Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[=darkslategray]kııııızzzzzzz tooooozzzzzz napıyosun..[/COLOR]
ay uf sesin çıkmıyor ne zamandır yine..
gitmedi mi misafirler..
gittiler canım gittiler ama ben bittim...
nevresim yıka,kurut, ütüle, kaldır, işe git derken ben yoruldum yaaa...
sanırım az mevsim geçişinden dolayı ağırlık var üstümde...

c
canim benim iyiyim cok sükür,sen nasilsin?
yuvarlanarak yapiyorum tülinim

b:

CUCUM ah yuvarlanmadan yavaş yavaş yap olur mu?
kıyamam sanaaa...

ALLAH hepinizi sağlıkla kurtarsın kızlar...
duayla...

canım geçmiş olsun,pcosu ancak diyet ve spor yaparak yenebilirsin,ilk başlarda bende de vardı ama ben başa çıktım çok şükür kilo verince adetim düzene girmişti,korkulacak bir durum değil,tedavisi olan bir şey,kalbini ferah tut,geçmiş olsun

evet rapunzelim bizde büyüdük artık 30 lu haftalara geldik çok şükür,inşallah bundan sonrası daha güzel olur

tülinycim Allah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklık evlatlar nasip etsin

melony bulantılar için henüz erken hem her hamilenin bulantısı olmayabilir bunun için endişelenme canım,güzel şeyler düşün,bulantıların başladığında ne zaman bitecek diye düşüneceksin

sanırım nevronun numarası adaege de vardı yanlış hatırlamıyorsam,yetercim eğer bir daha görüşürsen adaegeye sorarsın nevroyu ,inş her şey yolundadır ....

canım bendede oluyordu uyanır uyanmaz hemen mutfağa koşuyordum bi parça ekmek yada bişey ağzıma atıyordum bulantı geçiyordu.korkma illa çıkaracaksın diye bişey yok.korkma hiç bişey olmaz allahın izniyle.

slm kizlar nasilsiniz
aymesim dogurmus allahim anali babali buyutsun insallah zeynepimizi
fadikcim demek senin de prensesin geliyor allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
bizde iyiyiz kizlarimla buyuyoruz biraz daha iyiyiz geceleri insallah dahada iyi oluruz aman nazar deymesin

melonycim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
bendede sabah kalkar kalkmaz oyle oluyordu baslarda daha erken canim
insallah hic bulantin olmaz ben cok cektim kusmalardan allah kimseye yasatmasin cok zordu
ama kizlarim icin herseye deger
allahim sanada bebisini kucagina almani nasip etsin

aminnn canim cok sagol..darisi tüm isteyenlere olsun,Allahimm herkese nasip etsin insallah..oglumla beraber hergün dua ediyoruz...

günaydın kızlar
günaydın küçük melekler
hayılı cumalar
rabbim sağlıkla huzurla yaşamaıyı nasip etsin
dualrınızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın kızlar
hayırlı cumalar Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın doğumlarımızı kolaylaştırsın,kucakladığımız evlatlarımızı sağlıla büyütmek nasip etsin

canım benim smear tesimde temizde çıkmıştı 2 yıl olacak nerdeyse
inşalalh sağolasın canım
siz nasılsınız oğlanla

sağolasın tulişimmm
inşallah rabbim sanada nasip eder kısa zamanda hep dualarımndasın

canim cok gecmis olsun..
kadinlik böyle iste,her zaman bisey mutlaka cikiyor ama Allah daha büyük dert vermesin..
yaktirmayi düsünüyor musun suan?
ah birde kilolar var demi..ama sen gayet fit bi annesin zaten :44:

]
yaa sorma herşey dert Sllah sağlık versin
tabi tabi ne fitim bi bilsen çok korkuttu beni yaktırmayı düşünüyorum tabi

kızalr
dün birileri (kim olduğunu hatırlamıyorum)ada ege yi merak etmişti
bende bu gün aradım konştuk
bebişleri 5 aylık olmuşlar
biraz zor oluyor ama büyütüyorum dedi
maşallah onlara 5 aylık olmuşlar bile
herkeste çok mide bulantısı olacak diye bişey yokki canım
olmaması daha iyi

ah canım kilo vermesi dert işte
sağolasın

günaydın kızlar
hayırlı cumalar Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın doğumlarımızı kolaylaştırsın,kucakladığımız evlatlarımızı sağlıla büyütmek nasip etsin

günaydın hayırlı cumalar allahım sevdiklerinizden ayırmasın

amin kızlar hepimizin cuması mübarek olsun

kızlar teşekkür ederim saolun ama bugun baya bir bulantı ile uyandım daha yeni kendimdeyim walla
bulandığıma sevinirken öğlen asprin diye sabah içtiğim troid hapını içtim zaten sabah aç karnına içmiştim doktor bişe olmaz dedi istersen yarın alma dedi ama işte korkuyorum bir an önce sağ salim kalbinin attığını duyarsam azcıkda daha rahatlıycam

canım sakın baka türlüsünü düşünme
allahın izini ile hem pıt pıtlarını duyacaksın
hmde sağlıcakla kucaklayacaksın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canim benim iyiyim cok sükür,sen nasilsin?
yuvarlanarak yapiyorum tülinim

iyiyim bende canım..
kocaman yaptınız göbekleri bebekleri yuvarlanmadan yavaş yavaş :87:

gittiler canım gittiler ama ben bittim...
nevresim yıka,kurut, ütüle, kaldır, işe git derken ben yoruldum yaaa...
sanırım az mevsim geçişinden dolayı ağırlık var üstümde....

dikkat et canım hava çarpmasın sıcak gibi oluyor birden soğuyor burda da..
uyuyasım var hep
dikkat et kendine olduğu kadar ya yorma canının kıymetini bil azcık

selam kızlar nasılsınız dün gece çok kasılmam oldu 2 dk aralıkla geldi sürekli,hast.gittik açılma yokmuş düzenli ama kısa sancılar çıktı eve geldik.öğlen geçti yine başladı çok kasılıyor kasılırken canımı acıtıyor.doğum ne zaman olur belli değil işte bekliyoruz.bu kasılmalar tıkacı açıyormuş bizimkisi açılamadı bi türlü.

Son düzenleme:

canım Allah kurtarsın bir avazda sağlıkla inşallah...
Allah yardımcın olsun...

herkese hayırlı aksamlar melony hayırlı olsun Rabbım tamamına saglıkla sıhhatle kavustursun ınsallah cok sevındım hamılelık haberıne çok gıremıyorum malesef ınternete evımız cok yogun bu aralar aymesde dogum yapmıs darısı bekleyen arkadaslara tez vakıtte ınsallah Fadıkım senınde prenses oluyormus maşallah benımkıde kız çok şükür saglıklı olsunlar uzun yıllardır bu zamanı beklıyorduk zaten inşallah burdaki arkadaslarda saglıkla sıhhatle yavrularına kavusurlar tedavıdekı arkadaslarımın Rabbım yardımcısı olsun onlarda bebişlerine inşallah en kısa zamanda kavusurlar :92::92:

yabanım senin yaramaz acele ediyor sanırım
canım sağlıcakla kucakla
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 gün girmedim ahanda aymes doğurmuş zeynep bebek beklemek istemedi daha fazlaaa

hoşgeldin zeynep bebekkkkkkkkkkkkkkkk
aymesim geçmiş olsun tebrik ederim allahım analı babalı büyütsün

yabanım seninde sancılar başlamış ha yeni okudum canım hayırlısı ile sende kurtulursun ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın canım. belkide şu an almışsındır bilemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…