kızlar fadik de doğurmuşş yusuf eymen paşa 1 temmuzda doğmuşş cok şükürrr rabbim hep isteyenlere nasip etsin
hadii ben cok özledim eski gunleri toplaşalımm
kızlar fadik de doğurmuşş yusuf eymen paşa 1 temmuzda doğmuşş cok şükürrr rabbim hep isteyenlere nasip etsin
hadii ben cok özledim eski gunleri toplaşalımm
fadikçimmm çook sevindim tatlım.allah analı babalı büyütsün vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah..
kızlar hepinize merhaba.eskisi gibi gelemiyorum.nasılsınız?
ben çok iyiyim kocamdan boşanıyorumm
şimdi neden iyisin diceksiniz ama beni haketmeyen ,bir sürü kadınla yatıp kalkan bir hayvandan bana hayır gelmezmiş zaten,vakit kaybından kurtuldumm
yoluma beni hakeden bir insanoğluyla devam ederim artık inşallah bundan sonra
o kadar üzülüp ağladığım düşüklerime bebelerime hiç üzülmüyorum iyi ki olmamış yoksa ömür boyu bu hayvanın yüzünü görmeye devam edecektim
benden hbrler böyle mahkeme halen devam ediyor kapımda köpek oldu oldular hepsi sülalesi ama sevgim bitti bir anda soğudum devamı kesinlikle olmazzz ömür boyu şüphelerle yürütemem evliliğiii
duygusal değil mantıklı düşünerek verdim kararımı doğruluğundan da kesinlikle eminim
öptüm hepiniziii
fadikçimmm çook sevindim tatlım.allah analı babalı büyütsün vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah..
kızlar hepinize merhaba.eskisi gibi gelemiyorum.nasılsınız?
ben çok iyiyim kocamdan boşanıyorumm
şimdi neden iyisin diceksiniz ama beni haketmeyen ,bir sürü kadınla yatıp kalkan bir hayvandan bana hayır gelmezmiş zaten,vakit kaybından kurtuldumm
yoluma beni hakeden bir insanoğluyla devam ederim artık inşallah bundan sonra
o kadar üzülüp ağladığım düşüklerime bebelerime hiç üzülmüyorum iyi ki olmamış yoksa ömür boyu bu hayvanın yüzünü görmeye devam edecektim
benden hbrler böyle mahkeme halen devam ediyor kapımda köpek oldu oldular hepsi sülalesi ama sevgim bitti bir anda soğudum devamı kesinlikle olmazzz ömür boyu şüphelerle yürütemem evliliğiii
duygusal değil mantıklı düşünerek verdim kararımı doğruluğundan da kesinlikle eminim
öptüm hepiniziii
evettttt çok uzun zamandır hem buraya hemde diğer topiğe kimseler yazmıyor eskilerden kimse kalmadııı EVET KIZLAR UZUN BİR ARADAN SONRA BEN YENİDEN TEDAVİDEYİM 6. TÜP BEBEK TEDVİM İÇİN YARIN HAS GİDİYORUM EN ÇOK İHTİYACIM OLAN ŞEY DUAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?