canım mesajalrı karıştırdın galiba...yeterim düğününüz varmış hayırlı olsun canım allah pişman ettirmesin bir yastıkda kocatsın
nasılsınız kızlar mucuks
bal girmedi daha bende çok merak ediyorum.telf.yok olsa arardık.
sağol yabanıma.s.
yaa evet baldan haber yok mu?
teşekür ederim canım,allahım herkese nasip etsin.hem mutluyum hem üzgünüm annem doğumda olmayacak yanımdasenağlama sağsalim gitsin gelsinlerde başka bişey istemiyorum.canım hayırlı olsun inşallah annenler gidene kadar bekler
senin ufaklık bana bekliycek gibi geliyo kısmet aretık
delikafadulden delikafadulden demek melony hamile haberim yoktu
çok sevindim gerçekten bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirir inşallah
Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
selam canım benimde aklım hep balda valda
sürekli onun için açıyorum pcyi gözüm hep ekim anneleri topiğinde
ve msnde belki gelirde oralara yazar diye ama daha yazmadı
inşallah pda oğluşuda iyidir.
işallah canım teşekür ederim.:Saruboceq:günaydın kızlar
güzel haberler var melony hamileymiş maşallah Allah tamamına erdirsin çok sevindim
yabanım annenler adına da çok evindim hayırlı bir şekişde gider gelirler inşallah Allah kabul etsin
iyi haftalar herkeseeeeeeeeeeee
ayyyy melony hamilemi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok sevindim ya ne zamandır hamişimiz yoktu inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin melony
balımdan hala ses yok inşallah iyidir oğluşuyla
yabangülüm hayırlı olsun canım demek hacca gidiyorlar ne güzel hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun canım
kizlar selam...
nasilsiniz?
sira kimde simdi???
canım mesajalrı karıştırdın galiba...
benmim kardeşim evleniyor...
güzel dileklerin için sağola.s.
iyiyiz şekerŞeniz
melonyy mi hamileeee delikafadulden gözün aydınnn ........... Allah tamamına erdirsin..
yabangülüm sıra sendemii 37 haftamııı o kadar olduuu muuu maşalalhh
:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: sıra bende canım bekliyoruz sabırsızlıkla:)
:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: sıra bende canım bekliyoruz sabırsızlıkla:)
evet canım sıra sende.bende heyecanlıyım acaba nasıl olacak diyorum allah hepimize kolaylık versin.Senden sonra sıra bende dimi canım ay çok heyecanlı ya
hem korkuyorum hem mutluyum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
inşallah sonuda mutlu olur sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
işallahhhhhhhhh sağlıkla kucağımıza alırız işallah hepimizde.hayırlı sabahlar kızlar
sıar sıra geliyoruz inşallah yabanımdan sonra aymes sonra cucu maşallah bu aylar bebişler doldurcak topiğimizi Allah nazarlardan saklasın
ayyy yabangülüm belli mi tarihin?
cok heyecanli yaa.. :lepi:
slm kızlar,
sırayla hepimiz sağlıkla doğuracağız inşallah,şu 30 lu haftalara girdiğimde bende de bir heyecan başlayacak sanırım,şimdiden hayal etmesi bile güzel :asigim:
hayırlı sabahlar kızlar
sıar sıra geliyoruz inşallah yabanımdan sonra aymes sonra cucu maşallah bu aylar bebişler doldurcak topiğimizi Allah nazarlardan saklasın
evet canım sıra sende.bende heyecanlıyım acaba nasıl olacak diyorum allah hepimize kolaylık versin.
işallahhhhhhhhh sağlıkla kucağımıza alırız işallah hepimizde.
normal düşünüyorum doğumu ama 38 den sonra beklemez diyoruz gün sayıyıyoruz işte.bellimi olur 40 da bulabilirohaoldumsmile
kıslarrr nasılsınız biz iyiyiz kızımla 5 gundur evdeyiz şükürler olsun kızım kollarımda darısı inşallah saglıkla ve zamanında sizlerin basına
esra 8 di sanırım salavatı tefriciye 50 tane okudum ama gelip söyleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?