Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmıs olsun smhsmhm biz daha 1 aylıkken başladık kan ilacına ..yanlız bizimki o ilac degıl adı farklı .. gazsız oğlum 1 aydan sonra gazlı ve kaka yapamaz hale geldii .2.ay kontrolümüze dr sordum yan etkilerin oldugunu söyledi demir vücuttan en zor atılan maddeymil o yuzden bagırsagı zorluyor :'( çok kıvranıyor yavrum 2-3 gun kaka yapamıyor gazda hala varr... 3.ay dolcak gazdan kurtulucagımıza damla sayesnde devam ediyor.. günde 10 damla verıyorum ben sen kac canım

Kıslaaarrr, bni hatırladınızmı, aymes, balsurat ??
yaw ne çok zaman geçmiş sizlerin bebişleriniz kocaman olmuş bile maşallah...
tüp bebek yaptıranınız varmıydı? ben epey bi takip edemedim sizi!

ben hatırladım canım nasılsın ne durumdasın şuan evet zaman hızla geçiyor neler yaşıyosun benim minik cadımda 4 aylık oldu bile ama erken dogdu 6,5 aylık.umarım en kısa zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu

kıslarrrr ben artık sizinleyim 3 ocakta iş başı yaptım artık sık sık gelirim kızımı bırakmak çokk ama çokkk zorrrr.

:) iyiy olmaya çalışıyorum, tüp bebek olayına girdik ! bu cumartesi kan testinde belli olacak herşey! çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor. ama hiçbişey de hissetmiyorum ne bir ağrı ne lekenelme hiçbişey yok endişeleniyorum. bu arada tüp bebek gerçekten zormuş! allah tüm yaptıranlara yardımcı olsun. seni de çook tebrik ederim canım, adı ne kızının? güle güle büyüt, bizler için de dua et

canım hoşgeldin nasılsın?
hadi hayırlı haberlerle gel işallah.

Slm kızlar nasılsınız
ben yorgunluktan oluyorum cok uykusuzum 4 gundur hıc uyumuyorum kızlar
cok huysuzlastılar nelerı var bılmıorum annemdebende hıc uyumadık allahım bıze
kolaylık versın allahımsaglık versınde bebıslerımıze napalım uykusuzlua katlanırız
ozlemcım hosgeldın canım nasılsın mercan nasıl

kızlar nasılsınız
neler yapıyorsunuz

merhaba guzel teyzoslarim sonunda geldim dunyaya

slm kizlar, en sonunda 30 aralik 21'de oglusuma kavustum, 15saat sancidan sonra acilen sezeryan alindim, oglum asagi inmedi suyumuzda gelmesine ragmen,onca saat bosuna bekledik kavusmak için..

suyuna kakasini yapmis ve cokcada içmis dogdugundan beri antibiyotik vermekten elleri ayaklari morardi ama olsun su an cok saglikli...

birazcikta tosuncuk oldu 4020gr ve boyuda 54cm
allaha sukur saglikla kavustuk, koklamaya bakmaya doyamiyorum allahim herkese nasip etsin...

SAĞLICAKLA BÜYÜT CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞ

hala deneyemedim ama mutlaka deniycem canım yanlız gece nasıl çalıştırıcam süpürgeyi millet rahatsız olucak ama çok ağlayıncada yapıcak başka çarem olmuyo. Ben msni açıyom ama ozamanda sen olmuyon denk gelemedik yine bi türlü inşallah karşılaşırız tatlım

canım çok geçmiş olsun benim bi fikrim yok oyüzden yorum yazamıycam geçmiş olsun demek istedim sadece

canım benim kızımında gaz problemi var çok kötü kakada yapamıyo yawrum kıvranıp duruyo o yüzdende çok ağlıyo uykusu bölünüyo sürekli kendini sıkmaktan bi hal oluyo yawrum bana ilaç falan vermedi dr gaz damlası verdi sadece onu kullanıyoruz ama bi faydası olduğunu düşünmüyorum ben hala aynı kızım çünkü mıkır mıkır hep ne yapıcağız böyle

tabiki hatırlıyorum canım eskilerdenden kaç kişi kaldıkki zaten ben tüp bebek yaptırdım canım bebişime öyle kavuştum sende tedavideydin sanırım öyle okudum yanlış hatırlamıyosam. Nasılsın hangi aşamadasın herşey yolundadır inşallah

sonuç bekliyomuşsun canım şimdi okudum hemen mesajıma girip düzeltiyim dedim hayılı haberi alırsın inşallah allah yardımcın olsun güzel haberlerle karşılaştırsın inşallah

Son düzenleme:

canım gözün aydın en sonunda kavuşmuşsun oğluşuna çok ama çok tebrik ederim uzun uğraşlardan sonra gelmiş tosuncuk güle güle büyüt oğlunun tatlım

özlemcim işe başlamışsın hayırlı olsun canım tahmin edebiliyorum kızından ayrılmanın ne kadar zor olduğunu ama çalışmak zorundayız işte ne yazıkki hayat zor allah yardımcın olsun canım

aaa dilem gelmiş senin yavrucuğun ,Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla büyüt inşallah...

özlem iş başı yapmışsın hayırlı olsun mercanı kime bırakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…