merhaba güzel anneler
anne adayları nasılsınız
ne var ne yok
tulin facede silmiş kendini
kaç zamandır merak ediyordum
burdanda bakayım dedim
son açtığı konu
http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi/502710-bilenlerden-acil-cevap-lutfen.html#post23248876
çok üzüldüm
tulıny hakkında hayırlısı olsun canım cok uzuldum neden boyle oldu .ben nevroskıyıde cok merak edıyorum bır ara rahatsızlıgı vardı gectımı neden buraya gelemıyor kendısı ıle gorusenler varmı aranızda
merhaba kızlar,
tuliny nin açtığı konuyu bende okudum ve çok üzüldüm hakkında hayırlısı ne ise o olsun ...
bir zamanlar bende eşimin annesi ve ablaları yüzünden boşanıyordum hatta o sıralar yeni hamileydim ilk bebeğimi bu stresten kaybetmiştim o günler geldi aklıma Allahım kimseye bunu yaşatmasın herkes yaşadığını bilir çok şükür o kötü günler geçti şimdi eşimle sorunlarımızın üstesinden geldik ve bir oğlumuz oldu o günlerde bana hepiniz destek olmuştunuz bende tüline mesaj attım cevap bekliyorum ne yazacağımı da bilemedim Allah yardımcısı olsun...
selam kızlar..
nasılsınız..
beni merak etmişsiniz. çok sağolun ben iyiyim.
boşandım. okuduklarınız doğru.
Allah sizlere mutlu evlilikler nasip etsin.
selam kızlar..
nasılsınız..
beni merak etmişsiniz. çok sağolun ben iyiyim.
boşandım. okuduklarınız doğru.
Allah sizlere mutlu evlilikler nasip etsin.
slm kızlar uzun zamandır girmiyodum kulübe bi bakayım dedim arkadşlar baya değişmiş tabi bi zamanızdan çoğu kişi artık anne oldu Rabbim herkese nasip etsin benim oğluş büyüdü 2.5 yaşında yoruyorlar Allah ömür versin yaramazlık peşindeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?