Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:bbo: :bbo: :bbo: semiham sezerynmı olmuştun ..:uhm: kaçınıcı haftada geldii su ve hazırlıklımıydınn :bbo: duş girmişmiydn .d sordum panık olma grebılırsn demişti :1ninca:

oyy senin avatarını sevsinler.doktor biliyor senin panik olduğunu telkin etmiş:)korkma bişeycik olmaz kaçta girmeyi düşünüyorsun sezeryana.

günaydım arkadaşlar.balım kasılmaların nasıl geçtimi?
günsaydınn yabanummmm ara ara oluyor cnmm.snde varmı bir şikayet
oyy senin avatarını sevsinler.doktor biliyor senin panik olduğunu telkin etmiş:)korkma bişeycik olmaz kaçta girmeyi düşünüyorsun sezeryana.

saat olarakmı cnm sabah yapıyor dr sezeryanlsrı 20 ekim alah ıizin ederse tahmini.sennnnnnnnnnnnn

:bbo: :bbo: :bbo: semiham sezerynmı olmuştun ..:uhm: kaçınıcı haftada geldii su ve hazırlıklımıydınn :bbo: duş girmişmiydn .d sordum panık olma grebılırsn demişti :1ninca:

balsurat panik olma beee

benim dr şekerimden dolayı sezeryan randevumu geç tutmaya çalıştı tam 39. haftada randevum vardı 38+3 teyken gece 3 te kalktım su içtim geri yattım biraz uyumuşum belimde ağrı ile uyandım sağdan sola döndüm gene geçmedi
bide altımda hafif ıslaklık hissettim eyvah dedim hayır Allahım ne olur olmasın daha erken
ayağa kalkmaya korktum ama kalktım iki adım attım bi anda su boşaldı tabi benim alim ayağımda boşaldı ama annemlerdeydim anneme seslendim ağlama diye sarıldı
ben kendimi randevuma göre ayarladığım için hazırlıksızdım banyoya girdim duş aldım saçlarımı hafiften kuruttum
ilk anda heyecan yapıyosun ama hiç bişeye engel değil arada ara ara su gelmeye devam etti tabi

yalnız herkesin suyu gelecek diye bişey yok sakin ol
bak heeeolumunekankayizsmile

hee senin dr tarihi geç tutmuş semiham anladım canımmm...
38+2 dedi bizim dr.Peki bu su hastaneye gidene kadar sürdümü sen sezeryana alınana kadar :S ped mi koymuştun

slm kızlar,
doğumdn konuşmaya başlamışsınız,Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah,ben daha düşünmüyorum daha çok var şu an düşündüğüm tek şey şu hemoroidden kurtulmak,bugün daha iyiyim ve saat 4 te başka bir doktora gideceğim,inşallah her şey düzelirde rahat ederim....

hee senin dr tarihi geç tutmuş semiham anladım canımmm...
38+2 dedi bizim dr.Peki bu su hastaneye gidene kadar sürdümü sen sezeryana alınana kadar :S ped mi koymuştun

ara ara azar azar geldi artık koydum giderken gidince üstndekileri çıkarıp altına yatak koruyucu koyuyolar öyle yatıyosun seni rahatsız etmiyo sonrası
zaten su gelince 6 saat içinde doğuma alınman lazımmı ama beni ameliyathane dolu diye 11 buçukta aldılar

günsaydınn yabanummmm ara ara oluyor cnmm.snde varmı bir şikayet

saat olarakmı cnm sabah yapıyor dr sezeryanlsrı 20 ekim alah ıizin ederse tahmini.sennnnnnnnnnnnn

balım benimkisi geçti çok şükür arada olması normal zaten.ben kaçıncı haftada diye sordum 40 ı beklemezsin heralde.bende norml düşünüyorum allahtan bişey olmazsa.

bengü allah şifa verrsin inşalahhh..
sağolasın semıham bilgilendirdiğin için opuyorumnanaktan
yabanum masallh sana normal dogum :)) vavvv

herkese günaydın. özlemi merak etmiştim iyi olmalarına sevindim kendi neden solunum cihazına bağlanmış ki neyse şimdi iyiler ya hepde iyi olurlar inşallahhhh

cornelia da doğuma gitti ha ayyyyyy hayırlısı ile bebişini kucağına alır inşallahhhh

darısı diğer hamişlerimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah ve isteyen tüm arkadaşlarımızada nasip etsin rabbimmm

bengusu geçmiş olsun canım daha erken değilmi o sorun için
dr bana sabahları ılık suyla ceviz ye kayısı ye falan demişti
arada problem oldu ama çok şükür işte
inşallah geçer

casper nasılsın bebiş nasıl büyüyomu

yabangülüm inşlalh istediğin gibi sağlıcakla doğurusun bende normal istemiştim fakat mecburen sezeryan oldum

işallah canım hayırlısı,sağlıkla gelsinde zorunlu olmazsa normal istiyorum.

özlem doğummu yapmış
Allah yardımcısı olsun
inşalalh sağlıcakal kızlarıyla döner evine

aymes yeni haber varmı aradınmı

aradım canım senağlama üzücü haber vermek istemezdim ama
bebeklerden birini dün kaybetmiş arkadaşımız:çok üzgünüm:
sesi çok yorgun ve üzüntülü geliyodu :çok üzgünüm:
çok konuşamadım diğer bebeklerin yanına iniceklermiş eşiyle
o yüzden kısa kestim Allah yardımcıları olsun
çok dua edelim arkadaşımıza Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

kizlar CORNELIA arkadasimiz yarin sabah doguma girecekti ama suanda sancilari ve kasilmalari baslamis..
Dualarimizi arkadasimizdan ve minik prensesimizdende eksik etmeyelim...
sag salim güzel haberlerini alalim insallah :Saruboceq:

cornelia arkadaşımızın allah yardımcısı olsun
bugün doğumu varmış belkide yaptı prensesi kollarındadır şimdi
inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:

senağlama senağlama senağlama senağlama ay canım yaaaaaa rabbim diğerlerini esirgesin.:Saruboceq: :gitme:

çok üzüldüm yaa : ( Allahım diğer yavrularına uzun ömürler versin :gitme:

hadi yaa senağlama senağlama
Allahim o melegin ömrünü kardeslerine versin insallah..
off insallah sag salim cikarlar o hastaneden hep beraber :Saruboceq:

cornelia arkadaşımızın allah yardımcısı olsun
bugün doğumu varmış belkide yaptı prensesi kollarındadır şimdi
inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:

evet tatlim,dogum yapmis dün gece,cok sükür hersey yolundaymis..:Saruboceq:
prensesini cok sükür kucakladi bir arkadasimiz daha

Allah yardımcısı olsun :çok üzgünüm: allahım diğer evlatlarına sağlık sıhhat versın.bir an önce bebekleriyle evine çıkar özlem :Saruboceq:

canım benim yaa:çok üzgünüm:
rabbim diğer evlatlarına uzun ömür versin...
inş yakın zamanda sağlıcakla evlerine dönerler...

merhaba kızlar nasılsınız biz de iyiyiz oğluşuma kavuştum 25 ağustosta sezeryanla dünyaya geldi...herşey yolunda çok şükür rabbim evlat hasreti çeken herkse nasip etsin.hamilelere sağlıkla bebişlerine kavuştursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…