sağlıkla al kucağına canım.kilo konusuna gelince bizimkisi 4.130gr çıkmıştı.sonra ayrıntılı usgde baktırdık oradada 4.380 gr çıktı:)3.780gr doğdu.kızlar cumartesi günü doktora gitcem ve artık sezeryan gününü netleştireceğiz, haftaya bi gün verecek dualarınızı bekliyorum, artık bebeişimi kucaklamama az kaldı, dün sabah doktora gitmiştim 2.900 gramdı ,acaba doğumda kaç gram oynama olur çok küçük doğmaz inşallah
günaydın kızlar
hayırlı cumlar
allahım gönülerimizden geçeni nasip etsin
kızlar ne olur dualrınız eksik etmeyin (unutmasınız bizler biliyorum)
merhaba kızlar,
6 ocak perşembe günü epidural sezeryanla oğlum 39.haftasında doğdu,onu ilk gördüğümde anne olduğum için şükrettim,dünyanın en güzel şeyi bu olsa gerek,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.
ben çok iyiyim hatta doğum yapmış birine hiç benzemiyorum göbeğim falan gitti,9 kilo vermişim ama oğlum iyi değil beslenme sorunumuz var daha doğrusu doğduğu günden beri kusuyor hemde fışkırtarak kusuyor 2 gün kalıp çıkmamız gerekirken 4 gün hastanede kaldık oğlum yenidoğan ünitesinde damardan serumla beslendi taburcu olduk tam her şey düzeldi artık evimizdeyiz derken geçen hafta pazartesi her emdiğini kustu yavrum hali kalmadı apar topar doktora götürdük o da bizi hemen devlet hastanesi yeni doğa bölümüne gönderdi,pazartesiden beri oğlum küvözde ve hala kusması devam ediyor,her gün sütümü sağıp götürüyorum,her gün göremiyorum devlet hastanesi olduğu için,bazen kusmuyormuş bazense kusuyormuş,mide bağırsak filmleri,idrar tahlili,kan tahlilleri her şey normal çıktı ama kusması bitmedi,ne zamana kadar kalacağı belli değil,dua ediyorum hep ama çok bunaldım ocak anneleri topiğinde çoğu arkadaş doğum yaptı bebekleriyle evlerinde sadece gaz problemlemleri var onu konuşuyorlar keşke benimde oğlum yanımda olsaydı da tek problemimiz gaz olsaydı...
eve getirip tekrar hastaneye vermek çok zor o gün hıçkıra hıçkıraa ağladım eve geldiğimde odasına giremedim kokusu çıkmadı üstümden çorabını unutmuşum çantamda onunla uyudum...
bekliyoruz hala düzelir diye ne zaman çıkacağını bilmiyoruz,oğlum için dua eder misiniz,bir an önce iyi olsun evimize getirelim bende konuşayım uykusuz gecelerden göğüs yaralarından gaz sorunlarımızdan...
herkese slm hayırlı cumalar hepinize. hepiniz iyisinizdir inşallah ben ne zamandır gelemiyordum uzakda kaldım haberlerden
şöyle sonlara baktım canisonun haberini gördümahanda böyle oldum doktor aslında banada 1 tane daha istersen korunma olma ihtimali yüksek demişti demekki olabiliyomuş bak ama ben her ihtimale karşı emzirdiğim halde korunuyorum öyküm daha küçük kucağımdan inmeyen bir çocuk oldu vallaha kandime evime bile zaman ayıramazken bilmiyorum allah bilir allah yardımcın olsun can isom senin işin dahada zor tabi bide ikiz seninkiler hayırlı olsun bu aradada tabiki. ama bende şu anda hamile kalmış olsam tabiki tereddüt etmeden doğururum.
