değerleri oldukça düzelmişti zaten. Çok şükür bu sefer dualarımız kabul oldu. Şu anda gebeyim. Eşi azospermi olan arkadaşlar, Kaan hocaya güvenin ve ne derse yapın. İçiniz rahat olsun. Azospermi tedavi edilemez bir rahatsızlık değil. Tamamen düzeltilemese de durumunuzda gelişmeler olabiliyor ve tek bir sperm bile sizin hayallerinize kavuşmanız için yeterli. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin.
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin:)) Sizin değerler azospermken doğal yolla olabilecek kadar düzeldi yani, çok sevindim.

Arkadaslar kaan hocanın mail adresini bilen varmı sayfasından soru cevap bolumune kayıt oldum ama açılmıyo bir türlü

Arkadaslar kaan hocanın mail adresini bilen varmı sayfasından soru cevap bolumune kayıt oldum ama açılmıyo bir türlü
mail adresi yok canım, mail attığı sayfaya cevap yazılamıyor. Kendi sayfasından atıyorum ben. Cep telefonundan girince olmuyor bazen, bilgisayardan dene.

kızlar aranıda ilk tese ameliyatında sperm çıkmayan ikincisinde çıkanlar varmı bizim ilk ameliyatımız geçen haftaydı çıkmadı malesef bi umut ikincisinde çıkarmı diyoruz 1 sene beklesek aslında bir tane çıkmıştı ama kötü başlı dediler biz de bi umut arıyoruz işte

Rabbime şükürler olsun inşallahhh güzel sonuçlar alırız kaann hocadan allah razı olsunnn
IMG_7466.webp

Gözün aydın canım bizde kaan beyden cevap bekliyoruz ne kadar sürede düştü değer Birde nerde yaptirdin testi biz ankara da yaptırdık
Bizde ank düzende yaptırdık cnm 6 ayda düştü %65 di çünkü çok şükür umutsuzluga kapılmayın inşallah yakın zamanda haber veririm siZe

kaan aydosun muayenehanesini aradım randevu almak için. gelene kadar dedim dna hasar testi yaptıralımmı dedim kıymet hemşire gerek yok biz gerekirse istiyoruz zaten falan dedi. eşinizinde sperminde hasar olduğu için olmuyo falan dedi. ee dedim onun için işte vakit kaybetmemek için hasar testi falan yaptrsak dedim işte sadece o olmuyor bazen panelde isteniyo falan dedi ama çok arada kaldım ben kaan hocaya bütün testlerim elimde gitmek istiyorum vereceği tedaviyi hemen almak istiyorum ocağa veriyo günü o zamana kadar testler yyapılır sonuçlarda çıkar ama ocakta yapılan testlerde minimum 2 ay tedavi süreci uzar. test sonuçlarını bekle kaan hocaya mail at 25 gün cvp bekle vs uzun bi süreç olur. yanlışmı düşünüyorum sizce kızlar napmalıyız?

Back
X