hep böyle sorunsuz gitsin insallah canimevet canım bende rahatladım çok şükür iyi dedi doktor
yüzünü gösterdi bu sefer hanfendi gördüm en sonunda
geçen gittiğimde baya uğraşmıştı dr ama göstermemişti
bu hafta cömert davrandı bize
erken gelmez inşallah canım ya başka dr istemiyom ben
ama hayırlısı allahtan tabiki
güzel annelerimiz nasılar bakalım
hep böyle sorunsuz gitsin insallah canim
sag salim kucaklayalimda baska bisey istemiyorum..
Massallah minik prensese
Son zamanlarim tadini cikarsin annem babam diye naz yapmamis demekki cadii opuyorumnanaktan
selam canim bende iyiyim sükür,sen nasilsin?
:)aymesim korkma öle bişi yok bebek sat göre doğuyor:)benımde 2 hafta öndeydi hep gelişimi
herkese merhaba
aymesim iyi haberler aldığıma sevindim senden korkma canım mnde gitmesi erken gelmesi anlamına gelmiyo canım benim kızımda öyleydi bende doktora sormuştum 38. haftada alırlar canım sezeryanda sata göre hesaplıyo dokrotun canım.inşallah zamanında gelir canım
hep böyle sorunsuz gitsin insallah canim
sag salim kucaklayalimda baska bisey istemiyorum..
massallah minik prensese
son zamanlarim tadini cikarsin annem babam diye naz yapmamis demekki cadii opuyorumnanaktan
selam canim bende iyiyim sükür,sen nasilsin?
iyi canım buraya uğrayıp bebk bekleye ve bebğini kucaklayan arkadaşları görmek iyi geliyor
bana
canım inşallah sende çok yakın zamanda
buraya terfi edersin bebek bekleyenler arasında olursun:Saruboceq:
aymesim halam şuan köyde pazartesi gelicek bana allah izin ederse.çok korkuyorumm sezeryandan bakalım neler bekliyor beni allahım kurtarsın beni hepimiizii..acayibimm çok az kaldıı salak gibiyim :) 3 kaldı hala inanamıyorum
canimm insallah en yakin zamanda sende burdan hamileyim diye yazarsin canim..iyi canım buraya uğrayıp bebk bekleye ve bebğini kucaklayan arkadaşları görmek iyi geliyor
bana
inşallah canım hepimizin hep böyle sorunsuz gitsin
nazlı olmasın benim kız zaten bu kadar sene yeterince naz yaptı ama
bunada şükür bundan sonra üzmesin bizi
evet yabanum gelip geçicek inşllhh allah yardımcımız olsunbalım heyecan doruktadır şimdi.korkma bebişini sağlıkla alınca kucağına unutursun bunları.
esra katılmak isterdim ama müsait değilim bu ara ..Raabim dualarını kabul etsin inşallahh en kısa zamanda yarrbbim gönlundekını verir:Saruboceq:kızlar bebegımın olması ıcın tefrıcıye yanı 4444 duasına katılabılırmısınız ?ne kadar okumak ıstıyorsanız artık ....zamnı sorarsanız daha var ..adım esra....
aymesim allah razı olsun dualarının için canım benim ..raabşm yardımıcımız olsun hepimizinde sağlıkla kucagımza alalım inşallah:Saruboceq:canım korkmamak elde değil çok az kaldı gerçekten
ama bebişini kucağına alacağını düşün sürekli
bunu çok bekledin çok hayal kurdun artık gerçekleşiyo hayallerin
Rabbim inşallah herşeyin yolunda gitmesini nasip eder
sezeryan benim bile şimdiden korkmama neden oluyo ama
bebişler için buna katlanmak zorundayız
inşallah sağlıkla atlatırız bugünleride gülerek anarız ilerde
balım sen 20.10 da doğurmıycakmıydın, neden 19.10 yazıyo orda
ESRA hamilelerin duası kabul olur diye onlarınmı okumasını istiyosun bilemem ama ben hamile değilim fakat senin için 500 tane okuyabilirim, kasımda benimde tedavim var kasıma kadar okurum...
canimm insallah en yakin zamanda sende burdan hamileyim diye yazarsin canim..
hepinize hergün dua ediyorum..:Saruboceq:
demi aymesim,yeterince nazlanmislardi,simdi sessizce günlerini beklesin minik yaramazlar :asigim:
evet yabanum gelip geçicek inşllhh allah yardımcımız olsun
esra katılmak isterdim ama müsait değilim bu ara ..Raabim dualarını kabul etsin inşallahh en kısa zamanda yarrbbim gönlundekını verir:Saruboceq:
aymesim allah razı olsun dualarının için canım benim ..raabşm yardımıcımız olsun hepimizinde sağlıkla kucagımza alalım inşallah:Saruboceq:
sevomm :)dr persembe yoktu cıkısını yapamam dedi salıya aldıkeyvahedigeldismile
hayır herkesı tanıorum dıe ıstedım...yardımcı olurlar dıe.cnku burda herkes bu durumu cekıor cene anlar dıe.lısteye 500 yazıoru o zamn allh razı olsun canım....benımde kasımda.okudugun zamn bana ozelden mesaj atarsan cok sevınırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?