merrhabalar hanımlar
benim eşiminde sperm değerlri sorunlu
morfoloji %1
hız %5
sayı 20000000
inanın 1 senedir bişey değişmedi
varikoselde çıkmadı
proxsed kullandık oda bi işe yaramadı
tek çare mikroenjeksiyon dendi
ibrahim saraçoğlunu aradım bize bir sürü kür gönderdi kullanmamıız için onlar bitince tekrar tahlil istedi
tahlil vaktimiz geldi bende merakla bekliyorum bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruz...
bu arada 4 aydır keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
bende tekrardan soğan kürüne başlayacağım olmadı tüp bebek yaptırırz ne olacak eşim ilk duyduğunda doktor tüp deyince çok üzüldü uzun bir süre kendine gelemedi halada tüp istemiyor normal yoldan olacağını düşünüyor
zaten saraçoğlu morfoloji düzelmez ise tüp bebekte tutmaz dedi üstüne basa basa
Slm kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah. bizde ne yapalım yılbaşından beri öykü hanımın hastalıklarıyla uğraşıyorum rota virüs oldu mersinde salgın var. şimdide pazardan beri üşütmüş kusma ishal hiç hali kalmadı yavrumun kiloda kaybettik allahım beterinden korusun geçecek inşallah yılbaşından beri işede gelemiyodum bugün geldim sizede bir bakayım dedim ama sessiz buralarda hepinizi öptük kendinize iyi bakın canlarım
canım onu bende dun gece okudum üzüldüm hakkında hayırlısı ne ise o olsunmerhaba güzel anneler
anne adayları nasılsınız
ne var ne yok
tulin facede silmiş kendini
kaç zamandır merak ediyordum
burdanda bakayım dedim
son açtığı konu
http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi/502710-bilenlerden-acil-cevap-lutfen.html#post23248876
çok üzüldüm
cok gecmis olsun canim yaa cocuk hasta olunca insanin eli kolu baglaniyo, insallah oyku prenses biran once iyilesir,toparlanir...Slm kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah. bizde ne yapalım yılbaşından beri öykü hanımın hastalıklarıyla uğraşıyorum rota virüs oldu mersinde salgın var. şimdide pazardan beri üşütmüş kusma ishal hiç hali kalmadı yavrumun kiloda kaybettik allahım beterinden korusun geçecek inşallah yılbaşından beri işede gelemiyodum bugün geldim sizede bir bakayım dedim ama sessiz buralarda hepinizi öptük kendinize iyi bakın canlarım
size kolay gelsin, bu arada pasamda cok tatli masallah,tam isirmalik :)slm kızlar ,
hiç yazamıyorum hep bir koşuşturmaca içindeyim taşınıyoruz yeni evimizin tadilat vsleriyle ilgileniyorum çocukla da zor oluyor Allahtan annemle aynı sitedeyiz ve taşınacağım ev 2 blok ötede ,inş herkes iyidir bebişlerinde sağlıkları iyidir inş,hepinizi öpüyorum görüşürüz
canim benim allah yardimciniz olsun, aramizdaki arkadaslarin cogu erkek fertilitesi sorunu yasadi ama genelimizin sorunu morfolojik, hareket sorunu filan,tabii azosperm sorunu olanlarda var...allahtan umut kesilmez, ne zaman nasil bi supriz olacagini bilemezsin, bizim sorun hareket ve morfolojikti cuma gunude esim cift tarafli varikosel ameliyati olacak, biz 4asilama,7tupbebek basarisizligimiz var ve sonunda 7yil sonra dogal yolla gelen bir oglum var...eşi azosperm olup bebeğine kavuşan
azonun güzel anneleri
lütfen bizede ışık olun
sizlerdeki sorun neydi
neler kullandınız
nasıl meleklerinize kavuştunuz lütfen yazın ve bize moral olun
umudumuz tükenmesin((
evet bende bugun merak ettigim icin nur'a yazdim sordum o soyledi cok uzuldum, ama allah hakkinda hayirlisini versin, burda taniyipta cok sevdigim insanlardan biridir tulin allah yardimcisi olsunmerhaba güzel anneler
anne adayları nasılsınız
ne var ne yok
tulin facede silmiş kendini
kaç zamandır merak ediyordum
burdanda bakayım dedim
son açtığı konu
http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi/502710-bilenlerden-acil-cevap-lutfen.html#post23248876
çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?