Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benimmm herşeyin hayırlısı belkide vazgeçtiğiniz an kapınızı çalacaktır minik kelebek . RABBİM bu sefer yüzünü güldürür inşallah dualarımdasın sürekli unutma

Son düzenleme:
selam hanımlar bugün doktora gittim 13haftadayız ikili test yapalım dedi ben de bu test sadece tanı için ise tedavisi sadece kürtaj ise istemem dedim evet dedi ben de yapmadım,sonuçta yanlış çıkabiliyor amniyosentez yaptırmam,bebeğime kıymam bari kalan 6ayımı güzel geçireyim...
demir hapına başladık ve de coraspin 34haftaya kadar dedi aklımı karıştırdı bebeğime zarar vermesinden korkuyorum.

yetercim bence tıbbın son imkanlarına kadar kullan sonra da olmazsa ileride ben elimden geleni yaptım bize yazılmamış demekki dersin,inşallah rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip eder,sana da..

şimdi bebişin seninledir,allah analı babalı büyütsün işallah canım.
canım işallah herşey gönlünce olur.beklemediğin anda gelir bebişin işallah.
canım iyi yapmışsın valla insan çok stres oluyor.rabbim sağlıklısını nasip etsin.demir hapını çok kişi kullanıyor ben kullanmamıştım ama:44:

maşallah mercan suya 2. ay baya kilo almış aman nazar değmesin gözünün önünde olunca insan anlamıyo büyüdüğünü dışardan gelen daha çabuk farkerdiyo. Bacaklar tam ısırmalık desene benim yeriemde ısır o tontiş bacaklardan :))

canım hakkınızda hayırlı olsun inşallah ani alınan bukarar hayırlara vesiledir
bende öyle olmuştıu pat diye doktora gitmeye karar verdim ve hemen başladık tedaviye
sonu güzel oldu7 inşallah seninkide öyle olur rabbim yardımcın olsun
dualarımdasın

kızlar yüreginize sağlık teşekür edrim allah razı olsun
dualrınız için inşşşşşşşş rabbim yüzlerimizi güldürür
canlar dün biraz kötüydüm ama bu gündaha iyiym
ben elimden geleni yapıyorum çabalıyorum kalanının rabbim bilir
hayılısı neyse o olsun

CANIM zaten ayda 800grla 1 kilo normalmiş.ben günde 2 defa 120cc mama veriyorum.kaynaman gelince artıyor ama azalttıksağlık ocağındaki hemşire 1 kaşık bile verme diyor ama aç kalır diye korkuyorum.sütüm geliyor ama arkası yokemiyor ilk başta lık lık sonra başlıyor mücadele etmeye.diyorum mamada çok geliyor ya ondanmı böyle yapıyor:44:

merhaba kızlar,
mesajlardan alıntı yapamadım ama hepinize teşekkür ederim,oğlum için dua etmişsiniz,çok şükür 3 gündür kusmuyor artık ve bugün küvözden yatağa alındı ,saat 15.00 de emzirmeye çalıştım göğüs ucum yok slikon başlıkla emzirmeye çalıştım ,oğlumun göbek bağı da düşmüş canım benim ya içim bir tuhaf oldu,doğduktan sonra ne hayallerim vardı ama olsun inşallah bundan sonrası iyi olur,sağlığı yerinde olsun başka bir şey istemem,yarın oğlum doğalı 15 gün olacak ve yarın 11.gün,inşallah bir an önce evimize geliriz....

yeteeerrr inşallah çok yakında "bitecek bu hasret"
sende kavuşucaksın meleğine
amin inşş sevcanım inşşş

neva canım inşş sorunlar biter ve bebğinle eve dönersin
sağlıcakla büyütürsün kuzunu

çok şükür işallah tez zamanda evinize dönersiniz.

günaydınnnnnnnnn
hayırlı cumalar
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı cumalar.Güzel dileklerini ve dualarını bize gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Biz geldik evimize çok mutluyuz küçücük bi kızımız var , öyle kibar öyle narin maşallah. 2.850gr doğdu ,tutmakta zorlanıyorum ama bu narin görüntüsü beni çok keyiflendiriyor.Şu an bayağı bir sıkıntımız var emdiğini zannettiğimiz için mama verilmedi ama doymamış minik kızım, boş boş memeyi çektiği içinde göğüslerim feci yara oldu (silikon uç aldık ama onuda kullanmıyor) yaralı halde sütüm gelsin diye emzirmeye çalışıyorum çünkü sarılık başladı.Dualarınızı bekliyorum.:nazar
:

günaydınnnnnnnnn
hayırlı cumalar
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
amiin canım seninde işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gözün aydın allah analı babalı büyütsün.aynen bizde öyle olmuştuk sezeryan olduğu için süt gelmemişti kızım sabaha kadar ağladı.sabah çocuk doktoru gelip bu bebek aç diyene kadar garibim aç kalmıştı.sonra mama verdik.bepanten krem sür iyi gelir.

slm...

neva gecmis olsun canim, insallah hersey yoluna girer...

aa gozun aydin canim allah anali babali buyutsun....

yetercim insallah yakin zamanda seninde guzel haberlerini aliriz...

bize gelince, allaha sukur hersey yolunda, oglum kilolu dogmustu(4020gr) dogumdan sonra 3790 gr kadar dustu ve cok az almaya basladi sali gunu doktora gittik (2830gr olmustu)mama vermemiz gerekiyomus, simdi hem emziriyorum hem mama veriyorum, bugun tartildi ve sali gunden bu yana 240gr almis ve 4070 olmus 3haftalik oldu ve daha yeni dogdugu kiloyu yakaladi yavrum, insallah bundan sonra duzenli alir..

kızlar gitiğimiz tüp bebk merkezi eşimdende hormoları istemişti
bide salı gün eşinkileri yaptırdık
prolaktin çok yüksek çıkmıştı (normalde sınır 30 ama eşimde 470 çıkmış)bu gün tekrar gittim dr
beyinin arka kısmında bulunana kistelrin şişmesinin yol açmış olabilecini söyledi mr istedi mr sonucuna göre konuşalım dedi
ama değerlerin bu adar yüksek olması normal değil dedi
Iki gündür aklımı kaçıracağım ok fenayım yaaaaa

:26:nevrosky den bahsediyorum

çok uzun zamandır gelmyor
hatta bir arkadaş vardı telde görüşyorlardı onada sordum ama haberim yok uzunzamandır görüşmüyoruz dedi
başkada kim var görüşen bilmiyorum
UMARIM NEVRONUN
HAYATNDA HER ŞEY YOLUNDADIR

yeter cim herşeyde bi hayır vardır derler.. umarım hakkınızda hayırlı olsun geçmişler olsun .. eminim sizinde miniğiniz çıkıp gelcekk sabır cnm Allah önce sizlere sağlık versin umarım ciddi sorun olmaz

sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…