gözün aydın canım kızın maşallah kocaman olmuş.allahım analı babalı büyütsün işallah.kıslarrr nasılsınız biz iyiyiz kızımla 5 gundur evdeyiz şükürler olsun kızım kollarımda darısı inşallah saglıkla ve zamanında sizlerin basına
esra 8 di sanırım salavatı tefriciye 50 tane okudum ama gelip söyleyemedim
haftaya çatı muayenem var beklerse eğer.ama geç haftalara koymaları yanlış genelde 38 de doğuyor bebeklerin çoğu,sancım başlasa senin çatın dar diyebileceklermi acaba.?amin canım ya inşallah zamanında ve sağlıkla gelirler bebişler
valla o heyecan bendede çok kalbim güm güm
hem biran önce zaman gelsin doğurayım istiyorum hemde korkuyorum
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
slm canım oh maşallah kızınla berabersin artık
inşallah bundan sonra hiç ayrılmıycaksınız
Mercanın keyfi yerindedir inşallah
evet canım iyiy kızım şükürler olsun şimdilik sesi solugu çıkmıyor fırtına öncesi sesizlik diyor eşim daha gunu 22 kasımda dolucak ya herhalde o zamna baslar uykusuz geceler
gözünnüzaydın canımopuyorumnanaktankızlar haber vereyim dedim :)) allahın izniyle yavrumu kucağıma aldım şükürler olsun iyiyizzz.fırsat bulamıyorum girmeye yazamadım müsait oldugumda daha uzn yazarım :)) bugunlerinizin keyfini çıkarın uykusuz geceler ve yorgunlukk sizi bekliyorr :))
gözün aydın özlemcim...kıslarrr nasılsınız biz iyiyiz kızımla 5 gundur evdeyiz şükürler olsun kızım kollarımda darısı inşallah saglıkla ve zamanında sizlerin basına
evet canım hayırlısıyla doğsaydı bi artık sabredemiyoruz.:ecrin_bebek:boshayallersmile
balım allah analı babalı büyütsün işallah.iyikide geldin merak ediyorduk daha çok şeyleri merak ediyoruz biraz toparlan öyle anlatırsın:)kızlar haber vereyim dedim :)) allahın izniyle yavrumu kucağıma aldım şükürler olsun iyiyizzz.fırsat bulamıyorum girmeye yazamadım müsait oldugumda daha uzn yazarım :)) bugunlerinizin keyfini çıkarın uykusuz geceler ve yorgunlukk sizi bekliyorr :))
gözünnüzaydın canımopuyorumnanaktan
çok şükür sağsalim kucakladın...
canım ben uykusuz geceleri şimdiden düşünüyorum...
yıllardır rahata öğle alışmışızki şimdi biraz zor olacak tabi...
ama olsun bunlar tatlı yorgunluklar...
yeterki rabbim sağlık sıhat versin...
gerisi önemli değil..
gözün aydın özlemcim...
çok şükür bugünlere...
bu arada maşallah bebişin çok şeker:asigim:
yerim onu ben:asigim:
yabanım allah yardımcın olsun...
sağlıcakla kolayca doğar inş...
canım bebişinle ilgili bişey yazmıştın ya sonra gittinmi yeniden doktora?
kıslarrr nasılsınız biz iyiyiz kızımla 5 gundur evdeyiz şükürler olsun kızım kollarımda darısı inşallah saglıkla ve zamanında sizlerin basına
kızlar haber vereyim dedim :)) allahın izniyle yavrumu kucağıma aldım şükürler olsun iyiyizzz.fırsat bulamıyorum girmeye yazamadım müsait oldugumda daha uzn yazarım :)) bugunlerinizin keyfini çıkarın uykusuz geceler ve yorgunlukk sizi bekliyorr :))
kızlar Nevro artık kk'ya girmiyo mu?
gunadyın kızlar belki duymuşunuzdur ben yine hamileyim bu sefer umnarım düşmez de benle kalır ticker yapmak istiyorum ama korkuyorum 6 haftalık olsun öle yapcam hele bir emin olayım buda zor kızlar yaa
kızlar haber vereyim dedim :)) allahın izniyle yavrumu kucağıma aldım şükürler olsun iyiyizzz.fırsat bulamıyorum girmeye yazamadım müsait oldugumda daha uzn yazarım :)) bugunlerinizin keyfini çıkarın uykusuz geceler ve yorgunlukk sizi bekliyorr :))
işallah sorunsuz bi şekilde eve gelirsin.:Saruboceq:günaydın kızlar,
haftaya cumartesi kontrolümüz var o zaman belli olacak kesin durum,ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz canım a.s.
özlem gözünaydın çok sevindim,Allah kızına sağlıklı ömürler versin inş. :Saruboceq:
Balsurat gözünaydın canım,sağ salim kucağımıza alalımda uykusuz geceler o kadar önemli değil :1hug:
valla girmiyor bende merak ediyorum.sağlığını merak ediyorum bu zamana kadar girerdi yoksa.iyidir umarım:Saruboceq:kızlar Nevro artık kk'ya girmiyo mu?
gunadyın kızlar belki duymuşunuzdur ben yine hamileyim bu sefer umnarım düşmez de benle kalır ticker yapmak istiyorum ama korkuyorum 6 haftalık olsun öle yapcam hele bir emin olayım buda zor kızlar yaa
aysecim gecmis olsun canim dikkatet kendine bol bol c vitaminli seyler ye insallah cabuk atlatirsin
kendine iyi bak
evet canım yaaaaaaa[sıze="2"]kızlar nevro artık kk'ya girmiyo mu?[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?