evet canım geldim içimdeki yangınlarla geldim iki yavrumu bıraktım lanet olası zeynep kamilde hiç bişeyleriy oktu bebeklerimin aldılar benden onları 1200 gram civarıydı ölen bebeklerim durumları iyiyidi ama mahvettiler evlatlarımı diğer kızımı aldık ordan şimdi iyi maşşallahhh ama dua edin bebeğime MERCAN SU oldu kızımın adı MERCAN SU yunum ömrü su gibi olsun DUA EDİN BEBEĞİME YAVRUMA daha sonra gelip anlatırım yasadıklarımı bu bayram bana bayram değil ama kızım için dirençlüyüm onu alıp eve geliceğim gun için bekliyorum onun için herşeyim artık
evet canım geldim içimdeki yangınlarla geldim iki yavrumu bıraktım lanet olası zeynep kamilde hiç bişeyleriy oktu bebeklerimin aldılar benden onları 1200 gram civarıydı ölen bebeklerim durumları iyiyidi ama mahvettiler evlatlarımı diğer kızımı aldık ordan şimdi iyi maşşallahhh ama dua edin bebeğime mercan su oldu kızımın adı mercan su yunum ömrü su gibi olsun dua edin bebeğime yavruma daha sonra gelip anlatırım yasadıklarımı bu bayram bana bayram değil ama kızım için dirençlüyüm onu alıp eve geliceğim gun için bekliyorum onun için herşeyim artık
Günaydın arkadaşlar inşallah herkese için bu yeni hafta hayırlı olur ülkemiz içinde refarandumun hayırlı olması dileğiyle
evet canım geldim içimdeki yangınlarla geldim iki yavrumu bıraktım lanet olası zeynep kamilde hiç bişeyleriy oktu bebeklerimin aldılar benden onları 1200 gram civarıydı ölen bebeklerim durumları iyiyidi ama mahvettiler evlatlarımı diğer kızımı aldık ordan şimdi iyi maşşallahhh ama dua edin bebeğime MERCAN SU oldu kızımın adı MERCAN SU yunum ömrü su gibi olsun DUA EDİN BEBEĞİME YAVRUMA daha sonra gelip anlatırım yasadıklarımı bu bayram bana bayram değil ama kızım için dirençlüyüm onu alıp eve geliceğim gun için bekliyorum onun için herşeyim artık
selam kızlar bebeğim MERCANIM YAVRUM iyi ALLAHIMA şükürler olsun kilo almaya basladı anne sütü yiyor kızım miniğim çok küçük teyzeleri 1800 gram olunca çıkıcak kızım annnesiyle olucak artık hep inşallah dua edin kızıma
selam kızlar bebeğim MERCANIM YAVRUM iyi ALLAHIMA şükürler olsun kilo almaya basladı anne sütü yiyor kızım miniğim çok küçük teyzeleri 1800 gram olunca çıkıcak kızım annnesiyle olucak artık hep inşallah dua edin kızıma
bizimde kontrolümüz vardı bebişimiz kocaman olmuş maşallah.1.806 gr olmuş.elini yüzüne kapatmıştı doktor amcası oynatınca açsın yüzünü diye, kaşlarını çattı:))))öyle resmini çekti.
slm kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorum eşimin sperm hareketliliğinde sorun vardı ilk aşılamayla aldım yavrumu kucagıma.darısı size inş oğlum 9 aylık oldu bile zaman öle geciyorki umarım isteyen herkese verir hayırlısından rabbim
hatırladık canım gözün aydın,allah analı babalı büyütsün.slm kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorum eşimin sperm hareketliliğinde sorun vardı ilk aşılamayla aldım yavrumu kucagıma.darısı size inş oğlum 9 aylık oldu bile zaman öle geciyorki umarım isteyen herkese verir hayırlısından rabbim
Maşallah senin kızda kocaman olmuş valla aman Allah nazarlardan saklasın hep böyle sağlıkla ilerler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?