merhaba kızlar hayırlı cumalar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
yabanım Allah kavuştursun inşallah sağlıkla dönüp torunlarını kucaklamaları nasip olsun
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan AMİN CANIM CÜMLEMİZE NASİP OLUR İŞALLAH.:Saruboceq:
cadilar iyiler canim alistik artik uykusuz gecelere 1 aydir evdeler zamanin nasil gectigini anlamiyoruz annemle bakiyoruz birde gunduzleri bakicimiz var ancak yetisiyoruz cadilara
alistik uykusuz gecelere annem diyo 6 sene cok yattin kizlar acisini cikariyor senden diyo
allahim saglik versinde bebeklerimize uyumamaya raziyim ben yeterki iyi olsunlar
allahim sizlerede nasip etsin bebeklerinizi kucaginiza almayi insallah
selam kızlar bu gün çatı muaynemi oldum o kadar tedavi gördüm alttan muayene oldum bu kadar canım acımamıştı hiçama çok şükür çatım normal bebişimiz 3,454 gr olmuş.dün gece sancım vardı ama tık yok hala ara ara yokluyor normalmiş oda.bende doğum sancısı sandım gece ama baktım ne gelen var ne giden.
opuyorumnanaktan teşekür ederim canımmmm darısı başına işallah en kısa zamanda.her şeyin yolunnda olmasına sevindim canım :lepi::lepi:
ooo yabaniminda yeni yeni sancilari baslamis olumunekankayizsmile bebisin gelisi yakindir artik hayirlisi ve saglikla gelsin kizimiz boshayallersmile
cati muayenende iyi gecmis insallah dogumunda kolay gecer
slm kizlar....
yabanim allah kavustursun ne mutlu anne ve babana hacca gitmek nasip olmus...
aymescim kilo konusuna takilma, usgler tam kilo vermiyo yanilma paylari var...buarada artik evdesin bol bol dinlenirsin
ben bugun biraz daha iyim, insallah cabucak gecer...
evet kizlar nevroyu bende cok merak ediyorum, yanlis hatirlamiyosam bazi arkadaslarla telefondada gorusuyolardi belki oyle haber alabiliriz...
aymesim kiloya takılma canım bendede olmuştu kilosu düştü sanmıştım ama makina değişince falan oluyomuş hatta benim doktor kilo söylemezdi ben soruyom diye söylerdi kemik ölçümleri daha önemli gelişim için derdi kilo gelişimi göstermes derdi. sağlıklı gelsinde dünyaya kilosuna takılma canım kolay kolayda düşüş olmaz canım
balim bebis nasil?
:))) aymesss hiç korkma kesılmekten cok kolayy
aymescim annelerimiz sagolsun onlarsiz olmuyo iste bende simdilik idare ediyorum ama doguma yakin dip kose bi temizlik yaptircam...
ben dogumu dusunmek istemiyorum dogum sonrasi kucagima alacagim yavbrumu dusunuyorum, o an herseyi unutturur herhalde
kızlar geçmişe biraz baktım dualarınız için allah razı olsun amin inşallahh..rabbim hamile olan arkadaslarıma hayırlısı ıle kolay sekılde kucagına almayı nasıp etsın dogumları kolay olsun..evlat isyene arkadaslarında tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip eti insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?