Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pq
Bizde ileri hız 0 dı 3 ay proxxed sonrası 5% oldu
valla bizim morfoloji ile sayı hız hepsi düşük
promen k vermişti doktor eşime tüp bebek için
ımpryl ile teatrio da aldım
caksır suyu
incir kürü
balda tarcın cörek otu
veriyorum sürekli
pazartesi bemim kontrolm var eşimde sperm donduracak az cıkıyor diye bir de embriyolog bir daha incelicek bakalım fayda mı zarar mı yaptım
fsh ile lh i yüksek eşimin keciboybuzu yaramıyor bize

Bizim de sperm sayımız milde 8-11arası Morfoloji 3-4 arası değişiyor sperm ileri hızımız hep 1. Hormon temiz varikosel yok. Sadece çocukken fıtık ameliyatı geçirdiği için testisin biri az gelişmiş. 15gün proxeed plus kullandık testi tekrarlayıp başka doktora göründük o doktor da asıl sorununn sperm hareketi olduğunu söyledi wm multifer adında başka ilaç verdi. Bu multifer hakkında da pek bişey bulamadım. Değistirmesemiydik acaba dedim. 500lira muayene parası az değil buna ragmen İnsan da güvenemiyor eczacıyla anlaşmaları mı var da öneriyor acaba diye. Hız için size neler iyi geldi

Bizde geçen ay öğrendik.. Sanki hiç çocuk sahibi olamayan gibi hissediyorum bazen..Bizim sayımız 3 milyon hızlı ileri 0 morfololoji 0 .Eşimde 3.derecede varikosel tanısı konuldu .Ameliyatta olmaktan yana değiliz.. Bende keçi boynuz kürü vs vs veriyorum .Bakalım ne olucak

Rabbim sifa versin hepimize canim aynen o hissi bende hissediyorm ama biyandanda umudumuzu kaybettmek istemiyorum

Bizim de aynı tespit siz şuan ne aşamadasınız napiyorsunhx
Hiç bir şey yapmıyoruz desem yeridir.
Çoban çökerten otu aldım yeni veriyorum bende reglim zaten hayıt suyu içiyorum, bilmiyorum bi otla düzelir mi Spermler ama Rabbime tevekkül ediyorum muhakkak şifa edecektir onu da.
Tevekkül vve dua ile olur Allahın izniyle.

Aynen keçi boynuzu bize de yaramadı olan canım spermleri de düşürdük ahhh kafam keşke hormon testi yapsaydık önce

Biz kökten beslenme şeklimizi değiştirdik. :)

Eniştemin de varikoseli vardı hatta kötü durumda idi doktor çocuğun olması zor demişti ameliyat oldu şu an 3 evladı var :)

Biz kökten beslenme şeklimizi değiştirdik. :)
Valla onu çok istiyorum bende yavas yavas adım atıyorz paket gıda kullanmıyoruz, diğerlerini de yapmaya çalısıyorz. Ama eşim strese girdikçe sigara içiyor, çok içmez ama ben hiç içmesini istemiyorum normalde içmeyen biri

P.tesi bamya
Salı balık
C.ba kırmızı etli yemek
P.be karnabahar
Cuma balık
C.tesi nohutlu yemek
Pazar ıspanak
Her yemekte bol salata ve çorba
Hepsi faydalı maşallah eşimin sevdiği yemekler genel olarak, nohut hariç

Benimkisi çok şükür ses etmiyor. Sigara kökten bıraktı. Geniş iç çamaşırı, adam artık şalvar giyiyor :)

Benimkisi çok şükür ses etmiyor. Sigara kökten bıraktı. Geniş iç çamaşırı, adam artık şalvar giyiyor :)
Maşallah maşallah İnşallah işe yarar.
Benim eşim de ses etmez de pek başka şeylere stres olur genelde, çocuk mevzusunu açmayız pek. Kötü oluyor farkediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…