Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadikcim güzel haber var mı diye topiğe uğramıştım senin haberin içimi yaktı fakat senin senin içinin acısı tarif edilemez Allah sabır versin, Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin

selam arkadaşlar 03,11,2010 gecesi saat 9 da güzel kızım dünyaya gözlerini açtı. Herkesten allah razı olsun mesajlarınızı tek tek okudum ama alıntı yapamadım. Sezeryan oldum ağrılarım hala devam ediyor kızımında gaz sorunu var ama bunada şükür. ara ara uğramaya çalışırım bu aralar malum yoğunum.

Yanlız fadiğin haberini böyle alıcağımı hiç bekliyomudum
boğazım düğüm düğüm resmen ne yazıcağımı bilemiyorum
çok ama çok üzgünüm canım benim Allah sabırlar versin

canım gözün aydın
sağlıcaka büyüt kızını

fadiğim ne söylenir ne yazılır bilemedim,Allah sana öncelikle sabır versin ve sonra bebeğini kucağına alacağın sağlıklı hamiilelikler nasip etsin,çok üzüldüm,hakkında hayırlısı buymuş demek.....

aymescim tekrar gözünaydın,kızın ve sen sağlıkla kalın...

fadiğin haberinden sonra yazamadım....
dün kontrolümüz vardı,bebeğimle ilgili sorun çok şükür kalmadı,her şey normalmiş,beynindeki su miktarı normale dönmüş,korkacak bir şey yokmuş artık......

canım benim ya okudum diğer topikteallahım sabır versin,bi daha yaşatmasın.

canım allah analı babalı büyütsün.gaz her bebekte oluyor bol bol sıvazlamak gerekli:94:

slm,
bas sagligi dileginde bulunun tum arkadaslara tsk ediyorum

fadigim soklardayim, en az dedemin vefati kadar uzuldum, allah sabirlar versin, bidaha boyle bisey yasamazsiniz insallah...

aymescim gozun aydin canim

dualarınız için allah razı olsun ...
inş bu dualar sayesinde çabuk toparlanacağım....

rabbim sizlere kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin...

bugün doktordaydık arkadaşlar kızım sürekli uyuyo ve ne yazıkki emmiyo bi gidip göstermek istedim sarılık çıktı çok üzgünüm ne olur çok dua edin bize bir an önce geçsin ama emmedende geçmezmiş ne yapıcağımı şaşırdım sürekli uyuyo yavrum uyandıramıyoruz hiçbi şekilde

Fadigim inan soktayım ne diyecegimi bilmiyorum Allahım sabır versin sana dualarım seninle off canım benim gercekten cok uzuldum

Canım uzerindekileri cıkar burnunu sık korkma sarılık cok ta onemli degil en kotu kuvezde ısın tedavisi alır o da kotu bisi degil benim kızım erken dogdu biliyosun o erken dogdugu icin kuvezde bir hafta falan ısın tedavisi oldu ama tum samimiyetimle soyluyorum korkulacak bisi degil. Dedigim gibi kıyafetlerini cıkar

faceden ogrexndım sımdı tozbezınden gordum ve ınanamadım..
cok uzuldum fadıgım...allah yardımcın olsun.
rabbım bır daha gostermesın..

baska ne dıyebılırımkı

aymescım gozunaydın canım.. saglıkla buyut yavrunu
sarılıktan hıc korkma..benım oglumda oldu.ıü
ılk bır ay sureklı uyudu ben zorla kaldırıp emzırıyordum.
sonra 17 cıktı sarlık degerı
bır gece ısın tedavısını gırdı kuveze sarılık degerı 13 dumustu
sonra yavas yavas kendılıgındenm gectı..
kıs ama eger ımkanın varsa sık sık yıka
bırde sekerlı su ver canım
dr onermez ama sekerlı su cok onemlı..bebek ıdrarla atacagı ıcın
sarılık gecıren bebekler cok uyur.
sureklı bebgını takıp et belden asagıya ınerse tehlıkelı oluyor.
coksa sarılk dr goturun derım.en azından onlemını alırsınız.
benım oglum 3 aylıktı tamamen attı sarılıgı
gazı ıcın yapacak fazla bırsey yok..
bende cok olmadı..
ama ıstersen zınco yada metsıl verebılırsın rahatlatır
sen rezene felan ıc sutune gecsın oda rahatlatır bırazcık.

dılemcım basınsaolsun sımdı gordum canım.
rabbım sızlere uzun omurler versın

bengucum cok sevındım mıngının sorunu kalmaıs hep boyel devam etsın ınsallah saglıkla dunyay gelsın

canım ben bu konuda tecrübe sahibi değilim
ancak kız kadeşimin yanında kaldım hep doğumda
onun oğluda uyordu biz her yarım saatte bir uyandırpemziriyorduk
dr öyle söyledi her yarım saate bir emzirin dedi
böye yaptığımızhalde sarılık çıktı dr herçocukta olur anne sütü alma durumuna göre düzelir korkmayın dedi
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…