selam kıslarrrr nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun
kzıımda iyi artık kendisi besleniyor maşşallahh artı benide emmeye baslattılar bir ik çekti uyudu yaramaz
vee en guzelide cumaya dogru çıkıyoruz artık kızım evimizde olucak şüküeler olsun
öpüyorum hepnizi
slm kizlar nasilsiniz?
kac gundur giremedim insallah herkes cok iyidir....
biz allaha sukur cok iyiz...
kzıımda iyi artık kendisi besleniyor maşşallahh artı benide emmeye baslattılar bir ik çekti uyudu yaramaz
vee en guzelide cumaya dogru çıkıyoruz artık kızım evimizde olucak şüküeler olsun
öpüyorum hepnizi
evet ya nerdesin sen yokluğun belli oluyor.opuyorumnanaktanslm kizlar nasilsiniz?
kac gundur giremedim insallah herkes cok iyidir....
biz allaha sukur cok iyiz...
öpüyorum hepnizi
aymescim nasil gidiyo??
ee artik gunler azaliyo heyecan baslamistir olumunekankayizsmile
ozlem cok sevindim sukur artik kziini evede alacaksin, insallah bundan sonra hersey hep guzel olur
esracım tabiki seni çok iyi anlıyoruz hepimiz bu yoldan geçtik
ama ben bi cuma başlayıp diğer cumaya kadar bitmeli diye duymuştum
ne zaman başlıycaksın onu yaz ona göre elimden geldiğince bende okumak isterim
Rabbim tez zamanda sanada bi evlat nasip eder inşallah
kıslar bişey sorucam sabahtan beri sağ göğsümde ince ince sızı gibi bişey var ucunda sadece ama sürekli ıslakmış gibi hissediyorum bakıyorum ıslak değil niyedir acaba:uhm:
sagol canimcim olumunekankayizsmile arabamizi sattik yenisine bakalim derken, laptopun onunden bile gecmeye vakit bulamadimevet ya nerdesin sen yokluğun belli oluyor.opuyorumnanaktan
ay maşallah canım çok sevindim.olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ben bazen dusunuyorumda eger sezeryan olmam gerekirse kesinlikle epidural olurum, tam bayilip o muhtesem ani kacirmak istemiyorum, bebegimi ilk anindan itibaren gormek isterim, bi arkadasim epiduralle oldu eside yanindaydi biz konusurken bide baktikki kizimizin sesi geldi dedi, cok kolay olmus...aynen canım ya çok heyecanlıyım valla
sürekli rüyalarımda doğumu görüyorum benim sezeryan olucak biliyodundur belki
ama genelmi epiduralmi bi türlü karar veremedim
epidural istiyo gibiyim ama korkuyorumda sanki
bi yanımda tamamen bayıl diyo bi karar veremedim anlıycağın
benimde oluyo ahanda sut geldi deyip heyecanlaniyorum ama gelen giden yok, herhalde hormonlar daha yogun calisiyo yavas yavas onlarda bebisin gelisine hazirlaniyokıslar bişey sorucam sabahtan beri sağ göğsümde ince ince sızı gibi bişey var ucunda sadece ama sürekli ıslakmış gibi hissediyorum bakıyorum ıslak değil niyedir acaba:uhm:
sagol canimcim olumunekankayizsmile arabamizi sattik yenisine bakalim derken, laptopun onunden bile gecmeye vakit bulamadim
ben bazen dusunuyorumda eger sezeryan olmam gerekirse kesinlikle epidural olurum, tam bayilip o muhtesem ani kacirmak istemiyorum, bebegimi ilk anindan itibaren gormek isterim, bi arkadasim epiduralle oldu eside yanindaydi biz konusurken bide baktikki kizimizin sesi geldi dedi, cok kolay olmus...
benimde oluyo ahanda sut geldi deyip heyecanlaniyorum ama gelen giden yok, herhalde hormonlar daha yogun calisiyo yavas yavas onlarda bebisin gelisine hazirlaniyo
bende sırf bebişimin gelmesine tanık olıyım diye epidural istiyorum
ama ya heyecan yaparsam diyede korkuyorum
inşallah bende kolay bi sezeryan geçiririm Allah yardımcımız olsun
benim kararımda epiduralden yana gidiyo
inşallah benim için jayırlı olan hangisiyse o kararı verebilirim canım
öpüyorum hepnizi
melony canım sen nasılsın.avatarın ne güzel valla isterim soğuk bi gazoz:)
bu topiğin gusel annelerine ve anne adaylarına benden soğuk gazoz :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?