merhaba kızlar nasılsınız biz de iyiyiz oğluşuma kavuştum 25 ağustosta sezeryanla dünyaya geldi...herşey yolunda çok şükür rabbim evlat hasreti çeken herkse nasip etsin.hamilelere sağlıkla bebişlerine kavuştursun...
merhaba kızlar nasılsınız biz de iyiyiz oğluşuma kavuştum 25 ağustosta sezeryanla dünyaya geldi...herşey yolunda çok şükür rabbim evlat hasreti çeken herkse nasip etsin.hamilelere sağlıkla bebişlerine kavuştursun...
bengü allah şifa verrsin inşalahhh..
sağolasın semıham bilgilendirdiğin için opuyorumnanaktan
yabanum masallh sana normal dogum :)) vavvv
bengusu geçmiş olsun canım daha erken değilmi o sorun için
dr bana sabahları ılık suyla ceviz ye kayısı ye falan demişti
arada problem oldu ama çok şükür işte
inşallah geçer
casper nasılsın bebiş nasıl büyüyomu
yabangülüm inşlalh istediğin gibi sağlıcakla doğurusun bende normal istemiştim fakat mecburen sezeryan oldum
aradım canım senağlama üzücü haber vermek istemezdim ama
bebeklerden birini dün kaybetmiş arkadaşımız:çok üzgünüm:
sesi çok yorgun ve üzüntülü geliyodu :çok üzgünüm:
çok konuşamadım diğer bebeklerin yanına iniceklermiş eşiyle
o yüzden kısa kestim Allah yardımcıları olsun
çok dua edelim arkadaşımıza Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:
Kızlar bu haber çok üzücü oldu ama özlemdo 2. bebeğinide kaybetmiş arkadaşlar birbirmiz için dua ettik ben doğuma girerkn bile erkekinfertıltesinde tüm arkadşlarım diye dua ettim.. Sizde rica ediyorm bugünde ellerinizi özlem için açın Allah' a 1 tane miniği kaldı Rabbim onu bağışlasında azda olsa tesellisi olur ona sarılır sımsıkı lütfen bu gece unutmayalımm.. Ben bu acıyı yaşaynlardan biri olarak onu en iyi anlayanlardanım .. Rabbim kimseye vermesin .. Dualarımız özlem ve bebeğiyle olsun.... Rabbim sabırlar versin
Kızlar bu haber çok üzücü oldu ama özlemdo 2. bebeğinide kaybetmiş arkadaşlar birbirmiz için dua ettik ben doğuma girerkn bile erkekinfertıltesinde tüm arkadşlarım diye dua ettim.. Sizde rica ediyorm bugünde ellerinizi özlem için açın Allah' a 1 tane miniği kaldı Rabbim onu bağışlasında azda olsa tesellisi olur ona sarılır sımsıkı lütfen bu gece unutmayalımm.. Ben bu acıyı yaşaynlardan biri olarak onu en iyi anlayanlardanım .. Rabbim kimseye vermesin .. Dualarımız özlem ve bebeğiyle olsun.... Rabbim sabırlar versin
özlemcim canım alttasın görüyorum seni,allahım sabır versin hepimiz duyunca çok üzüldük rabbim kalan bebişine sağlık versin.
evet canım geldim içimdeki yangınlarla geldim iki yavrumu bıraktım lanet olası zeynep kamilde hiç bişeyleriy oktu bebeklerimin aldılar benden onları 1200 gram civarıydı ölen bebeklerim durumları iyiyidi ama mahvettiler evlatlarımı diğer kızımı aldık ordan şimdi iyi maşşallahhh ama dua edin bebeğime MERCAN SU oldu kızımın adı MERCAN SU yunum ömrü su gibi olsun DUA EDİN BEBEĞİME YAVRUMA daha sonra gelip anlatırım yasadıklarımı bu bayram bana bayram değil ama kızım için dirençlüyüm onu alıp eve geliceğim gun için bekliyorum onun için herşeyim artık
canım benim...evet canım geldim içimdeki yangınlarla geldim iki yavrumu bıraktım lanet olası zeynep kamilde hiç bişeyleriy oktu bebeklerimin aldılar benden onları 1200 gram civarıydı ölen bebeklerim durumları iyiyidi ama mahvettiler evlatlarımı diğer kızımı aldık ordan şimdi iyi maşşallahhh ama dua edin bebeğime MERCAN SU oldu kızımın adı MERCAN SU yunum ömrü su gibi olsun DUA EDİN BEBEĞİME YAVRUMA daha sonra gelip anlatırım yasadıklarımı bu bayram bana bayram değil ama kızım için dirençlüyüm onu alıp eve geliceğim gun için bekliyorum onun için herşeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?