hayırlı cumalar.Güzel dileklerini ve dualarını bize gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Biz geldik evimize çok mutluyuz küçücük bi kızımız var , öyle kibar öyle narin maşallah. 2.850gr doğdu ,tutmakta zorlanıyorum ama bu narin görüntüsü beni çok keyiflendiriyor.Şu an bayağı bir sıkıntımız var emdiğini zannettiğimiz için mama verilmedi ama doymamış minik kızım, boş boş memeyi çektiği içinde göğüslerim feci yara oldu (silikon uç aldık ama onuda kullanmıyor) yaralı halde sütüm gelsin diye emzirmeye çalışıyorum çünkü sarılık başladı.Dualarınızı bekliyorum.:nazar:
slm...
neva gecmis olsun canim, insallah hersey yoluna girer...
aa gozun aydin canim allah anali babali buyutsun....
yetercim insallah yakin zamanda seninde guzel haberlerini aliriz...
bize gelince, allaha sukur hersey yolunda, oglum kilolu dogmustu(4020gr) dogumdan sonra 3790 gr kadar dustu ve cok az almaya basladi sali gunu doktora gittik (2830gr olmustu)mama vermemiz gerekiyomus, simdi hem emziriyorum hem mama veriyorum, bugun tartildi ve sali gunden bu yana 240gr almis ve 4070 olmus3haftalik oldu ve daha yeni dogdugu kiloyu yakaladi yavrum, insallah bundan sonra duzenli alir..
kızlar gitiğimiz tüp bebk merkezi eşimdende hormoları istemişti
bide salı gün eşinkileri yaptırdık
prolaktin çok yüksek çıkmıştı (normalde sınır 30 ama eşimde 470 çıkmış)bu gün tekrar gittim dr
beyinin arka kısmında bulunana kistelrin şişmesinin yol açmış olabilecini söyledi mr istedi mr sonucuna göre konuşalım dedi
ama değerlerin bu adar yüksek olması normal değil dedi
Iki gündür aklımı kaçıracağım ok fenayım yaaaaa
:26:nevrosky den bahsediyorum
kızlar gitiğimiz tüp bebk merkezi eşimdende hormoları istemişti
prolaktin çok yüksek çıkmıştı (normalde sınır 30 ama eşimde 470 çıkmış)bu gün tekrar gittim dr
beyinin arka kısmında bulunana kistelrin şişmesinin yol açmış olabilecini söyledi mr istedi mr sonucuna göre konuşalım dedi
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah bi an önce göğüslerinde düzelir bebişinde seni emer benimki hiç emmedi ne yazıkki sürekli sağıpta veriyorum çok zor böylr
canım sütün yeterli gelmemiş oğluşuna demekki aman o doysunda mama takviyeside yap hiç önemli değil yeterki sağlıkları yerinde olsun bebişlerin dimi kilo almaya başlamasınada çok sevindim
yetercim zor zamanlardan geçiyorsunuz yine rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım hayat bazen çekilmez oluyo bütün terslikler seni buluyomuş gibi geliyo ama inşallah çok yakında güzel günler seni bekliyodur bunu tüm kalbimle diliyorum inşallah herşey gönlünden geçen gibi olur arkadaşım
yetercim aksilikleriniz çok fazla oldu, herşey tersine dönüp güzelliklerde bir gün arka arkaya geliverir.tüm tedavilerin boyunca kolaylıklar diliyorum lütfen sağlığını bozma, bebek yolunda kimimizin yolu uzun kimimizin kısa.benim eşimde tinnitus (kulak çınlaması ) başladı ve de düzelmedi.artık düzeleceğini de sanmıyor bazen normal konuşmaları bile duyamıyor çınlama sesinin yüksekliğinden ve çok rahatsızlık verdiğini söylüyor.lütfen sağlığına dikkat et.
sütünmü yetmiyormuş?bizde mama veriyoruz ama azalttım ben.günde 1-2 defa veriyorum çok kilo yapıyor.aylık 800grla 1 kilo normalmiş bakacam azalıyorsa kilosu yeniden verecem.slm...
