Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gözün aydın canım.
iyi olamanıza sevindim
rabbim analı babalı büyütsün

Allahim ozlem arkadasimizin yardimcisi ol bu mubarek gunlerin hurmetine
bebekerimizi saglikla eve getirmeyi nasip et
allahim guc ver ozleme

slm,

ya ozleme cok uzuldum allah yardimcilari olsun, diger evlatlarina uzun omur ve saglik versin...

laluz gozunuz aydin canim sende kavustun yavruna darsi sirada bekleyenlere insallah...

gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sabahtan beri güzel bi haber alamamıştım canım çok sıkkındı iyi oldu bu haber

ama içim hala özlem için yanıyo:çok üzgünüm:

bengü allah şifa verrsin inşalahhh..
sağolasın semıham bilgilendirdiğin için opuyorumnanaktan
yabanum masallh sana normal dogum :)) vavvv

sağol canım opuyorumnanaktan

evet erken oldu ama yapacak bir şey yok eyvahedigeldismile

Allah Özleme sabır ve diğer yavrularına da sağlı versin inşallah...

gözün aydın,sağlıkla büyüsün bebişin a.s.

bugün başka bir genel cerraha gittim bayandı doktor daha rahattım ve çok şükür hemoridim iyileşmeye başlamış,ilaçları kesti ameliyata gerek yok dedi olsa bile gebelerde ameliyatı önermiyoruz dedi,sabahları 1 bardak sıcak suyun içine 1 kaşık bal koyup içecekmişim,2 hafta daha fazla sıcak olmayan suyun içine oturacağım daha sonra bu yasak erken doğum tehlikesi olabilirmiş ve son olarak bitkisel bir ilaç verdi kesinlikle bebeğe zarar vermez dedi,sarı kantoreten otu yağını pamuğa dök hemoridli bölgeye sür dedi,ben bugün çok şükür daha iyiyim inşallah bunu da atlatacağım .

Kızlar bu haber çok üzücü oldu ama özlemdo 2. bebeğinide kaybetmiş arkadaşlar birbirmiz için dua ettik ben doğuma girerkn bile erkekinfertıltesinde tüm arkadşlarım diye dua ettim.. Sizde rica ediyorm bugünde ellerinizi özlem için açın Allah' a 1 tane miniği kaldı Rabbim onu bağışlasında azda olsa tesellisi olur ona sarılır sımsıkı lütfen bu gece unutmayalımm.. Ben bu acıyı yaşaynlardan biri olarak onu en iyi anlayanlardanım .. Rabbim kimseye vermesin .. Dualarımız özlem ve bebeğiyle olsun.... Rabbim sabırlar versin

hadi yaaa senağlamasenağlama
bu haber cok fena oldu simdi...offf:çok üzgünüm:
ah özlemcim,Allahim sana sabir versin,meleginede ömür versin,insallah sag salim melegin kucaginda cikarsin hastaneden canim..
Allahim yardimciniz olsun..dualarimiz seninle canim..

senağlamaRabbim yardımcısı olsun.Allahım bu mübarek günde sen diğer bebeğini özlem arkadaşımıza bağışla .sağlıcakla evlerine dönmeyi nasip et allahım.

Allah yardımcısı olsun,inşallah diğer evladı sağlığına kavuşur,çok zor bir durum....

kalan bebegine allahim uzun omur ve saglik versin, kaybettigi yavrularinin acisinihafifletsin, allahim yardimcisi olsun

canım benim yaa....
elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor her zamanda aklımda...
rabbim sabır versin...
bu evladını sağlıcakla onlara bağışlasın....

çok kötü oldum yaa.............

özlemcim canım alttasın görüyorum seni,allahım sabır versin hepimiz duyunca çok üzüldük rabbim kalan bebişine sağlık versin.

özlemcim canım alttasın görüyorum seni,allahım sabır versin hepimiz duyunca çok üzüldük rabbim kalan bebişine sağlık versin.

evet canım geldim içimdeki yangınlarla geldim iki yavrumu bıraktım lanet olası zeynep kamilde hiç bişeyleriy oktu bebeklerimin aldılar benden onları 1200 gram civarıydı ölen bebeklerim durumları iyiyidi ama mahvettiler evlatlarımı diğer kızımı aldık ordan şimdi iyi maşşallahhh ama dua edin bebeğime MERCAN SU oldu kızımın adı MERCAN SU yunum ömrü su gibi olsun DUA EDİN BEBEĞİME YAVRUMA daha sonra gelip anlatırım yasadıklarımı bu bayram bana bayram değil ama kızım için dirençlüyüm onu alıp eve geliceğim gun için bekliyorum onun için herşeyim artık

ozlem arkadasım rabbım ınsallah bebegını sana bagıslar.ona saglıklı ve mutlu uzuuuun omur nasıp eder inşallah amin

çok iyi anlıyorum biz duyunca kötü olduk sen nasılsındır şimdi.allahım diğer bebişine sağlık versin diğerlerinin acısını azda olsa unuttursun.işallah güzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim...
rabbim size sabır mercan su ya uzun ömür versin...
inş sağlıcakla eve gelecek ve kardeşlerinin yerini doldurmaya çalışıcak...
biliyorum hepsinin yarı ayrı ama yinede size umut olacaktır mercan su...
rabbim sağlıklı ve hayırlı uzun ömür versin yeğenimize...

kaç zamandır girmiyorum siteye herkesin bayramı mübarek olsun inşallahhhh

özlemcim rabbim bol bol sabır ve güç versin tatlım sana inşallah minik kızımız mercan su hayata ve sana sıkı sıkı tutunur dualrımızdasınız canım benim

özlemcim rabbim sana sabır versin minik kızzına sagkılı uzun ömür versin duydum cok üzüldüm rabbim mercan suyu sana bagışlasın canım

herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar nice nice bayramlarda bebeklerimizle olmak dileyiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…