Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Analı babalı büyüsün balım,
annesini hiç üzmesin inşallah
hadi bakalım geliyo minnoşlar teker teker
EHHHHHH DARISIDA BİZ BEKLEYENLERE OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

canım ne güzel bebişini evine getirmişsin
sağlıcakla büyüt
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar yaa birazda diğer topiğimize girinden sizden gelen güzel haberleri duyup bizde mutlu olalımmmm

EVET KIZLARRRRRRR DİĞER TOPİĞEDE GELİN YAAAAAAAAAA
HEM GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ HEMDE ORASI ÇOK SESİZŞENLENDİRİN BİZLERİ:lepi::lepi::lepi::lepi:kafamçokkarıştı

KIZLAR DİĞER TOPİĞE BEBİŞLERİDE GETİRİN ŞENLENSİN TOPİĞİMİZ :roflol::roflol::roflol::roflol::hulya:

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

balım tekraar tekrar hayırlı olsun canım allahım analı babalı büyütsün. uykumu ne uykusu o nedir ki ben unuttum uykuyu kızlar 4 yıl uyudum kızım yeter artık uyuduğun diyo )))))))))))))))))

yabanım sıra sende az kaldı hayrlısı ile sende sağsağlim kucağına alırsın inşallahhhh

özlemim eve gelmişsiniz mercanımızla çok şükür bundan sonrada rabbim sizi hiç ayırmasın sağlıcakl bir ömür boyu birliktelikle geçirirsiniz inşallahhhhh

ayşecim geçmiş olsun canım bir an önce düzelirsin inşallah bol bol c vitamini ıhlamur al ve bol bol dinlen canım

evet kızlar ya nevroyu bende merak ettim geçenlerde sormuştum ama hiç girmemiş nete dediğini gibi inşallah bir sorun yoktur iyilerdir

kizlar ne güzel haberler vermissiniz :))
BALIM gözün aydin canim,cok sükür kavustunuz oglusunla,darisi bize insallah...
ay herkes dinlenin diyor ama geceleri uyku denen sey yok zaten,gündüzde uyunmuyor,nasil olcak bilmem :/
ÖZLEM canim massallah Mercan Su´ya..Allah size bagislasin canim yavrunuzu,sag salim büyüsün insallah..
DILEM canim gecmis olsun,limonlu ihlamur icip dinlenmekten baska bi cözümü yok maalesef(
insallah en kisa zamanda atlatirsin tatlimm

Selam arkadaşlar bişey sormak istiyorum
ben geçen hafta doktora gittiğimde bebeğimin kilosu 2680 grdı
dün kontrol için gittiğimde 2669 grdı düşüş olmuş
yada makinasımı bozuktu acaba?
bebeğim kilomu verdi yoksa anlamadım kilo verebilirmiki anne karnında
kafam karıştı iyice ters bişey yoktur inşallah

bugün işyerinde son günüm arkadaşlar artık izne ayrılıyorum
hayırlısıyla sağlıkla doğumumda gerçekleşir inşallah
uzun zaman sonra ilk defa evde olucam
hep evde olmanın hayalinin kuruyodum bakalım nasıl olucak
bebişimle zamanın nasıl geçtiğini anlamam inşallah

slm kızlar ne guzel bebişler gelmiş özlemcim Allah kolaylık versin canım minin mini kızın daha bir dikkat istiyor benim cadım 31 haftalık dogmustu sesi cıkacak diye bekleme ben doktora sormustum neden aglamıyor diye bebegin yapısıymıs kızım aglamaz oyle cok hala Balsurat Allah saglıkla buyutmeyi nasp etsin inşallah. Uykusuz gecelerden korkmayın annelik öyle bir direnç veriyoki insana anlamıyosunuz bile.
Benim kızımda kocaman oldu artık yaramazlık pesinde hepinizi opuyoruz

canım usglerde yanılıyor,bebeği tartmıyor sonuçta neye göre hesaplıyorsa artık yanlış çıkma ihtimali oluyormuş.

dün annemleri hacca yolladık çok zor oldu,allah kimsenin anasını babasını eksik etmesin başından.artık işallah torunlarıyla karşılayacağız nasipse.

canım usglerde yanılıyor,bebeği tartmıyor sonuçta neye göre hesaplıyorsa artık yanlış çıkma ihtimali oluyormuş.

hata vardır dimi canım yoksa niye kilosu düşsünkü birden
vitamin ilacını bırakmıştım ben yoksa ondanmı dedim ama senin dediğin gibi
bencede usg yanılgısıdır.

dün annemleri hacca yolladık çok zor oldu,allah kimsenin anasını babasını eksik etmesin başından.artık işallah torunlarıyla karşılayacağız nasipse.

