çok geçmiş olsun canım.evet teyzesi çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım bebek sonuçta ağrısı olunca ağlıyarak anlatacak işte.valla hepimizinkiside aynı biraz büyüselerdi yaramazlar rahat edercik azcık:)çok şükür rabbim nasip etti ,olmasaydı tüm gece ağlasın olsunda derdik.
sanada huzurlu,sağlıklı yıllar canım.yeni yılda bambaşka bir aymes olsun işallah.
dilemcim işallah bu defa bebişin seninledir,eğer yeniden doğmadı diye uğrarsan daha fazla bekleme sezeryan ol bence.yazık sana sancıyı çekip doğmuyor bide,allah yardımcın olsun canım.
herkesin yeni yili kutlu olsun
nevacim tarih belli olmus allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
aymescim daha iyi olmanacok sevindim rabbim yardimcin olsun insallah daha da iyi olucaksin
dilemcim insallah kavusmusundur oglusuna saglikla
aymesim büyük ihtimal gazı vardır bebişinin..gazını cıkarması için uğraşıyormusunn?? Beslendıkten sonra mutlaka gazını çıkar yoksa huzursuzlugu ve aglaması ondandırr..benim oglan mutlaka gazı cıkarılıp yatması gerekıyor dıyelım cıkaramadım 10 dk sonra uyanır ama cıkarırsam uyanmıyor
aymes canım kolik bebekmi yoksa kızın,müzik dinlet susuyormu yada elektrik süpürgesi filan çalışırken susuyormu dikkat et bi.
yetercim nasılsın?
günaydın arkadaşlar
yeni yılın ilk haftası er şey gnlülerden geçtği gibi olsun
inşşşşşşş
yabanım iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
aymes benim oğlan 40. dan sonra akşam üstleri yatana kadar sürekli ağlardı gezdirirdik pış pış derdik
uyuyana kadar eşim saç kurutma makinasını açardı sesine susardı uzaktan ayaklarına göbeğine tutardı sıcakta olsun diye
kapatınca ağlardı 2-3 ay sürdü
gazı vardır muhtemelen
rezene al aktardan içirmeyi dene
dilem sanırım bu defa oğluşuna kavuştu.
aymesim ben süpürücegım zaman evi açıyorum oğlanda o sırada ağlıyorsa susuyor hemen dene bak mutlaka susucaktır :))) fön makınası .aspıratör vs.. mesela ben mutfakta kahvaltı yada bulasık yemek yapıcagım zaman anakucagında ağlıyosa hemen tlfdan müzik acıyorum yüksek ses susuyor yada tv dene bakcanım genellikle uyurken elektrik süpürgesini açtığımdan hiç bilmiyorum ağlarken susarmı diye bi deniycem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?