- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
- 103
Bu ilac hem kalcadan hemde Kaan hocanin dedigi gibi gobekten uygulanabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilac hem kalcadan hemde Kaan hocanin dedigi gibi gobekten uygulanabilir.
Canım biz kalçadan oluyoruz arkadaş resim istediği için attım sağol yine de ona da yardımcı olmuştur umarımBu ilac hem kalcadan hemde Kaan hocanin dedigi gibi gobekten uygulanabilir.
Kutunun uzerinde uygulama yeri olarak İM.mi yaziyo yani intramuskuler sadece oyle yaziyorsa kalcadan foto atsaniz ilacin yardimci olabilirim
aranızda eşi Kaan hocanın hastası olan varmı ?Gelin tedavi için neler kullanıyosunuz ,nasıl sonuçlar aldınız paylaşalım....
birbirimize destek olalım....
bizde Kaan hocanın hastasıyız ve eşim geçen hafta sperm fish testi yaptırdı...Bizim gibi bu testi yaptıranlar varmı...
Eger ignenin ucun yaklasik 1-2 cm kadarsa onu gobekten yapacak.ama kaan hocayla eczanenin dedigi ilac ayni mi?Mrb lar benim esim azospermi hastasi ayrica 6 ay once inmemis testis ameliyati oldu.ve yumurtaliklar kasiklardan testislere indirildi.Bu surecten sonra kaan aydosa muayene oldu.Ve kaan bey choriomon 5000 enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.bu ilaci gobek kisminni cilt alti bolumunden vurulcaksin dedi. Ve esime kendin yapabilirsin dedi Eczanedeki gorevli ise bunu kalcadan vurulacagimi soyledi.ayrica vu ilacin fiyatini kaan beyin sekreteri 100 tl oldugunu soyledi.ama ilac 50 tl bu konularda celiskiye dustum.ne yapmam gerekiyor....
Merhaba canm bizde daha önce Kaan aydosa tedavi olmuştuk. Bizden dna hasar testi semen analizi(sperm testi) detaylı morfolojik istemişti. Ama şimdi sizden ne ister bilemiyorumMerhaba arkadaslar eşimde varıkosel 1grade ve morfolojı 1,2 hareket hızlı 0 kaan aydısa gıtmek istıyoruz gıtmeden hangı testlerı yapıp gıdelim yanına
Tesekkür ederimMerhaba canm bizde daha önce Kaan aydosa tedavi olmuştuk. Bizden dna hasar testi semen analizi(sperm testi) detaylı morfolojik istemişti. Ama şimdi sizden ne ister bilemiyorum
Merhaba eşlerimiz ayni durumda. Doktor bizede bu ilactan verdi henuz almadik. Bu ilac ne ise yariyor. Esimin fsh yuksek ve testosteron düşük. Sizinde ayni durum muu. Biraz konusabilirmiyiz. Özeldende olurMrb lar benim esim azospermi hastasi ayrica 6 ay once inmemis testis ameliyati oldu.ve yumurtaliklar kasiklardan testislere indirildi.Bu surecten sonra kaan aydosa muayene oldu.Ve kaan bey choriomon 5000 enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.bu ilaci gobek kisminni cilt alti bolumunden vurulcaksin dedi. Ve esime kendin yapabilirsin dedi Eczanedeki gorevli ise bunu kalcadan vurulacagimi soyledi.ayrica vu ilacin fiyatini kaan beyin sekreteri 100 tl oldugunu soyledi.ama ilac 50 tl bu konularda celiskiye dustum.ne yapmam gerekiyor....
Bizde hastasydikGüncel hastaları olan var mı burada acaba
Özelden 1-2 soru sorabilir miyim acaba?Bizde hastasydik
TabkiÖzelden 1-2 soru sorabilir miyim acaba?