Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaten bagsurun kanı temız kan gıbı oluyor kıpkırmızı
bırde arada pelte gelebılıyor
rahımden gelen kan bence oyleolmaz
ılla bulanık oluyor yasa rengı gercek kan rengıne benzemıyor

aymesim canım o bendede oluyordu korkuyordum ..bence basurdan gelmiştir o kan..zaten peçete ile silersen anlarsınki ??????nerden geldiğini korkma cnm

herşeyden korkuyom zaten biliyosun canım bunuda görünce tırstım birden ilk silişte anlamadım nerden olduğunu ama sanki ikinci silişte bana arkadan gibi geldi oyüzden biraz daha rahatım zaten inşallah doğru tahmin ediyorumdur.

zaten bagsurun kanı temız kan gıbı oluyor kıpkırmızı
bırde arada pelte gelebılıyor
rahımden gelen kan bence oyleolmaz
ılla bulanık oluyor yasa rengı gercek kan rengıne benzemıyor

selam arkadaşım sağol cevabın için
bu bildiğin duru bi kandı inşallah çatlakla alakalıdır
aman başka bişey olmasında korkulacak bişey yani
gerisi öenmli değilkaydirigubbakcemile5

doğru canım aramak en normali ama ne biliyim çekiniyom ben doktordan ya eski doktorum olsa hiç çekinmezdim buna alışamadım galiba Allah yardımcımız olsun inşallah herşey normaldir yarın gidicem zaten ozaman bakarız bebişimde hareket ettiği için biraz daha rahatladım valla. Ya herşeyden tırsıyorum ya bi insan bu kadarmı korkak olur ama elimde değil valla

veririz balim..erkek infertilitesinin tombik anneleri diyet yapiyor diye bi topik kurariz olmazsa kaydirigubbakcemile3
ama dedigin gibi,gelen-giden,uykusuzluk,emzirme derken zaten veririz bence,icinde kafanda rahat olsun..hergün mü hamileyiz sanki pehhh sempatiksalakcinni

benide o rahatlatti canim acikcasi..yine olursa belki yerinden emin olursun..
cok gecmis olsun,yarin güzel haberlerle gel insallah

ben yapim geregi sanirim basindan bu yana cok rahatim,iyimi kötümü bilmiyorum..
doktor esime diyor ikinci bebegi evde dogurmak isterse sasirmicam diye kaydirigubbakcemile3
ama zor bulduk tabii,en ufak seylere telas yapmakta cok normal bu durumda bence,icin rahat olsun tatlimm

:)benim tarih 19 ekime alındı yaa ne güzel 20 si olcaktı doktorum çarşamba yaparsak perşembe burda değilim dedi çıkışını yapamam sonra dedi..o da haklı boşu boşuna 2 gece kalmayım hastanede oyüzden erken alıncak aslında yavrumun biraz daha büyümesini istiyordum içimde 38 +1alınck

balım bir hafta bile değil kız 5 gün kalmış hayırlı doğumlar canım.merak etme canım dışardada hemencik büyüyüveriyolar hayırlısı ile gelsin yeterki

merhabalar kızlar
ben bugün hastanemi değiştirip başka hastaneye gittim ama bebişim kilo ve boy ölçümünü doktor söylemedi herkes kendine göre yorumluyor söylemiyorum dedi,ultrason cihazının görüntüsü de küçüktü eski bi makina galiba aslında iyi bi hastane olduğu için oraya gittim yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diye orayı tercih ettim ama bebişimi pek iyi göremedim kızlar bana hastane tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim, ben sgk anlaşması olan bir yer olsun istiyorum bazı hastanelerin anlaşması yok, vasat bi hastanede de doğum yapmak istemiyorum en azından iyi ilgilensinler neyse kafam karıştı

balım bebişin gelişi çok az kalmış maşallah maşallah heyecan dorukta şimdi dimi
EVET cnm çok az kaldıı inananmıyorum :bbo:
sağlıcakla gelsin kuzun:Saruboceq::Saruboceq:
allah razı olsun yeterimmm .rabbim en kısa zamnda seninde güzel haberlernini burdan almayı nasip etsin:Saruboceq:
aymesim gittin mi doktora canim??
balimm inanmiyorum yaaa azcik kalmisssss :lepi:

cucum bende inananmıyorum :) hamile olduğumu duyduğumda inanamadıgım gibi sempatiksalakcinni

slm kızlar,nasılsınız?
aymescim geçmiş olsun,biliyorsun bende de basur sorunu vardı çok şükür geçti sayılır,şimdi daha iyiyim inşallah seninde bir an önce geçer ki zaten az kalmış artık,doğumdan sonra geçer inş.
dün doktora kontrole gittik,oğlumun gelişimi iyiydi çok şükür kilosu boyu önden gidiyor hep ama doktorun söylediği bir şey beni mahvetti ne uyuabildim ne bir şey yiyebildim üzüntümden,ağlamaktan gözlerim şişti.
beynindeki su miktarı normalmiş ama bir önceki kontrolden sonra daha da artmış meğer doktorum her gidişimde bunu takip ediyormjuş bana söylememişti dün söyledi 3 hafta sonraya randevu verdi tekrar bakılacak şu an normal ama bu değer yüksebilir dedi ama normalde kalabilirmiş peki dedim değeri normalin üstüne çıkarsa ne olur doğumdan sonra ameliyatla kafasına şant diye bir şey takılıyormuş ve 2 yaşına kadar kalıyormuş bunun sonuçları ise malesef görme ve yürüme engelli olabilirmiş,şok oldum çünkü herşeyi normaldi oğlumun ki hala öyle,3 hafta sonra 6 kasımda belli olacak,ne olur dualarınızı esirmeyin çok kötüyüm olumlu düşünmek istiyorum ama çok endişeliyim,oğlum sağlıklı olsun başka bir istediğim yok hayattan,hiç bir şey umrumda değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…