Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi haftalar herkeseeeeeeeeeeee

ayyyy melony hamilemi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çok sevindim ya ne zamandır hamişimiz yoktu inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin melony
balımdan hala ses yok inşallah iyidir oğluşuyla
yabangülüm hayırlı olsun canım demek hacca gidiyorlar ne güzel hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun canım

sağol yabanıma.s.

yaa evet baldan haber yok mu?
bal girmedi daha bende çok merak ediyorum.telf.yok olsa arardık.
teşekür ederim canım,allahım herkese nasip etsin.hem mutluyum hem üzgünüm annem doğumda olmayacak yanımdasenağlama sağsalim gitsin gelsinlerde başka bişey istemiyorum.
günaydın kızlar
güzel haberler var melony hamileymiş maşallah Allah tamamına erdirsin çok sevindim
yabanım annenler adına da çok evindim hayırlı bir şekişde gider gelirler inşallah Allah kabul etsin
işallah canım teşekür ederim.:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

melonyy mi hamileeee delikafadulden gözün aydınnn ........... Allah tamamına erdirsin..
yabangülüm sıra sendemii 37 haftamııı o kadar olduuu muuu maşalalhh

hayırlı sabahlar kızlar
sıar sıra geliyoruz inşallah yabanımdan sonra aymes sonra cucu maşallah bu aylar bebişler doldurcak topiğimizi Allah nazarlardan saklasın

slm kızlar,
sırayla hepimiz sağlıkla doğuracağız inşallah,şu 30 lu haftalara girdiğimde bende de bir heyecan başlayacak sanırım,şimdiden hayal etmesi bile güzel :asigim:

Senden sonra sıra bende dimi canım ay çok heyecanlı ya
hem korkuyorum hem mutluyum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
inşallah sonuda mutlu olur sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
evet canım sıra sende.bende heyecanlıyım acaba nasıl olacak diyorum allah hepimize kolaylık versin.
hayırlı sabahlar kızlar
sıar sıra geliyoruz inşallah yabanımdan sonra aymes sonra cucu maşallah bu aylar bebişler doldurcak topiğimizi Allah nazarlardan saklasın
işallahhhhhhhhh sağlıkla kucağımıza alırız işallah hepimizde.
ayyy yabangülüm belli mi tarihin?
cok heyecanli yaa.. :lepi:

normal düşünüyorum doğumu ama 38 den sonra beklemez diyoruz gün sayıyıyoruz işte.bellimi olur 40 da bulabilirohaoldumsmile

kıslarrr nasılsınız biz iyiyiz kızımla 5 gundur evdeyiz şükürler olsun kızım kollarımda darısı inşallah saglıkla ve zamanında sizlerin basına

esra 8 di sanırım salavatı tefriciye 50 tane okudum ama gelip söyleyemedim

hayırlı sabahlar kızlar

amin canım ya inşallah zamanında ve sağlıkla gelirler bebişler

valla o heyecan bendede çok kalbim güm güm
hem biran önce zaman gelsin doğurayım istiyorum hemde korkuyorum
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

slm canım oh maşallah kızınla berabersin artık
inşallah bundan sonra hiç ayrılmıycaksınız
Mercanın keyfi yerindedir inşallah

evet canım iyiy kızım şükürler olsun şimdilik sesi solugu çıkmıyor fırtına öncesi sesizlik diyor eşim daha gunu 22 kasımda dolucak ya herhalde o zamna baslar uykusuz geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…