gittiler canım gittiler ama ben bittim...[=darkslategray]kııııızzzzzzz tooooozzzzzz napıyosun..[/COLOR]
ay uf sesin çıkmıyor ne zamandır yine..
gitmedi mi misafirler..
c
canim benim iyiyim cok sükür,sen nasilsin?
yuvarlanarak yapiyorum tülinim
b:
kızlar benimde moralim bozuk şu sıralar
kadın doğum kontrole gittim
rahim duvarım kalın ve pıhtımı parçamı öyle bişeyler var 3-4 adet sonrası takip edilmeli bakılmalı yoksa parça alınmalı dedi
sağ ve solda bi sürü yumurta birikimi pcos görünümü var dedi
kuruluk varmış kayganlaştırıcı önerdi
ayrıca rahim ağzındaki yaram smear alırkende kanma yapmış 2 yıl çocuk düşünmüyosam yakılması lazımmış
veee
acilen kilo vermem verdikten sonra durum değerlendirilmesi yapılması gerektiğini söyledi
ne olacak böyle bilmiyorum bakalım smear testi nasıl çıkacak
aymescım gozunaydın saglıkla bır sekılde buyusun mınık kuzun
selam kızlar bende faceden gordum vede sasırdım.
gunu vardı daha ama olsun acelecı davranmıs zeynep bebek..
ben takıp edıyordum sıra yabanda dıye:))
ama aymesın bebek erken davrandı..
yabancım senın kızda saglıklı bır sekılde dunyaya gelsın.artık senınde zamanın gelmıs
sonra cucunun.. 34 haftalık olmusunuz.canım ya ne cabuk gecmıs..
ama ınan bebekler dogunca daha cabuk gecıyor zamn..
bengucum sızde buyumusunuz.
bugunler ın tadını cıakrtın ama doguncada baska guzle oluyor :)
fadıkcım gozunaydıon cınsıyetınız bellı olmus..prenses gelıyor demek..
bılıyosun erkek cok bızım topıkte :))
kızlar kıymetlı
rabbım anne olmak ısteyen herkese nasıp etsın.
basta tulınıme,nıluferıme nuruma,kelebegıme
asıme saboma ask melegıne yetere seraya vede tum arkadslarımıza versın rabbım
bebıklerı arsız olsun uykusuz kalsınlar ınsaallah
semişim geçmiş olsun canım..
inş smear temiz çıkar..
Allah şifanı versin anlamadan Kaan'ını verdiği gibi inş..
aymesim sağlıklı uzun ömürlü olsun Zeynep..
Allah analı babalı büyütsün..
Allah hepinizin yavrusunu bağışlasın hep mutlu olun kızlar..
kızlar ya bişe sorcam bu bulantı bende cok olmuyor sadece sabah kalktıktan yarım saat sonra midenin kazınması ile beraber öğürtü oluyo başkada bişe olmuyo gun içerisindede haff hafif bulantı oluyor ama ağzımda aşırı bir su birikiyor sanki 6. hafta olunca mide bulantısı şiddetlenmedi bende acaba sağlıklı bir gebelik değilmi diye korkuyorum sizler neler yaşadınız normal mi yaşadıklarım
kızlar ya bişe sorcam bu bulantı bende cok olmuyor sadece sabah kalktıktan yarım saat sonra midenin kazınması ile beraber öğürtü oluyo başkada bişe olmuyo gun içerisindede haff hafif bulantı oluyor ama ağzımda aşırı bir su birikiyor sanki 6. hafta olunca mide bulantısı şiddetlenmedi bende acaba sağlıklı bir gebelik değilmi diye korkuyorum sizler neler yaşadınız normal mi yaşadıklarım
gittiler canım gittiler ama ben bittim...
nevresim yıka,kurut, ütüle, kaldır, işe git derken ben yoruldum yaaa...
sanırım az mevsim geçişinden dolayı ağırlık var üstümde...
CUCUM ah yuvarlanmadan yavaş yavaş yap olur mu?
kıyamam sanaaa...
ALLAH hepinizi sağlıkla kurtarsın kızlar...
duayla...
canım benim smear tesimde temizde çıkmıştı 2 yıl olacak nerdeysesemıscım ggecmıs olsun canım yaa..
ınsallah temız cıkar sonuc.
benımde rahım agzında yara vardı.
dr yakılacak demıstı ben korkumdan dıtmedım.sımdı ne alemde bılmıyorum...
amear testım temız cıkmıstı ama benım
sağolasın tulişimmmsemişim geçmiş olsun canım..
inş smear temiz çıkar..
