Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhaba

aymesim iyi haberler aldığıma sevindim senden korkma canım mnde gitmesi erken gelmesi anlamına gelmiyo canım benim kızımda öyleydi bende doktora sormuştum 38. haftada alırlar canım sezeryanda sata göre hesaplıyo dokrotun canım.inşallah zamanında gelir canım

hep böyle sorunsuz gitsin insallah canim
sag salim kucaklayalimda baska bisey istemiyorum..

massallah minik prensese
son zamanlarim tadini cikarsin annem babam diye naz yapmamis demekki cadii opuyorumnanaktan

güzel annelerimiz nasılar bakalım

selam canim bende iyiyim sükür,sen nasilsin?

iyi canım buraya uğrayıp bebk bekleye ve bebğini kucaklayan arkadaşları görmek iyi geliyor
bana

:)aymesim korkma öle bişi yok bebek sat göre doğuyor:)benımde 2 hafta öndeydi hep gelişimi

aman öyle olmasın canlar ya zamanında gelsin bebişim
sizinde öndeydi demek aman zamanında sağlıkla gelsinler
ödüm kopuyo ters bişey olucak die zaten
balım çok az kaldı canım ya valla senin adına bende heyecanlıyım
halan ne zaman geliyo tam olarak doğumda yanında olucak dimi
inşallah herşey çok güzel olur canım

inşallah canım hepimizin hep böyle sorunsuz gitsin
nazlı olmasın benim kız zaten bu kadar sene yeterince naz yaptı ama
bunada şükür bundan sonra üzmesin bizi

aymesim halam şuan köyde pazartesi gelicek bana allah izin ederse.çok korkuyorumm sezeryandan bakalım neler bekliyor beni allahım kurtarsın beni hepimiizii..acayibimm çok az kaldıı salak gibiyim :) 3 kaldı hala inanamıyorum

rapumm geyik toğinden buldum bunu geçen sene hamile kalmadan 5 ay önce yazmışım bu msj ..sende cevap ayxmışsınnn beni bulmaz diyodumm ..allahım ol deyince oluyormuşş rabbimin mucizeleri sonsuz...bebek isteyen arkadaşlarım hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyinn allahım ol deyince 1 defadan bile oluyormuşşş.. dua edin sabredinn rabbim hayırlı zamanı biliyor senağlama senağlamahttp://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=8915416&postcount=338

kızlar bebegımın olması ıcın tefrıcıye yanı 4444 duasına katılabılırmısınız ?ne kadar okumak ıstıyorsanız artık ....zamnı sorarsanız daha var ..adım esra....

canım korkmamak elde değil çok az kaldı gerçekten
ama bebişini kucağına alacağını düşün sürekli
bunu çok bekledin çok hayal kurdun artık gerçekleşiyo hayallerin
Rabbim inşallah herşeyin yolunda gitmesini nasip eder
sezeryan benim bile şimdiden korkmama neden oluyo ama
bebişler için buna katlanmak zorundayız
inşallah sağlıkla atlatırız bugünleride gülerek anarız ilerde

iyi canım buraya uğrayıp bebk bekleye ve bebğini kucaklayan arkadaşları görmek iyi geliyor
bana
canimm insallah en yakin zamanda sende burdan hamileyim diye yazarsin canim..
hepinize hergün dua ediyorum..:Saruboceq:

inşallah canım hepimizin hep böyle sorunsuz gitsin
nazlı olmasın benim kız zaten bu kadar sene yeterince naz yaptı ama
bunada şükür bundan sonra üzmesin bizi

demi aymesim,yeterince nazlanmislardi,simdi sessizce günlerini beklesin minik yaramazlar :asigim:

kızlar bebegımın olması ıcın tefrıcıye yanı 4444 duasına katılabılırmısınız ?ne kadar okumak ıstıyorsanız artık ....zamnı sorarsanız daha var ..adım esra....

balım heyecan doruktadır şimdi.korkma bebişini sağlıkla alınca kucağına unutursun bunları.
evet yabanum gelip geçicek inşllhh allah yardımcımız olsun
esra katılmak isterdim ama müsait değilim bu ara ..Raabim dualarını kabul etsin inşallahh en kısa zamanda yarrbbim gönlundekını verir:Saruboceq:
aymesim allah razı olsun dualarının için canım benim ..raabşm yardımıcımız olsun hepimizinde sağlıkla kucagımza alalım inşallah:Saruboceq:
balım sen 20.10 da doğurmıycakmıydın, neden 19.10 yazıyo orda

sevomm :)dr persembe yoktu cıkısını yapamam dedi salıya aldıkeyvahedigeldismile

ESRA hamilelerin duası kabul olur diye onlarınmı okumasını istiyosun bilemem ama ben hamile değilim fakat senin için 500 tane okuyabilirim, kasımda benimde tedavim var kasıma kadar okurum...

ESRA hamilelerin duası kabul olur diye onlarınmı okumasını istiyosun bilemem ama ben hamile değilim fakat senin için 500 tane okuyabilirim, kasımda benimde tedavim var kasıma kadar okurum...

hayır herkesı tanıorum dıe ıstedım...yardımcı olurlar dıe.cnku burda herkes bu durumu cekıor cene anlar dıe.lısteye 500 yazıoru o zamn allh razı olsun canım....benımde kasımda.okudugun zamn bana ozelden mesaj atarsan cok sevınırım...

canimm insallah en yakin zamanda sende burdan hamileyim diye yazarsin canim..
hepinize hergün dua ediyorum..:Saruboceq:

demi aymesim,yeterince nazlanmislardi,simdi sessizce günlerini beklesin minik yaramazlar :asigim:

aynen canım biz onları çok bekledik şimdide onlar günlerini beklesin bakalım

inşallah canım hepimizin tek dileği o valla sağlıkla kucaklamak bebişleri

esracım tabiki seni çok iyi anlıyoruz hepimiz bu yoldan geçtik
ama ben bi cuma başlayıp diğer cumaya kadar bitmeli diye duymuştum
ne zaman başlıycaksın onu yaz ona göre elimden geldiğince bende okumak isterim
Rabbim tez zamanda sanada bi evlat nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…