aymesim canım o bendede oluyordu korkuyordum ..bence basurdan gelmiştir o kan..zaten peçete ile silersen anlarsınki ??????nerden geldiğini korkma cnm
zaten bagsurun kanı temız kan gıbı oluyor kıpkırmızı
bırde arada pelte gelebılıyor
rahımden gelen kan bence oyleolmaz
ılla bulanık oluyor yasa rengı gercek kan rengıne benzemıyor
anladim canim,gecmis olsun,cok zordur eminim..
aklimiza kötü bisey getirmeye gerek yok hemen tatlim,meleginde hareketli falan ama hani aklinda bisey kalmasin diye ara dedim ben..
cekinme canim benim,niye cekiniyorsun?böyle anlarda aramayacaksak ne zaman aricaz,bence sakin cekinme tatlim..
veririz balim..erkek infertilitesinin tombik anneleri diyet yapiyor diye bi topik kurariz olmazsa kaydirigubbakcemile3:)benimde o haftalarda kimse hamile oldugumu anlamıyordu 5 aylık hamileyken alışveriş yapıyodum satıcı kızlar inanamıyodu :)) ama 7 den sonra öyle hızlı büyüyorkii sende gözlerine inanamıyacksın bana derlerdide inanamazdım nasıl birden büyür die ..dr da öle demişti zaten :)çünkü bebek son zamanlarda kilo alıyor ve hızla büyüyorr göbüş:))
aman :)veririz kiloları dimi cucum uykusuz geceler .emzir uyut .gaz çıkar 1 sn boş zamanımız olmucak:1ninca::bbo:
doğru canım aramak en normali ama ne biliyim çekiniyom ben doktordan ya eski doktorum olsa hiç çekinmezdim buna alışamadım galiba Allah yardımcımız olsun inşallah herşey normaldir yarın gidicem zaten ozaman bakarız bebişimde hareket ettiği için biraz daha rahatladım valla. Ya herşeyden tırsıyorum ya bi insan bu kadarmı korkak olur ama elimde değil valla
aymescim şimdi nasılsın?
SADECE 5 gün kalmış bal ne güzel bir mutluluk bu inşallah bir avazda olur biter
balım bir hafta bile değil kız 5 gün kalmış hayırlı doğumlar canım.merak etme canım dışardada hemencik büyüyüveriyolar hayırlısı ile gelsin yeterki
Allah razı olsun dualarınız için kızlar amin inşallahhhh:Saruboceq:
EVET cnm çok az kaldıı inananmıyorum :bbo:balım bebişin gelişi çok az kalmış maşallah maşallah heyecan dorukta şimdi dimi
allah razı olsun yeterimmm .rabbim en kısa zamnda seninde güzel haberlernini burdan almayı nasip etsin:Saruboceq:sağlıcakla gelsin kuzun:Saruboceq::Saruboceq:
aymesim gittin mi doktora canim??
balimm inanmiyorum yaaa azcik kalmisssss :lepi:
Allah razı olsun dualarınız için kızlar amin inşallahhhh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?