Allah kavuştursun canım sağ sağlim gidip gelmeyi
nasip etsin Rabbim darısı hepimizin başına inşallah
ne kadar mutludurlar şimdi onlar döndüklerindede
kızlarının kucağında torunlarını görücekler buda ayrı bi mutluluk onlar için
her zaman böyle güzel şeylerle karşılaştırsın Rabbim

selam ececim maşallah kızın kocaman olmuş gerçekten
hamile kalcammı olcakmı olmıycakmı derken
koca bi kızın var şimdi ne kadar güzel
darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq:

ARKADAŞLAR BUNA BİR BAKIN İSTEEDİM

sea7985
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Kocaeli Giriş tarihi: Oct 2010

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

amin canım teşekür ederim.sende üzülme vitamin almıyorsun ama yemek yiyorsun bide düşmez kilosu aynısı gibi kalırdı.bence yanılma var.ben hiç vitamin içmedim ilk aylarda vermişti midemi bulnadırıyordu doğru dürüst içmedim bile.

sagol canim ilacta alamiyorumya o zor, insallah cabucak gecerde rahatlarim...

senin tatli cadilar nasil?
alisabildinizmi?

cadilar iyiler canim alistik artik uykusuz gecelere 1 aydir evdeler zamanin nasil gectigini anlamiyoruz annemle bakiyoruz birde gunduzleri bakicimiz var ancak yetisiyoruz cadilara
alistik uykusuz gecelere annem diyo 6 sene cok yattin kizlar acisini cikariyor senden diyo
allahim saglik versinde bebeklerimize uyumamaya raziyim ben yeterki iyi olsunlar
allahim sizlerede nasip etsin bebeklerinizi kucaginiza almayi insallah

yok aymesim,öyle bisey olmaz ki..
ayni anda iki farkli cihazla bakilsin ucuk farklar bile cikar..
ki zaten usg ile kilo ölcümünde +- 300 gram gibi büyük bir degeride hesaba katmak zorundasin yerimseniben

canim Allah kavustursun,hayirlarla görevlerini yapsinlar gelsinler insallah

slm kizlar....

yabanim allah kavustursun ne mutlu anne ve babana hacca gitmek nasip olmus...

aymescim kilo konusuna takilma, usgler tam kilo vermiyo yanilma paylari var...buarada artik evdesin bol bol dinlenirsin

ben bugun biraz daha iyim, insallah cabucak gecer...

evet kizlar nevroyu bende cok merak ediyorum, yanlis hatirlamiyosam bazi arkadaslarla telefondada gorusuyolardi belki oyle haber alabiliriz...

HERKESE GÜNAYDIN GÜZEL ANNELRE VE MELEKLERİNEopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HAYII CUMALAR
RABBİM DUALRIMZI KABUL ETSİN:Saruboceq::Saruboceq:
BİZLERE HAYILI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLEREDE SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI VE BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN :Saruboceq:
EŞLERİMİZLE BERABER
SAĞLIKLIHUZURLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN:Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CUMHİRİYET BAYRAMIMIZ KUTLUOLSUN:lepi::lepi::lepi:
NİCE 87 100..1000 YILI BU BAYRAĞIN ALTINDA YAŞAMAK NASİP OLSUN İNŞŞŞturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
]

aymesim kiloya takılma canım bendede olmuştu kilosu düştü sanmıştım ama makina değişince falan oluyomuş hatta benim doktor kilo söylemezdi ben soruyom diye söylerdi kemik ölçümleri daha önemli gelişim için derdi kilo gelişimi göstermes derdi. sağlıklı gelsinde dünyaya kilosuna takılma canım kolay kolayda düşüş olmaz canım

yetercim ne güzel yazmışsın canım dillerine ellerine sağlıkkkkk

hepsine aminnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…