aymesim sen nasılsın annende gitmiş nasıl geçiyor zamanınız
yeterim unuturmuyuz kız vallaha gelemiyorum ama ağzımdanda sürekli dua eksik olmuyo bizler için şükredip sizler içinde sürekli istiyorum istiyorum vallaha
çidom hayırlısı canım ya bir kez daha yaptırsan testi
bizimde alttan 2 dişimiz çıktı çok şükür ama ne çıkma öykünün dişleri çıkarken ben kendi dişlerimi sıkmaktan benim dişler gidecekti çok haşarı bişi oldu vallaha 1 dakka oturmuyo yerinde koltuklardan tutunarak yürümek istiyo emeklemedi çabalıyo ama popo hep havada kalıyor . çoğunlukla kucak istiyo benle oyna kapıdan dışarı bile çıkarmıyo beni işede başladım kendi bürom ama öykü burada durmuyo öğleye kadar ben bakıyorum öğlen anneme bırakıyorum uyuyarak bırakmam gerekiyo uyanıksa bırakmıyo beni ağlıyo bırakma beni diye zaten bıraktığımdan beri beni gördüğünde benden başka kimseye gitmez oldu. onun içinde zor benim içinde zor ama bir yerdende başlamam lazımdı hayırlısı bakalım
hepinizi öptüm kızlar arada uğramaya çalışırım gene
canım nasılsın öykücük büyüdü demek ayy benim kızımda emekleyecekmi dişleri çıkıcakmı gerçi böyle bu halleride çok güzel ama merakla bekliyorum büyümesini. biliyosun bende bıraktım kızımı onca ugraş çabala doğur acılar çek sonra anneme bırak haksızlık bu ama onlar için herşey.öptüm ikinizideherkese slm hayırlı cumalar hepinize. hepiniz iyisinizdir inşallah ben ne zamandır gelemiyordum uzakda kaldım haberlerden
şöyle sonlara baktım canisonun haberini gördümahanda böyle oldum doktor aslında banada 1 tane daha istersen korunma olma ihtimali yüksek demişti demekki olabiliyomuş bak ama ben her ihtimale karşı emzirdiğim halde korunuyorum öyküm daha küçük kucağımdan inmeyen bir çocuk oldu vallaha kandime evime bile zaman ayıramazken bilmiyorum allah bilir allah yardımcın olsun can isom senin işin dahada zor tabi bide ikiz seninkiler hayırlı olsun bu aradada tabiki. ama bende şu anda hamile kalmış olsam tabiki tereddüt etmeden doğururum.
aymesim sen nasılsın annende gitmiş nasıl geçiyor zamanınız
yeterim unuturmuyuz kız vallaha gelemiyorum ama ağzımdanda sürekli dua eksik olmuyo bizler için şükredip sizler içinde sürekli istiyorum istiyorum vallaha
çidom hayırlısı canım ya bir kez daha yaptırsan testi
bizimde alttan 2 dişimiz çıktı çok şükür ama ne çıkma öykünün dişleri çıkarken ben kendi dişlerimi sıkmaktan benim dişler gidecekti çok haşarı bişi oldu vallaha 1 dakka oturmuyo yerinde koltuklardan tutunarak yürümek istiyo emeklemedi çabalıyo ama popo hep havada kalıyor . çoğunlukla kucak istiyo benle oyna kapıdan dışarı bile çıkarmıyo beni işede başladım kendi bürom ama öykü burada durmuyo öğleye kadar ben bakıyorum öğlen anneme bırakıyorum uyuyarak bırakmam gerekiyo uyanıksa bırakmıyo beni ağlıyo bırakma beni diye zaten bıraktığımdan beri beni gördüğünde benden başka kimseye gitmez oldu. onun içinde zor benim içinde zor ama bir yerdende başlamam lazımdı hayırlısı bakalım
hepinizi öptüm kızlar arada uğramaya çalışırım gene
canım benim çok çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum RABBİM yardımcınız olsun ama sana tek bişey söleyeceğim zeynep kamildeyse alın ordan bebeği iki yavrumu resmen aldılar benden gunahlarına girdiler sakın ordaysa bırakma oğlunu neresi olursa olsun ama o hastahane olmasınmerhaba kızlar,
6 ocak perşembe günü epidural sezeryanla oğlum 39.haftasında doğdu,onu ilk gördüğümde anne olduğum için şükrettim,dünyanın en güzel şeyi bu olsa gerek,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.
ben çok iyiyim hatta doğum yapmış birine hiç benzemiyorum göbeğim falan gitti,9 kilo vermişim ama oğlum iyi değil beslenme sorunumuz var daha doğrusu doğduğu günden beri kusuyor hemde fışkırtarak kusuyor 2 gün kalıp çıkmamız gerekirken 4 gün hastanede kaldık oğlum yenidoğan ünitesinde damardan serumla beslendi taburcu olduk tam her şey düzeldi artık evimizdeyiz derken geçen hafta pazartesi her emdiğini kustu yavrum hali kalmadı apar topar doktora götürdük o da bizi hemen devlet hastanesi yeni doğa bölümüne gönderdi,pazartesiden beri oğlum küvözde ve hala kusması devam ediyor,her gün sütümü sağıp götürüyorum,her gün göremiyorum devlet hastanesi olduğu için,bazen kusmuyormuş bazense kusuyormuş,mide bağırsak filmleri,idrar tahlili,kan tahlilleri her şey normal çıktı ama kusması bitmedi,ne zamana kadar kalacağı belli değil,dua ediyorum hep ama çok bunaldım ocak anneleri topiğinde çoğu arkadaş doğum yaptı bebekleriyle evlerinde sadece gaz problemlemleri var onu konuşuyorlar keşke benimde oğlum yanımda olsaydı da tek problemimiz gaz olsaydı...
