Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merrhabalar hanımlar
benim eşiminde sperm değerlri sorunlu
morfoloji %1
hız %5
sayı 20000000
inanın 1 senedir bişey değişmedi
varikoselde çıkmadı
proxsed kullandık oda bi işe yaramadı
tek çare mikroenjeksiyon dendi
ibrahim saraçoğlunu aradım bize bir sürü kür gönderdi kullanmamıız için onlar bitince tekrar tahlil istedi
tahlil vaktimiz geldi bende merakla bekliyorum bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruz...
bu arada 4 aydır keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
bende tekrardan soğan kürüne başlayacağım olmadı tüp bebek yaptırırz ne olacak eşim ilk duyduğunda doktor tüp deyince çok üzüldü uzun bir süre kendine gelemedi halada tüp istemiyor normal yoldan olacağını düşünüyor
zaten saraçoğlu morfoloji düzelmez ise tüp bebekte tutmaz dedi üstüne basa basa

eşimin morfolojisi havuç suyu sayesinde yükselmişti biraz
havucu katı meyva sıkacağında sık, içine 1-2 damla zeytinyağı damlat, 1 bardak içsin

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

Slm kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah. bizde ne yapalım yılbaşından beri öykü hanımın hastalıklarıyla uğraşıyorum rota virüs oldu mersinde salgın var. şimdide pazardan beri üşütmüş kusma ishal hiç hali kalmadı yavrumun kiloda kaybettik allahım beterinden korusun geçecek inşallah yılbaşından beri işede gelemiyodum bugün geldim sizede bir bakayım dedim ama sessiz buralarda hepinizi öptük kendinize iyi bakın canlarım

geçmiş olsun canım dikat edin kendinize

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

slm arkadaşlar. içinizde eşi azosperm olup hamile kalan hangileriniz?? benim eşimde de azosperm var. 4 yıllık evliyiz. bana biraz umut olur.eşi azosperm olanlar yazsın

casper cok gecmıs olsun rota vırusu hastalıgına nar ıyı gelıyor dıye bılıyorum bır tanıdıgımın torunuda olmustu o soylemıstı ınsallah cabuk ıyılersır bebısın bende kızım da ıyıyız cok sukur 11 aylık oldu ama hıc uyumuyor cok zayıf kılo alımı cok az fakat asırı hareketlı yastıgı gorunce aglıyor hep oyun oynamak ıstıyor cadı hergun okumaya calısıyorum fakat yazamıyorum bılgısayara klavyeye saldırıyor benımkı aılemle bılgısayardan gorustugum ıcın ıstemıyor bılgısayara bakayım onunla ılgılenmemı ıstıyor bızden sımdılık bu kadar gorusmek uzere

Arkadaşlar merhaba eşi azosperm olupda bebek sahibi olanlar lütfen yardımcı olabilirlermi
nasıl oldu neler yaptılar hangi dr gittiler bizlere ışık olursanız bizede umut olmuş olursunuz((

slm arkadaslar bızde aynıedrtten muzdarıpız benım merak ettıgımmm hepımız baya ugrastan sonramı kavusuyoruz bebişlere yoksa bizde farklıbı sorun varda o yuzdenmı?

merhaba benim eşimdede morfoloji sorunu vardı tüp bebek aşılama her yolu denedik sonunda kaan aydosta ilaç tedavisi uyguladı 4. ayında hamile kaldım bukadar bekleyeceğimize keşke daha önce gitseymişiz derim hep şimdi bu ay Allahın izniyle bebeğimize kavuşacağız Allah isteyen herkese versin inşallah...

slm kızlar ,
hiç yazamıyorum hep bir koşuşturmaca içindeyim taşınıyoruz yeni evimizin tadilat vsleriyle ilgileniyorum çocukla da zor oluyor Allahtan annemle aynı sitedeyiz ve taşınacağım ev 2 blok ötede ,inş herkes iyidir bebişlerinde sağlıkları iyidir inş,hepinizi öpüyorum görüşürüz

Arkadaşlar merhaba
ben 8 yıllık evliyim
eşim 1 tese 1 mikro tese oldu hiç sperm bulunamadı
testisler normal
hormonlar normal genetik değil herşey normal sperm yok hemde hiç yok
eşi azo olupta bebeği olanlar lütfen yazın bizlere umut olun
bizlere ışık olun
olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var yüreğim çok acıyor
İÇİM ÇOK YANIYOR ve ben neyapacağım bilmiyorum
ben eşi azospermi olanlar gelin burada dertleşelim topiğinde oluyorum genelde
orda benim gibi onlarca arkadaş var
lütfen azo anneleri
sizin geçtiğiniz yollardan biz geçemiyoruz
bizleride unutmayın lütfen
neler yaptınız hangi dr gittiniz azo sebebiniz neydi bunları yazın ve bizlere ışık olun lütfen....((((

eşi azosperm olup bebeğine kavuşan
azonun güzel anneleri
lütfen bizede ışık olun
sizlerdeki sorun neydi
neler kullandınız
nasıl meleklerinize kavuştunuz lütfen yazın ve bize moral olun
umudumuz tükenmesin ((

slm kizlar nasilsiniz??
biz iyiz, pasamla ugrasip duruyoruz, 2haftadir yuruyoruz,dilimizinde masallahi var, cogu derdini anlatiyo,yapmadigi sebeklik yok,busuna bu sipalara altin topu dememisler

cok gecmis olsun canim yaa cocuk hasta olunca insanin eli kolu baglaniyo, insallah oyku prenses biran once iyilesir,toparlanir...
size kolay gelsin, bu arada pasamda cok tatli masallah,tam isirmalik :)
canim benim allah yardimciniz olsun, aramizdaki arkadaslarin cogu erkek fertilitesi sorunu yasadi ama genelimizin sorunu morfolojik, hareket sorunu filan,tabii azosperm sorunu olanlarda var...allahtan umut kesilmez, ne zaman nasil bi supriz olacagini bilemezsin, bizim sorun hareket ve morfolojikti cuma gunude esim cift tarafli varikosel ameliyati olacak, biz 4asilama,7tupbebek basarisizligimiz var ve sonunda 7yil sonra dogal yolla gelen bir oglum var...
evet bende bugun merak ettigim icin nur'a yazdim sordum o soyledi cok uzuldum, ama allah hakkinda hayirlisini versin, burda taniyipta cok sevdigim insanlardan biridir tulin allah yardimcisi olsun

ama bu coook tatli ya benim yerimede op hatta azicik ucundanda isir

Son düzenleme:
kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

selam kizlar..araniza yeni katildim..sizden bi umut bi isik isterim.lutfen bi cevap...bende onceleri yumurtalam prblmi vardi, simdi nerdeyse hall etdik sayilir, esim spermiogram verdi gecenlerde. doktorun soylediyine gore sonuc o kadar da iyi deyil, aslinda kotu sayilmaz dedi...haraketlilik 25% uzeri olmasi gerekirken bizde 14% di, morfolojide 30% olmasi gerekirsen 22 %..sizce bu sonuclarla hamile kalamazmiyim ????simdi kurlere baslayacagiz yardimci ola bilmesi icin.aranizda boyle yada buna yakin bi sonuclari olubda hamile kalan oldumu dogal yolla ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…