• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu ultrasyon dan anlayan varmı barıkosel için ultrasyon cekıldı lütfen destek olun

Eklentiler

• IMG_3360.webp
    IMG_3360.webp
    250,3 KB · Görüntüleme: 232
  • IMG_3361.webp
    IMG_3361.webp
    274,4 KB · Görüntüleme: 215
aranızda eşi Kaan hocanın hastası olan varmı ?Gelin tedavi için neler kullanıyosunuz ,nasıl sonuçlar aldınız paylaşalım....
birbirimize destek olalım....
bizde Kaan hocanın hastasıyız ve eşim geçen hafta sperm fish testi yaptırdı...Bizim gibi bu testi yaptıranlar varmı...

Eklentiler

• 20190310_210155.webp
    20190310_210155.webp
    302,5 KB · Görüntüleme: 212
Mrb lar benim esim azospermi hastasi ayrica 6 ay once inmemis testis ameliyati oldu.ve yumurtaliklar kasiklardan testislere indirildi.Bu surecten sonra kaan aydosa muayene oldu.Ve kaan bey choriomon 5000 enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.bu ilaci gobek kisminni cilt alti bolumunden vurulcaksin dedi. Ve esime kendin yapabilirsin dedi Eczanedeki gorevli ise bunu kalcadan vurulacagimi soyledi.ayrica vu ilacin fiyatini kaan beyin sekreteri 100 tl oldugunu soyledi.ama ilac 50 tl bu konularda celiskiye dustum.ne yapmam gerekiyor....

Mrb lar benim esim azospermi hastasi ayrica 6 ay once inmemis testis ameliyati oldu.ve yumurtaliklar kasiklardan testislere indirildi.Bu surecten sonra kaan aydosa muayene oldu.Ve kaan bey choriomon 5000 enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.bu ilaci gobek kisminni cilt alti bolumunden vurulcaksin dedi. Ve esime kendin yapabilirsin dedi Eczanedeki gorevli ise bunu kalcadan vurulacagimi soyledi.ayrica vu ilacin fiyatini kaan beyin sekreteri 100 tl oldugunu soyledi.ama ilac 50 tl bu konularda celiskiye dustum.ne yapmam gerekiyor....
Eger ignenin ucun yaklasik 1-2 cm kadarsa onu gobekten yapacak.ama kaan hocayla eczanenin dedigi ilac ayni mi?

Yarin hocanin sekreteri kiymet hanima ilacin resmini atacagim. Ayrica ilaca 100 tl dedi ve bn 50 tl ye aldim. Bu durumuda soracagim....

Merhaba arkadaslar eşimde varıkosel 1grade ve morfolojı 1,2 hareket hızlı 0 kaan aydısa gıtmek istıyoruz gıtmeden hangı testlerı yapıp gıdelim yanına

Merhaba arkadaslar eşimde varıkosel 1grade ve morfolojı 1,2 hareket hızlı 0 kaan aydısa gıtmek istıyoruz gıtmeden hangı testlerı yapıp gıdelim yanına
Merhaba canm bizde daha önce Kaan aydosa tedavi olmuştuk. Bizden dna hasar testi semen analizi(sperm testi) detaylı morfolojik istemişti. Ama şimdi sizden ne ister bilemiyorum

Merhaba eşlerimiz ayni durumda. Doktor bizede bu ilactan verdi henuz almadik. Bu ilac ne ise yariyor. Esimin fsh yuksek ve testosteron düşük. Sizinde ayni durum muu. Biraz konusabilirmiyiz. Özeldende olur

Back
X