Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ESRA tamam canım ben en kısa zamanda okur sana özelden msj atarım ALLAHIM kabul etsin inşallah...

slm kizlar nasilsiniz?

kac gundur giremedim insallah herkes cok iyidir....

biz allaha sukur cok iyiz...

selam kıslarrrr nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun
kzıımda iyi artık kendisi besleniyor maşşallahh artı benide emmeye baslattılar bir ik çekti uyudu yaramaz
vee en guzelide cumaya dogru çıkıyoruz artık kızım evimizde olucak şüküeler olsun
öpüyorum hepnizi

canım bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim kızına ve sana sağlıklı huzurlu bir ömür versin

slm kizlar nasilsiniz?

selam canım bizde iyiyiz çok şükür
sizinde iyi olmanıza sevindim

özlemcim ne kadar güzel haberle gelmişsin
maşallah diyorum hemen kötü günler geride kaldı inşallah
artık kızınla beraber bütün güzellikler seninle olsun canım
bizde sizi öpüyoruz görüşmek üzereŞeniz

aymescim nasil gidiyo??
ee artik gunler azaliyo heyecan baslamistir olumunekankayizsmile

ozlem cok sevindim sukur artik kziini evede alacaksin, insallah bundan sonra hersey hep guzel olur

slm kizlar nasilsiniz?

evet ya nerdesin sen yokluğun belli oluyor.opuyorumnanaktan

ay maşallah canım çok sevindim.olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

aymescim nasil gidiyo??
ee artik gunler azaliyo heyecan baslamistir olumunekankayizsmile

ozlem cok sevindim sukur artik kziini evede alacaksin, insallah bundan sonra hersey hep guzel olur

aynen canım ya çok heyecanlıyım valla
sürekli rüyalarımda doğumu görüyorum benim sezeryan olucak biliyodundur belki
ama genelmi epiduralmi bi türlü karar veremedim
epidural istiyo gibiyim ama korkuyorumda sanki
bi yanımda tamamen bayıl diyo bi karar veremedim anlıycağın

kıslar bişey sorucam sabahtan beri sağ göğsümde ince ince sızı gibi bişey var ucunda sadece ama sürekli ıslakmış gibi hissediyorum bakıyorum ıslak değil niyedir acaba:uhm:

yok canım öle deıl bır cumadan dıger cumaya kadar dıe.......
basladım canım okudugun sayıyı bana bıldırırsen sevınırım.....

hayırlı akşamlar kızlar
özlemcim çok güzel haberler vermişsin sevindim bebişin evinizde sağlıkla büyüsün güzel bi kız olsun inşallah

evet ya nerdesin sen yokluğun belli oluyor.opuyorumnanaktan

ay maşallah canım çok sevindim.olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sagol canimcim olumunekankayizsmile arabamizi sattik yenisine bakalim derken, laptopun onunden bile gecmeye vakit bulamadim
ben bazen dusunuyorumda eger sezeryan olmam gerekirse kesinlikle epidural olurum, tam bayilip o muhtesem ani kacirmak istemiyorum, bebegimi ilk anindan itibaren gormek isterim, bi arkadasim epiduralle oldu eside yanindaydi biz konusurken bide baktikki kizimizin sesi geldi dedi, cok kolay olmus...

kıslar bişey sorucam sabahtan beri sağ göğsümde ince ince sızı gibi bişey var ucunda sadece ama sürekli ıslakmış gibi hissediyorum bakıyorum ıslak değil niyedir acaba:uhm:
benimde oluyo ahanda sut geldi deyip heyecanlaniyorum ama gelen giden yok, herhalde hormonlar daha yogun calisiyo yavas yavas onlarda bebisin gelisine hazirlaniyo

bende sırf bebişimin gelmesine tanık olıyım diye epidural istiyorum
ama ya heyecan yaparsam diyede korkuyorum
inşallah bende kolay bi sezeryan geçiririm Allah yardımcımız olsun
benim kararımda epiduralden yana gidiyo
inşallah benim için jayırlı olan hangisiyse o kararı verebilirim canım

hakkimizda hayirlisi canim, sen en iyisi doktorunla guzelce konus onun tavsiyesi senin istediklerin derken mutlaka bi ortak yol bulunur

çokk güzel haberlerle gelmişsin canım ne güzel rabbim bundan sonra kötü gün yaşatmasın inşallahh rabbim güzel kızına bol bol sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…