bize gelince, allaha sukur hersey yolunda, oglum kilolu dogmustu(4020gr) dogumdan sonra 3790 gr kadar dustu ve cok az almaya basladi sali gunu doktora gittik (2830gr olmustu)mama vermemiz gerekiyomus, simdi hem emziriyorum hem mama veriyorum, bugun tartildi ve sali gunden bu yana 240gr almis ve 4070 olmus3haftalik oldu ve daha yeni dogdugu kiloyu yakaladi yavrum, insallah bundan sonra duzenli alir..
canım ya işallah önemli bişey değildir.kızlar gitiğimiz tüp bebk merkezi eşimdende hormoları istemişti
:26:nevrosky den bahsediyorum
bende teli var nevronun bi kaç kez msj çektim cevap gelmedi aradım açılmadı bende bidaha ramadım rahatsız etmiyim diye:26:
amin inşş sevcanım inşşş
neva canım inşş sorunlar biter ve bebğinle eve dönersin
sağlıcakla büyütürsün kuzunu
çok şükür işallah tez zamanda evinize dönersiniz.
slm...
sağlığı iyimi acaba :44:bi ara rahatsızdı.
inşşşşşşşşşşşş canımsütünmü yetmiyormuş?bizde mama veriyoruz ama azalttım ben.günde 1-2 defa veriyorum çok kilo yapıyor.aylık 800grla 1 kilo normalmiş bakacam azalıyorsa kilosu yeniden verecem.
canım ya işallah önemli bişey değildir.
valla bizde merak ediyoruz.
CANIM EVET BİLİYORUM HER ŞEY HAMİŞ KALMAKLA BİTMİYORslm kızlar,
iyi dilekleriniz ve dualarınız sayesinde evimize dün döndük çok şükür,kusmalarımız yok denecek kadar az,ilaç ve özel AR maması kullanıyoruz aynı zamanda emzirmeye de çalışıyorum,inşallah her şey daha da iyi olacak.
aa1 gözünaydın,Allah analı babalı büyütsün,bir an önce sarılığınızda geçer inşallah.
yetercim inşallah her şey yoluna girer,hamile kalmakla bitmiyor bak görüyorsun işte hamileyken düşük tehlikesi sonrasında testler iyi çıkar mı endişesi,doğduktan sonra ise başka problemler,anladım ki her şey insanın sabrına ve şükrüne kalıyor,inşallah sende tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine...
sağlığı iyimi acaba :44:bi ara rahatsızdı.
kızlar dün bir haber izledim imtihanın böylesi dedim;
kızın nişanlısı askere gider,orada mayına basıp belden aşağısı felç olur,çocuk dahi yapamazsın denir,tekerlekli sandalyeye mahkumdur artık fakat kız ailesinn ve çevresinin itirazlarına rağmen gençle evlenir 7kez tüp bebek denemesinden eli boş dönerler,fakat rabbim 8.ci denemelerinde ikiz evlet verir onlara üstelik biri kız biri erkek,çocuk benim annem güzel annem şarkısını söylerken kadının gözleri doldu,rabbim senin hikmetinden sual sorulmaz dedim,herkesin bir imtihanı var işte bu fani dünyada...
zambak çok sevindim canım..
Allah sağ salim tamamına erdirsin inş..
zambak hayırlı olsun cnm allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh.rabım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın
SLM KIZLARR
nasılsınızz
eskiler umarım unutmamıştır beni
kızlar aralık ayında başlamış oldugumuz tedavi sonucu şuan hamileyim
2gün önce degerim katlanmış
232.13oldugunu gördük çok şükür
ama çarşamba tekrar beta hcgye bakılacakk
allahıma çok şükür bana bunuda yaşattı
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar hatırlıyorumda aramızda bazı arkadaşların pembemsi akıntısı falan olmuştu
aymes kalmış aklımda acaba yanlışmı hatırladım
transferden sonra 12.gün pembemsi akıntım oldu
dün bişey yoktu ama bugün ara ara oldu
çok degil ama tedirgin etti beni
tam koyu kahverengi olmasada açık renk geliyor arada
umarım korkulacak bişey yoktur
darısı tez zamanda başınaSAĞLICAKLA KUCAKLA
İNŞŞŞŞ
ZAMBAK arkadaşımı tebrik ediyorum...Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Eskilerden kim kaldı hatırladık tabi ki
darısı tez zamanda başına
aminn canımm
hatırlandıgıma sevindimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?