Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar hayırlı cumalar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
yabanım Allah kavuştursun inşallah sağlıkla dönüp torunlarını kucaklamaları nasip olsun

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan AMİN CANIM CÜMLEMİZE NASİP OLUR İŞALLAH.:Saruboceq:

ALLAH KAVUŞTURSUN
AMİN CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

bunlar hep tatli kosturmalar canim, tabii allah yardimciniz olsun, allahtan annen var yardimcinda var yoksa zorlanirdin..

bana kimse demeden ben hemen diyorum 7senedir yattim keyfini cikardim simdide pasam keyfini cikaracak:lepi:
yeterki saglikli hayirli evlatlar olsunlar uykusuzlugada raziyim

bi ara resimlerini ekle cok merak ediyorum tatliskolariboshayallersmile

yeteerrrrrr turkbayragiturkbayragi
hadi senden de müjdeli haber gelsin artık
tedavi falan görüyo musun yoksa doğal mı takılıyosun

selam kızlar bu gün çatı muaynemi oldum o kadar tedavi gördüm alttan muayene oldum bu kadar canım acımamıştı hiçama çok şükür çatım normal bebişimiz 3,454 gr olmuş.dün gece sancım vardı ama tık yok hala ara ara yokluyor normalmiş oda.bende doğum sancısı sandım gece ama baktım ne gelen var ne giden.

her şeyin yolunnda olmasına sevindim canım :lepi::lepi:

ooo yabaniminda yeni yeni sancilari baslamis olumunekankayizsmile bebisin gelisi yakindir artik hayirlisi ve saglikla gelsin kizimiz boshayallersmile

cati muayenende iyi gecmis insallah dogumunda kolay gecer

her şeyin yolunnda olmasına sevindim canım :lepi::lepi:
opuyorumnanaktan teşekür ederim canımmmm darısı başına işallah en kısa zamanda.
ooo yabaniminda yeni yeni sancilari baslamis olumunekankayizsmile bebisin gelisi yakindir artik hayirlisi ve saglikla gelsin kizimiz boshayallersmile

cati muayenende iyi gecmis insallah dogumunda kolay gecer

evet canım yavaştan yavaştan dürtüyor artık.dün gece sancılandım geliyor sandım heyecanda eller ayaklar buzbekledim ne gelen var ne giden sabahta doktora gittim.eşim bende bişey var sandım bunun içinmi beni uykusuz bıraktın diyor:)artık sabredemiyoruz benimkisi gelsinki sıra sizede gelsin hayırlısıyla.

Son düzenleme:
ben simdiden heyecan yapiyorum zaten biraz panik bir insanimdir, ben ne yaparim bilmiyorum artik, valla kimseye degil esime aciyorum hamileligin basindan beri zaten acillere abone olduk dusun yani sempatiksalakcinni

selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah
yabanım çatı muayneni olmuşsun çok şükür herşey yolundaymış
inşallah istediğin gibi normal doğurursun
valla benim sezeryan biliyosunuz ama günlerdir uykularım kaçıyo resmen
ne tırsağım ben ya kesilme düşüncesi çok rahatsız ediyo beni
hayırlısıyla atlatırız bu günleri inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet canım artık evdeyim dahamı çok yorulurum dinlenirmiyim bende bilmiyorum artık doğum temizliğine başlıycam her yer elden geçicek ama Allahtan annem var o bana pek bişey bırakmıyo Allah bin kere razı olsun bende onun kuzusuyum oda bana kıyamıyo biz nasıl bebişlere kıyamaıyosak onun içinde aynı

takılmıyorum artık canım yanılma payı var bencede
yoksa niye düşsünkü kızımın kilosu ilk duyunca biraz korktum
herzamanki gibi ama şimdi içim daha rahat tabi sizlerinde yazdıklarınızın payı var
sağolun canlar iyiki varsınız sizlerle dertleşmek çok güzel

bu arada benim bi sorunum daha var göğsümün ucunda bişey çıkmıştı ben gibi düşünün ama tam ucunda ufacıktı bu büyümüş bugün baktım etti resmen o şimdi balon gibi bişeyin içinde kalmış et sanki su dolu bişeyin içinde gibi bayada büyümüş bu neyin nesi şimdi anlamadım kızım nasıl emicek burdan iki tane kafa olmuş gibi :çok üzgünüm:

aymescim annelerimiz sagolsun onlarsiz olmuyo iste bende simdilik idare ediyorum ama doguma yakin dip kose bi temizlik yaptircam...

ben dogumu dusunmek istemiyorum dogum sonrasi kucagima alacagim yavbrumu dusunuyorum, o an herseyi unutturur herhalde

kızlar geçmişe biraz baktım dualarınız için allah razı olsun amin inşallahh..rabbim hamile olan arkadaslarıma hayırlısı ıle kolay sekılde kucagına almayı nasıp etsın dogumları kolay olsun..evlat isyene arkadaslarında tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip eti insallahh

öyle valla canım ana gibi yar olmaz diye boşuna denmiyo
hakkını ödiyemem annemin her an yardımıma koşuyo
Allah razı olsun
ben doğumu düşünmeden yapamıyom ya hep aklımda çıkmıyo hiç
bide Allah korusun son an bişey çıkar diye ödüm kopuyo
yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık inşallah
hayırlısıylada kucaklarım yavrumu

canım oğluşun 10 günlük oldu bile halan yanındamı hala yoksa yanlızmısın ağrıların falan varmı ay sorucağım okadar soru varki sana seni görünce çok sevindim aklım hep sendeydi topikler arası seni aramaktan bi hal olmuştumopuyorumnanaktan neyseki iyiyim haberini aldık ozaman rahatladım iştekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…