Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah bi an önce göğüslerinde düzelir bebişinde seni emer benimki hiç emmedi ne yazıkki sürekli sağıpta veriyorum çok zor böylr

canım sütün yeterli gelmemiş oğluşuna demekki aman o doysunda mama takviyeside yap hiç önemli değil yeterki sağlıkları yerinde olsun bebişlerin dimi kilo almaya başlamasınada çok sevindim

yetercim zor zamanlardan geçiyorsunuz yine rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım hayat bazen çekilmez oluyo bütün terslikler seni buluyomuş gibi geliyo ama inşallah çok yakında güzel günler seni bekliyodur bunu tüm kalbimle diliyorum inşallah herşey gönlünden geçen gibi olur arkadaşım

yetercim aksilikleriniz çok fazla oldu, herşey tersine dönüp güzelliklerde bir gün arka arkaya geliverir.Tüm tedavilerin boyunca kolaylıklar diliyorum lütfen sağlığını bozma, bebek yolunda kimimizin yolu uzun kimimizin kısa.Benim eşimde tinnitus (kulak çınlaması ) başladı ve de düzelmedi.Artık düzeleceğini de sanmıyor bazen normal konuşmaları bile duyamıyor çınlama sesinin yüksekliğinden ve çok rahatsızlık verdiğini söylüyor.Lütfen sağlığına dikkat et.

sağolun kızlar iyi dilekleriniz ve dualrınız benim için çok önemli
evet bazan bunalıyorum ama allahım sabır veriyor
aslında salı gün gidip tüp bebk merkezinde kan vermem gerkiyordu yumurta kaltesi içn test yapacaklardı bu gün konuştum eşimin sonuçları çıkmdan gelmeyeceğim diye
önce eşimden güzel haber alayım tedavi sonra

sütünmü yetmiyormuş?bizde mama veriyoruz ama azalttım ben.günde 1-2 defa veriyorum çok kilo yapıyor.aylık 800grla 1 kilo normalmiş bakacam azalıyorsa kilosu yeniden verecem.
canım ya işallah önemli bişey değildir.
:26:nevrosky den bahsediyorum

valla bizde merak ediyoruz.

amin inşş sevcanım inşşş

neva canım inşş sorunlar biter ve bebğinle eve dönersin
sağlıcakla büyütürsün kuzunu

çok şükür işallah tez zamanda evinize dönersiniz.

slm kızlar,
iyi dilekleriniz ve dualarınız sayesinde evimize dün döndük çok şükür,kusmalarımız yok denecek kadar az,ilaç ve özel AR maması kullanıyoruz aynı zamanda emzirmeye de çalışıyorum,inşallah her şey daha da iyi olacak.
aa1 gözünaydın,Allah analı babalı büyütsün,bir an önce sarılığınızda geçer inşallah.
yetercim inşallah her şey yoluna girer,hamile kalmakla bitmiyor bak görüyorsun işte hamileyken düşük tehlikesi sonrasında testler iyi çıkar mı endişesi,doğduktan sonra ise başka problemler,anladım ki her şey insanın sabrına ve şükrüne kalıyor,inşallah sende tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine...

sağlığı iyimi acaba :44:bi ara rahatsızdı.

inşşşşşşşşşşşş canım
CANIM EVET BİLİYORUM HER ŞEY HAMİŞ KALMAKLA BİTMİYOR
HATTA BAZI ŞEYLER YENİ BAŞLIYOR
RABBİM HEPİMİZE ANNE OMAYI NASİP ETSİN

kızlar dün bir haber izledim imtihanın böylesi dedim;
kızın nişanlısı askere gider,orada mayına basıp belden aşağısı felç olur,çocuk dahi yapamazsın denir,tekerlekli sandalyeye mahkumdur artık fakat kız ailesinn ve çevresinin itirazlarına rağmen gençle evlenir 7kez tüp bebek denemesinden eli boş dönerler,fakat rabbim 8.ci denemelerinde ikiz evlet verir onlara üstelik biri kız biri erkek,çocuk benim annem güzel annem şarkısını söylerken kadının gözleri doldu,rabbim senin hikmetinden sual sorulmaz dedim,herkesin bir imtihanı var işte bu fani dünyada...

çok güzel bi hikaye gerçekten herkesin bi imtihanı var bizimkiside çocuk işte rabbim kşimsenin kucağını boş bırakmasın biz bu duyguyu çok şükürki yaşadık darısı diğer tüm arkadaşlarımızın başına inşallah

SLM KIZLARR
nasılsınızz
eskiler umarım unutmamıştır beni
kızlar aralık ayında başlamış oldugumuz tedavi sonucu şuan hamileyim
2gün önce degerim katlanmış
232.13oldugunu gördük çok şükür
ama çarşamba tekrar beta hcgye bakılacakk

allahıma çok şükür bana bunuda yaşattı
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar hatırlıyorumda aramızda bazı arkadaşların pembemsi akıntısı falan olmuştu
aymes kalmış aklımda acaba yanlışmı hatırladım

transferden sonra 12.gün pembemsi akıntım oldu
dün bişey yoktu ama bugün ara ara oldu
çok degil ama tedirgin etti beni
tam koyu kahverengi olmasada açık renk geliyor arada

umarım korkulacak bişey yoktur

zambak hayırlı olsun cnm allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh.rabım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın

SAĞLICAKLA KUCAKLA
İNŞŞŞŞ

ZAMBAK arkadaşımı tebrik ediyorum...Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Eskilerden kim kaldı hatırladık tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…