eve getirip tekrar hastaneye vermek çok zor o gün hıçkıra hıçkıraa ağladım eve geldiğimde odasına giremedim kokusu çıkmadı üstümden çorabını unutmuşum çantamda onunla uyudum...
bekliyoruz hala düzelir diye ne zaman çıkacağını bilmiyoruz,oğlum için dua eder misiniz,bir an önce iyi olsun evimize getirelim bende konuşayım uykusuz gecelerden göğüs yaralarından gaz sorunlarımızdan...
evet canım karma yapılınca bayagı mercanda zorlandı kii benim kızım çok uslu bir bebek olmasına ragmen kıyametler koptu. ama geçm,iş olsun atlattınız bunuda . şu paniğinide atlat artık kötü düşünceler kötülükleri getirir hep pozitif ol inan hiç bişeycik olmayacak herşey şuan çok güzel unutma. kilo konusundada her ay bir kilo alması yetermiş canım ilk 3-4 ay böyle kii maşşallah zeynep fazlasını bile almış gibi görünüyor.:)))))Biraz kendimden haber veriyim perşembe günü aşılarımız vardı
verem.karma ve 1 tane daha 3 aşı birden vurdular minicik yavruma
okadar ağladıki anlatamam kıymam ne kadar canı varki onun
eve geldik ayaklarını kımıldatamıyo çocuk her ayağını kımıldattığında
çığlık kıyamet kopuyo çok korktum gece ateşlenicek diye ama allahtan ateşlenmedi
ağrılar içinde fitil koyduk neyse zar zor sabahı ettik
şimdi allaha çok şükür daha iyi
ama hala o ağlarken ben çok panik olup korkuyorum
annem yine yanımdaydı 2 gündür hastalıktan kaldı bana hemen panişk oluyorum
inşallah bunlarıda tez zamanda atlatırım Rabbim kimseyi sağlığından etmesin
evlatlarımızada sağlık sıhhat versin inşallah
kızlar bide bişey sorcam bebişleriniz kaç kilo aldı doğumdan sonra hiç konuşamadık
canım ALLAHIM güç kuvvet versin sana da annenede ama az kaldı büyüdüler bile ilerde bu kadar olmayacaktırslm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ugrasiyom kizlarla
can isom allahim saglikla kucagina almani nasip etsin kucuk mucuzeni saglikla gelsin
nevacim allah anali babali buyutsun insallah tez zamanda evinize getirirsin oglusunu seni cok iyi anliyorum cok zor onlari hastanede birakip gelmek
aymesim cok sevindim daha iyi olmana allahim daha iyi etsin
caspercim allahim annelerimizi basimizdan eksik etmesin
bende kendime cok sasiyorum 3 aydir gecede 2-3 saat uyumuyoruz annemle hala ayaktayiz valla allahim guc veriyor benim kizlar hala gece uyumuyolar cok zor gercekten
kizlar dualrinizi benden eksik etmeyin rabbim bana sabir guc versin tabi annemede
aynen bizimde aşımız vardı 3 tane yapıldıBiraz kendimden haber veriyim perşembe günü aşılarımız vardı
verem.karma ve 1 tane daha 3 aşı birden vurdular minicik yavruma
okadar ağladıki anlatamam kıymam ne kadar canı varki onun
eve geldik ayaklarını kımıldatamıyo çocuk her ayağını kımıldattığında
çığlık kıyamet kopuyo çok korktum gece ateşlenicek diye ama allahtan ateşlenmedi
ağrılar içinde fitil koyduk neyse zar zor sabahı ettik
şimdi allaha çok şükür daha iyi
ama hala o ağlarken ben çok panik olup korkuyorum
annem yine yanımdaydı 2 gündür hastalıktan kaldı bana hemen panişk oluyorum
inşallah bunlarıda tez zamanda atlatırım Rabbim kimseyi sağlığından etmesin
evlatlarımızada sağlık sıhhat versin inşallah
kızlar bide bişey sorcam bebişleriniz kaç kilo aldı doğumdan sonra hiç konuşamadık
bengisu öncelikle gözün aydın
fiziksel dönüşümünde süper maşallah
ama en önemlisi oğlun çok geçmiş olsun inşallah düzelir yaa yavrum minnacık daha o kıyamam
aymes ne yapacaksın kuzum aşı onlar iyilikleri için iyi olmana sevindim yavaş yavaş alışacaksın kuzum hele büyüyüp anlamaya gülmeye başlasın bi
doğru canım iyi olmaları için mecburen katlanıyoz işte
bende sabırsızlıkla bekliyom gülmeye başlasın diye yavaş yavaş başladıda zaten
ama tam değil ah bi doğsun diyodum şimdide ah bi gülse bi emeklese deyip duruyom
istekler hiç bitmiyo valla