Allah şifanı versin anlamadan Kaan'ını verdiği gibi inş..
aymesim sağlıklı uzun ömürlü olsun Zeynep..
Allah analı babalı büyütsün..
Allah hepinizin yavrusunu bağışlasın hep mutlu olun kızlar..
yaa sorma herşey dert Sllah sağlık versincanim cok gecmis olsun..
kadinlik böyle iste,her zaman bisey mutlaka cikiyor ama Allah daha büyük dert vermesin..
yaktirmayi düsünüyor musun suan?
ah birde kilolar var demi..ama sen gayet fit bi annesin zaten :44:
]
maşallah onlara 5 aylık olmuşlar bilekızalr
dün birileri (kim olduğunu hatırlamıyorum)ada ege yi merak etmişti
bende bu gün aradım konştuk
bebişleri 5 aylık olmuşlar
biraz zor oluyor ama büyütüyorum dedi
herkeste çok mide bulantısı olacak diye bişey yokki canımkızlar ya bişe sorcam bu bulantı bende cok olmuyor sadece sabah kalktıktan yarım saat sonra midenin kazınması ile beraber öğürtü oluyo başkada bişe olmuyo gun içerisindede haff hafif bulantı oluyor ama ağzımda aşırı bir su birikiyor sanki 6. hafta olunca mide bulantısı şiddetlenmedi bende acaba sağlıklı bir gebelik değilmi diye korkuyorum sizler neler yaşadınız normal mi yaşadıklarım
ah canım kilo vermesi dert iştecanım geçmiş olsun,pcosu ancak diyet ve spor yaparak yenebilirsin,ilk başlarda bende de vardı ama ben başa çıktım çok şükür kilo verince adetim düzene girmişti,korkulacak bir durum değil,tedavisi olan bir şey,kalbini ferah tut,geçmiş olsun.
günaydın kızlar
günaydın küçük melekler
hayılı cumalar
rabbim sağlıkla huzurla yaşamaıyı nasip etsin
dualrınızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın kızlar
hayırlı cumalar Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın doğumlarımızı kolaylaştırsın,kucakladığımız evlatlarımızı sağlıla büyütmek nasip etsin
günaydın hayırlı cumalar allahım sevdiklerinizden ayırmasın
kızlar teşekkür ederim saolun ama bugun baya bir bulantı ile uyandım daha yeni kendimdeyim walla
bulandığıma sevinirken öğlen asprin diye sabah içtiğim troid hapını içtim zaten sabah aç karnına içmiştim doktor bişe olmaz dedi istersen yarın alma dedi ama işte korkuyorum bir an önce sağ salim kalbinin attığını duyarsam azcıkda daha rahatlıycam
canim benim iyiyim cok sükür,sen nasilsin?
yuvarlanarak yapiyorum tülinim
gittiler canım gittiler ama ben bittim...
nevresim yıka,kurut, ütüle, kaldır, işe git derken ben yoruldum yaaa...
sanırım az mevsim geçişinden dolayı ağırlık var üstümde....
selam kızlar nasılsınız dün gece çok kasılmam oldu 2 dk aralıkla geldi sürekli,hast.gittik açılma yokmuş düzenli ama kısa sancılar çıktı eve geldik.öğlen geçti yine başladı çok kasılıyor kasılırken canımı acıtıyor.doğum ne zaman olur belli değil işte bekliyoruz.bu kasılmalar tıkacı açıyormuş bizimkisi açılamadı bi türlü.
kızlar teşekkür ederim saolun ama bugun baya bir bulantı ile uyandım daha yeni kendimdeyim walla
bulandığıma sevinirken öğlen asprin diye sabah içtiğim troid hapını içtim zaten sabah aç karnına içmiştim doktor bişe olmaz dedi istersen yarın alma dedi ama işte korkuyorum bir an önce sağ salim kalbinin attığını duyarsam azcıkda daha rahatlıycam
selam kızlar nasılsınız dün gece çok kasılmam oldu 2 dk aralıkla geldi sürekli,hast.gittik açılma yokmuş düzenli ama kısa sancılar çıktı eve geldik.öğlen geçti yine başladı çok kasılıyor kasılırken canımı acıtıyor.doğum ne zaman olur belli değil işte bekliyoruz.bu kasılmalar tıkacı açıyormuş bizimkisi açılamadı bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?