- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
hayırlısı olsun canım benimde hiç bir belitim yoktu olumsuz olan tüp bebekte her türlü belirtim vardı ama kızlarımda hiç beliritm yoktu umut et sadece sabırlı ol. evet bizler özel insanlarız bence ve çok sabırlıyız neler yaşıyoruz onlara kavuşmak için o yüzden sanşlı hisset kendini hiç üzülme.kızım MERCAN SU teyzesi dua etmezmiyim ALLAHIM herkese versin inşallahhhhhhh benim gibi acı çekmeden:) iyiy olmaya çalışıyorum, tüp bebek olayına girdik ! bu cumartesi kan testinde belli olacak herşey! çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor. ama hiçbişey de hissetmiyorum ne bir ağrı ne lekenelme hiçbişey yok endişeleniyorum. bu arada tüp bebek gerçekten zormuş! allah tüm yaptıranlara yardımcı olsun. seni de çook tebrik ederim canım, adı ne kızının? güle güle büyüt, bizler için de dua et
canım hoşgeldin nasılsın?
sağol canım nasılsın bebiş nasıl ism,ini ne koydunuz büyümüştür yaramaz hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmıştık mercan erken dogmasına ragmen toparlanıyosa seninki iice ele avuca gelmiştir
hadi hayırlı haberlerle gel işallah.
canım yaa çok zor ama inan yokluklarında daha zor değildir sağ sağlıklılarya olucak o kadar sabret şükür haline.mercanım iyi 5 kiloyu gecmiştir diye tahmin ediyorum saglık ocagına götürüp tartıcam onu bakalım neler yapmış yaramaz sanki bu gunlerde kilo almıyo gibi geliyo ama boıyu çok uzuyo ondan sanırım.Slm kızlar nasılsınız
ben yorgunluktan oluyorum cok uykusuzum 4 gundur hıc uyumuyorum kızlar
cok huysuzlastılar nelerı var bılmıorum annemdebende hıc uyumadık allahım bıze
kolaylık versın allahımsaglık versınde bebıslerımıze napalım uykusuzlua katlanırız
ozlemcım hosgeldın canım nasılsın mercan nasıl
sağlıkla büyüt canım fotolarını koy faceye merak ediyorum tosunumerhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya
slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..
suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...
birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...
canım benim kızımında gaz problemi var çok kötü kakada yapamıyo yawrum kıvranıp duruyo o yüzdende çok ağlıyo uykusu bölünüyo sürekli kendini sıkmaktan bi hal oluyo yawrum bana ilaç falan vermedi dr gaz damlası verdi sadece onu kullanıyoruz ama bi faydası olduğunu düşünmüyorum ben hala aynı kızım çünkü mıkır mıkır hep ne yapıcağız böyle
canım içimi acıtıyo ondan ayrı kalmak herkes için zordur ama benim için bi bambakşa zor ondan ayrı kaldıgımda kızlarımı daha çok düşünüyorum o benim hayat kaynağım.karnına sıcak bez koy bebeğin gazda çok ama çok işe yarıyor ve doktorumuz bize kulak çubuguna zeytin yağı yaptırıp popoyu uyarttırıyor hatta çok zorlanıyosa birazda çubugu içeri itiyordum dene zararı yok kesinlikle bölece gazıda çıkıyo çubukla uyuyo ama sıcak bezin faydası inanaılmaz ama yakmayın çocuguözlemcim işe başlamışsın hayırlı olsun canım tahmin edebiliyorum kızından ayrılmanın ne kadar zor olduğunu ama çalışmak zorundayız işte ne yazıkki hayat zor allah yardımcın olsun canım
canım benim annem bakıyor baska hiç kimseye bırakmaya cesaret edememözlem iş başı yapmışsın hayırlı olsun mercanı kime bırakıyorsun
sağoll canımmmm aminnnn darısı tüm isteyenlere inşallahhhh onlar eski fotoları şimdi görsen büyüdü iicene şebeklik yapıyo bize akşamları :))))merhaba sevgili annişler
hepinizin yavrularına sağlıklı bir ömür dilerim rabbimden
ahh onları yerim ben yerim
inşallah bende birgün aranıza anne olarak katılabilirim
ayy demesi bile ne güzel içim bir hoş oldu
smh oğluşuna geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin kıyaymam ben ona
dilemcim hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
aymescim seni hep buradan takip ettim inşallah daha iyisindir
bebişinin birşeyi yoktur inşallah biraz nazlı bir bebek galiba hep ilgi istiyor demekki
özlem maşallah kızına resimden baktım çok tatlı rabbim uzun ömürler yapsın
ismiyle yaşasın çokda güzelmiş ismi
balsuratcım oğluşunu öperim, yirim onu
sağlıkla büyüsün yavrucağın
günaydın ggüzel anneler
tabiki hatırlıyorum canım eskilerdenden kaç kişi kaldıkki zaten ben tüp bebek yaptırdım canım bebişime öyle kavuştum sende tedavideydin sanırım öyle okudum yanlış hatırlamıyosam. Nasılsın hangi aşamadasın herşey yolundadır inşallah
sonuç bekliyomuşsun canım şimdi okudum hemen mesajıma girip düzeltiyim dedim hayılı haberi alırsın inşallah allah yardımcın olsun güzel haberlerle karşılaştırsın inşallah
hayırlısı olsun canım benimde hiç bir belitim yoktu olumsuz olan tüp bebekte her türlü belirtim vardı ama kızlarımda hiç beliritm yoktu umut et sadece sabırlı ol. evet bizler özel insanlarız bence ve çok sabırlıyız neler yaşıyoruz onlara kavuşmak için o yüzden sanşlı hisset kendini hiç üzülme.kızım MERCAN SU teyzesi dua etmezmiyim ALLAHIM herkese versin inşallahhhhhhh benim gibi acı çekmeden((
desteğin için teşekkür ederim
merhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya
slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..
suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...
birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...
sağolll canımmmm ALLAHIM sana çifter çifter versinnn inşallahhhhhhhhhhÖZLEM
BEBİŞİN ÇOK TATLI
,ALLAH BAĞIŞLASIN
bende merak ediyorum acaba gözümemei öle geliyo diye doktor kontrolumuze çok var durumu iyi diye 2 ayda bir gel dedi ama ben arada baska doktorada götürücemdilemcim gozun aydin canim allahim anali babali buyutsun saglik versin masallah oglusuna
ozlemcim evet cnm zor ama onlar icin herseye deger allahim saglik versin uzun omur versin kizlarima
bazen kiziyorum sonra bir gulusleri yetiyor herseyi unutuyorum
bide onlara kavusmak icin ne kadar ugrastigimi hatirliyorum ne kadar dua ettigim geliyor aklima
ozaman herseye deger diyorum
allahim bebislerimize saglik versin biraz buyusunler daha rahat oluruz insallah
benim kizlardan biride sanki kilo almio gibi geliyo bana bizimde 14 ocakta drda randevumuz var bakalim ne dicek
CEYLİNNAZ teşekkür ederim tatlım
ÖZLEM işemi başladın iznin yokmuydu erken değilmi daha kıyamam
LEYL nasıl gidiyo hamilelik
YETERİM öptüm senide
iyi teyzesi çok şükür, ama gündüzleri uyku yok hiç dalıyor biraz hemen uyanıyor.seninkisi maşallah büyüdü darısı bizimkilere.DİLEM hadi gözün aydın sağlıcakla kavulştun ya
BALSURAT canım diş çıkarırken her bebeğe göre değişiyo ateşe ağrı mızmızlık falan huysuz oluyolar genelde kan ilacı demek baştan beri kullanıyosunuz siz sorma bi ara bilemedim çok çektik kabızlıktan d
ün vermeye başladım ilacı bakalım ne olacak
AYMES ne yaptın nasılsın
ÇİDO hakkında hayırlısı ne var ne yok tablolara devammı
MERYEM canım Allah sana 3 er kat daha sabır ve kolaylık versin ,
YABANIM kızın nasıl
sağolll canımmmm allahım sana çifter çifter versinnn inşallahhhhhhhhhh
bende merak ediyorum acaba gözümemei öle geliyo diye doktor kontrolumuze çok var durumu iyi diye 2 ayda bir gel dedi ama ben arada baska doktorada götürücem
evet canım erken ama dogalı 4 ay oldugu için aslında iznim çoktan bitti bile hiç gelmek istemiyorum ama herşey onun için mecburen geldim. Senin yaramazın ne yapıyor bakıyorum arada faceden görüyorum senin resimlerini maşşallahhh çok değişti şekerleşti büyüdükçe
ceylinnaz teşekkür ederim tatlım
özlem işemi başladın iznin yokmuydu erken değilmi daha kıyamam
leyl nasıl gidiyo hamilelik
yeterim öptüm senide
Merhaba arkadaşlar, yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Geçen aralık ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. Spermlerde çok fazla bir artış olmadı. Genelde testlerde 11 milyon civarı çıkıyordu.
Bir defa aşılama, iki sefer tüp bebek denedik. Olmadı. Kısmet değilmiş.
Hayatımızın en zor senesini geçirdik zannediyorum.
Geçtiğimiz eylül ayında 3. tüp bebek denememizin yaptık. Bu sefer merkezi değiştirip Amerikan hastanesinde denedik.
Şimdi hamileyim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah!!!
Diyeceğim şu ki insanın başına böyle şanssızlıklar gelebilir.(Varikosel günümüzde erkeklerde çokça çıkan bir rahatsızlıkmış).
Tıp çok ilerlediği halde ilk denemelerimizde bebek sahibi olamayabiliriz.
Ama bu konuda inançlı olmak ve moral bozmamak çok önemli.
Bir başka önemli şey de biz eşlerin ruh ve beden sağlığına sahip çıkması. Bunlar olduğu sürece allahın yardımıyla bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah.
Ben hep dua ediyorum; allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın! Siz de bana dua edin lütfen. bukadar sıkıntıdan sonra allah bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin.
inşşşşşşşşşşşş
kız özlem inşşşş rabbim bu dualrını kabul edr
inşşşşşşşşşşşşşşş
canım inan en çok senin ve eşimin bir arakadası var onun için çok ama çok istiyorum hemde çifter versin rabbim size herkes için zordur ama sizin için dahada çok istiyorum ben nedense dualarımdasınız unutma
DİLEM hadi gözün aydın sağlıcakla kavulştun ya
BALSURAT canım diş çıkarırken her bebeğe göre değişiyo ateşe ağrı mızmızlık falan huysuz oluyolar genelde kan ilacı demek baştan beri kullanıyosunuz siz sorma bi ara bilemedim çok çektik kabızlıktan d
ün vermeye başladım ilacı bakalım ne olacak
AYMES ne yaptın nasılsın
ÇİDO hakkında hayırlısı ne var ne yok tablolara devammı
MERYEM canım Allah sana 3 er kat daha sabır ve kolaylık versin ,
YABANIM kızın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?