casper dişler fena bizim azılar mahvetti sanırsam köpek dişi belirginleşti puff Allah kolaylık versin
bu arada can iso bende şaşkınım Allah sana kolaylık versin hayırlı olsun
çido cum canın sağolsun canını sıkma tekrar denersiniz olmadı süpriz olur Allahın izniyle
neva canım allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun oğluşun. inşallah tez zamandada atlatıverir ve evinize gelir canım
aymesim çok şükür sende atlattın sayılır en azından o çok kötü olduğun günler gibi değilmişsin. ahhhh anneler ahhhhhh sende şanslısın canım annen yakın benimkide seninki kadar yakın değil ama araba ile 10-15 dk gidiliyor bunada şükür bende sıkıştımmı anne diyorum hemen oda yetişiveriyor bizleri yetiştirdiği yetmiyomuş gibi bide bizim bebeişleri yetiştiriyorlar gerçi onlar hiç şikayetçi değiller. hele annem benden daha sabırlı vallaha öyküye bakarken
smhsmh gerçekten dişler fena ya çıkana kadar ishaliydi huysuzluğuydu neler neler kızımın huyu bile değişti ya. öyküde hiç zorlanmadığım tek şey gece uykumuzda maşallah çok güzel uyurdu gece 3-4 kere kalkar emer geri uyurdu hemen ne ağlama ne sızlanma ama 1 aydır oda yok ayakta nasıl duruyorum uykusuz ben bile şaşıyorum valla
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ugrasiyom kizlarla
can isom allahim saglikla kucagina almani nasip etsin kucuk mucuzeni saglikla gelsin
nevacim allah anali babali buyutsun insallah tez zamanda evinize getirirsin oglusunu seni cok iyi anliyorum cok zor onlari hastanede birakip gelmek
aymesim cok sevindim daha iyi olmana allahim daha iyi etsin
caspercim allahim annelerimizi basimizdan eksik etmesin
bende kendime cok sasiyorum 3 aydir gecede 2-3 saat uyumuyoruz annemle hala ayaktayiz valla allahim guc veriyor benim kizlar hala gece uyumuyolar cok zor gercekten
kizlar dualrinizi benden eksik etmeyin rabbim bana sabir guc versin tabi annemede
canım nasılsın öykücük büyüdü demek ayy benim kızımda emekleyecekmi dişleri çıkıcakmı gerçi böyle bu halleride çok güzel ama merakla bekliyorum büyümesini. biliyosun bende bıraktım kızımı onca ugraş çabala doğur acılar çek sonra anneme bırak haksızlık bu ama onlar için herşey.öptüm ikinizide
canım benim çok çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum RABBİM yardımcınız olsun ama sana tek bişey söleyeceğim zeynep kamildeyse alın ordan bebeği iki yavrumu resmen aldılar benden gunahlarına girdiler sakın ordaysa bırakma oğlunu neresi olursa olsun ama o hastahane olmasın
evet canım karma yapılınca bayagı mercanda zorlandı kii benim kızım çok uslu bir bebek olmasına ragmen kıyametler koptu. ama geçm,iş olsun atlattınız bunuda . şu paniğinide atlat artık kötü düşünceler kötülükleri getirir hep pozitif ol inan hiç bişeycik olmayacak herşey şuan çok güzel unutma. kilo konusundada her ay bir kilo alması yetermiş canım ilk 3-4 ay böyle kii maşşallah zeynep fazlasını bile almış gibi görünüyor.:)))))
canım ALLAHIM güç kuvvet versin sana da annenede ama az kaldı büyüdüler bile ilerde bu kadar olmayacaktır
aynen bizimde aşımız vardı 3 tane yapıldıküçücük bebek için çok fazla kiloya gelince 2,5 kilo aldık biz.
sağol canım. Allah yardımcınız olsun valla ben tek bebekle okadar zorlanıyorumki
sen nasıl zorlanmıycan rabbim güç kuvvet versin size
evet canım çok şükür atlattık valla inşallah şu panikde biter bi an önce rabbim kimseyi sağlığından etmesin. Her ay 1 kilo aldı fazla almadı aslında resimlerde çok tontiş çıkıyo :)) 2,5 aylık kızım 2,250 gram almış çok şükür
banada öyle geldi canım küçücük çocuk için çok değilmi dedim ama sağlık için mecburuz işte. Maşallah baya kilo almış senin fıstık sadece anne sütüylemi besliyon mamada veriyonmu yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?