Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözün aydın canım kızın maşallah kocaman olmuş.allahım analı babalı büyütsün işallah.
haftaya çatı muayenem var beklerse eğer.ama geç haftalara koymaları yanlış genelde 38 de doğuyor bebeklerin çoğu,sancım başlasa senin çatın dar diyebileceklermi acaba.?
evet canım iyiy kızım şükürler olsun şimdilik sesi solugu çıkmıyor fırtına öncesi sesizlik diyor eşim daha gunu 22 kasımda dolucak ya herhalde o zamna baslar uykusuz geceler

yok canım işallah böyle devam eder işallah

kızlar haber vereyim dedim :)) allahın izniyle yavrumu kucağıma aldım şükürler olsun iyiyizzz.fırsat bulamıyorum girmeye yazamadım müsait oldugumda daha uzn yazarım :)) bugunlerinizin keyfini çıkarın uykusuz geceler ve yorgunlukk sizi bekliyorr :))

gözünnüzaydın canımopuyorumnanaktan
çok şükür sağsalim kucakladın...
canım ben uykusuz geceleri şimdiden düşünüyorum...
yıllardır rahata öğle alışmışızki şimdi biraz zor olacak tabi...
ama olsun bunlar tatlı yorgunluklar...
yeterki rabbim sağlık sıhat versin...
gerisi önemli değil..

gözün aydın özlemcim...
çok şükür bugünlere...
bu arada maşallah bebişin çok şeker:asigim:
yerim onu ben:asigim:

evet canım hayırlısıyla doğsaydı bi artık sabredemiyoruz.:ecrin_bebek:boshayallersmile

yabanım allah yardımcın olsun...
sağlıcakla kolayca doğar inş...

balım allah analı babalı büyütsün işallah.iyikide geldin merak ediyorduk daha çok şeyleri merak ediyoruz biraz toparlan öyle anlatırsın:)

amin canım cümlemizin işallah kolay doğar.

günaydın kızlar,

canım bebişinle ilgili bişey yazmıştın ya sonra gittinmi yeniden doktora?

haftaya cumartesi kontrolümüz var o zaman belli olacak kesin durum,ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz canım a.s.

özlem gözünaydın çok sevindim,Allah kızına sağlıklı ömürler versin inş. :Saruboceq:

Balsurat gözünaydın canım,sağ salim kucağımıza alalımda uykusuz geceler o kadar önemli değil :1hug:

günaydın annişler
balım tekrar hoşgelmiş bebek sağlığınız iyi olsunda uykusuzluk önemli değil nasıl olsa düzene girer
özlmecim iyi olmanıza sevindim bebişinin sakin olması da normal senin sevgini hissetmiştir o

gunadyın kızlar belki duymuşunuzdur ben yine hamileyim bu sefer umnarım düşmez de benle kalır ticker yapmak istiyorum ama korkuyorum 6 haftalık olsun öle yapcam hele bir emin olayım buda zor kızlar yaa

kızlar Nevro artık kk'ya girmiyo mu?

ben hiç görümüyorum artık, galiba girmiyor uzun bir süredir.

gunadyın kızlar belki duymuşunuzdur ben yine hamileyim bu sefer umnarım düşmez de benle kalır ticker yapmak istiyorum ama korkuyorum 6 haftalık olsun öle yapcam hele bir emin olayım buda zor kızlar yaa

evet canım duyduk,tekrar tebrikler,Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıkla gelsin bebeğin :1hug:

canım gelmişsin çok sevindim iyi olmanıza
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın
bende senden haber bekliyodum yazdığını görünce çok mutlu oldum
ayrıntılarıda bi ara bekliyoruz tatlımopuyorumnanaktan

işallah sorunsuz bi şekilde eve gelirsin.:Saruboceq:
kızlar Nevro artık kk'ya girmiyo mu?
valla girmiyor bende merak ediyorum.sağlığını merak ediyorum bu zamana kadar girerdi yoksa.iyidir umarım:Saruboceq:

duymazmıyız canım rabbim yardımcın olsun,bebişin sıkı sıkı tutunur sana bıakmaz bu defa işallah.:Saruboceq:

slm kizlar, nasilsniz?

ben hastayim yatiyorum grip oldum :sinifsinif:

balim allah anali babali buyutsun, sen sirani savdin artik yabanimi bekliyoruz, sonra aymes sonra cucu ay sonrada ben eyvahedigeldismile
allahim hepimize saglikli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin...

ozlemcim artik kizin eve cikmis gozun aydin, bundan sonra insallah her gununuz guzel ve saglikli gecer....

melony canim ya coook sevindim aklina kotu seyler getirme, insallah bu sefer sorunsuz bi hamilelik gecirip saglikla yavrunu kucagina alirsin...

slm kizlar nasilsiniz
yabangulum az kalmis canim allahim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah
bebislerimiz cogaliyor allahim butun hamislere saglikla kucaklarina almayi nasip etsin
balsurat gozun aydin canim allah anali babali buyutsun insallah
fadikcim allah kardesini mesut etsin hayirlisi olsun insallah
ozlemcim gozun aydin canim kizin artik evdeymis sende kurtuldun hastaneden allahim bidaha yastamasin ogunleri cok zordu benim icin kizlari orda birakip eve gelmek hergun allahim saglikla buyumelerini nasip etsin kizlarimizi
melonycim allahim saglikla kucaginaalmayi nasip etsin canim insallah hersey yolunda gider bu sefer
kizlar gercekten hamileliginizin tadini cikarin uykusuz yorgun gunler sizleri bekliyor
ama olsun onlar icin herseye deger allahim bebeklerimize saglikli bir omur versin insallah
hayirli evlat olsunlar bizlere kendinize iyi bakin yine gelirim

aysecim gecmis olsun canim dikkatet kendine bol bol c vitaminli seyler ye insallah cabuk atlatirsin
kendine iyi bak

balkafammmmmmmmm gelmıssss..
hadı gozunaydın balsurat oglun sımdı kollarında..
efet kızlar bol bol uyuyunnnnnnn balsuratın dedıgı gıbı
melony tebrık ederım hemserım saglıkla kucagına al yavrunu..
herkese selam olsun
hadı yaban sımdı senı takıp edıyorum :))
sonra aymesı cucuyu ayseyı benguyu fadıgı sırayla

slm rapumkaydirigubbakcemile3

ay heyecan basiyo boyle siraya filan girince eyvahedigeldismile

kızlar yaa birazda diğer topiğimize girinden sizden gelen güzel haberleri duyup bizde mutlu olalımmmm

[sıze="2"]kızlar nevro artık kk'ya girmiyo mu?[/sıze]
evet canım yaaaaaaa
bendemerak ediyorum nevroyu
gelmyor uzun süredir inşşşşşşş bir sorun yoktur hayatında

canım yaaaaaaa
ne güzel bebişini kucağına almışsın sağlıcakla büyüt inşşş
hayılı bir evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…