kızlar oğlumun kan sonucunda ferritini 13.8 çıktı üç dört aydır kan damlası kullanmadım çünkü feci kabız yapıyodu ferro sanol b yazmış dr
sevgili eşim kabızlığı söylememiş fikri olan yardımcı olacak olan var mı acaba
yada tecrübe si olan
Kıslaaarrr, bni hatırladınızmı, aymes, balsurat ??
yaw ne çok zaman geçmiş sizlerin bebişleriniz kocaman olmuş bile maşallah...
tüp bebek yaptıranınız varmıydı? ben epey bi takip edemedim sizi!
ben hatırladım canım nasılsın ne durumdasın şuan evet zaman hızla geçiyor neler yaşıyosun benim minik cadımda 4 aylık oldu bile ama erken dogdu 6,5 aylık.umarım en kısa zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu
kıslarrrr ben artık sizinleyim 3 ocakta iş başı yaptım artık sık sık gelirim kızımı bırakmak çokk ama çokkk zorrrr.
canım hoşgeldin nasılsın?ben hatırladım canım nasılsın ne durumdasın şuan evet zaman hızla geçiyor neler yaşıyosun benim minik cadımda 4 aylık oldu bile ama erken dogdu 6,5 aylık.umarım en kısa zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu
kıslarrrr ben artık sizinleyim 3 ocakta iş başı yaptım artık sık sık gelirim kızımı bırakmak çokk ama çokkk zorrrr.
hadi hayırlı haberlerle gel işallah.:) iyiy olmaya çalışıyorum, tüp bebek olayına girdik ! bu cumartesi kan testinde belli olacak herşey! çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor. ama hiçbişey de hissetmiyorum ne bir ağrı ne lekenelme hiçbişey yok endişeleniyorum. bu arada tüp bebek gerçekten zormuş! allah tüm yaptıranlara yardımcı olsun. seni de çook tebrik ederim canım, adı ne kızının? güle güle büyüt, bizler için de dua et
merhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya
slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..
suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...
birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...
aymesim ben süpürücegım zaman evi açıyorum oğlanda o sırada ağlıyorsa susuyor hemen dene bak mutlaka susucaktır :))) fön makınası .aspıratör vs.. mesela ben mutfakta kahvaltı yada bulasık yemek yapıcagım zaman anakucagında ağlıyosa hemen tlfdan müzik acıyorum yüksek ses susuyor yada tv dene bakaaaaaaaaaaaa aymesımm bir ara msn aç sana buziki orhandan kolik alayan bebekler için müzigi acayım onuda acınc duruo mahir
kızlar oğlumun kan sonucunda ferritini 13.8 çıktı üç dört aydır kan damlası kullanmadım çünkü feci kabız yapıyodu ferro sanol b yazmış dr
sevgili eşim kabızlığı söylememiş fikri olan yardımcı olacak olan var mı acaba
yada tecrübe si olan
geçmıs olsun smhsmhm biz daha 1 aylıkken başladık kan ilacına ..yanlız bizimki o ilac degıl adı farklı .. gazsız oğlum 1 aydan sonra gazlı ve kaka yapamaz hale geldii .2.ay kontrolümüze dr sordum yan etkilerin oldugunu söyledi demir vücuttan en zor atılan maddeymil o yuzden bagırsagı zorluyor :'( çok kıvranıyor yavrum 2-3 gun kaka yapamıyor gazda hala varr... 3.ay dolcak gazdan kurtulucagımıza damla sayesnde devam ediyor.. günde 10 damla verıyorum ben sen kac canım
Kıslaaarrr, bni hatırladınızmı, aymes, balsurat ??
yaw ne çok zaman geçmiş sizlerin bebişleriniz kocaman olmuş bile maşallah...
tüp bebek yaptıranınız varmıydı? ben epey bi takip edemedim sizi!
merhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya
slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..
suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...
birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...
ben hatırladım canım nasılsın ne durumdasın şuan evet zaman hızla geçiyor neler yaşıyosun benim minik cadımda 4 aylık oldu bile ama erken dogdu 6,5 aylık.umarım en kısa zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu
SAĞLICAKLA BÜYÜT CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞ
canım gözün aydın en sonunda kavuşmuşsun oğluşuna çok ama çok tebrik ederim uzun uğraşlardan sonra gelmiş tosuncuk güle güle büyüt oğlunun tatlım
cok tesekkur ederim kizlar, cok guzel i duyguymus allahim herkese nasip etsin
cok tesekkur ederim kizlar, cok guzel i duyguymus allahim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?