SAĞOL CANIMM EVET ŞÜKÜRLER OLSUN rabbimeyeni topiğimiz hayırlı olsun allahım inşallah diğer arkadaşlarımızında buraya biranönce terfi etmesini nasip etsin nevrocum yine el attın işe bak nasıl topladın herkesibir araya zambak ve fadik arkadaşımızada teşekkürler fikir ve isim olmasa olmazdı zaten benim hamileliğim sıkıntılı geçsede allaha şükürler olsun devam ediyor allahım zamanında sağlıklı noksansız kusursuz kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah çok sık giremesemde geldiğim zaman hep yanınızda olacağım
canım hamiş olduğunu bk burda gördüm allahım ne kadar güzel sonunda zafer senin olmuş canım allahım sağlıcakla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin
canım seninde hayırlı olsun allahıma şükürler olsun emeklerinizin karşılığını vermiş sizlere sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
gunaydın arkadaşlar
topik hayırlı olsun, inşallah bizlerde sizin gibi zaferi kazananlardan oluruz
çok istiyorum sizlerle bu mutluluğu paylaşmak
iyki varsınız
Aymesimmm başladımı bulantıı -kusmalarrrr inşallahh en hafif şekilde atlatırsın sen( bana dün bugun bişiler oldu çıkarıyom .
yeni topiğimiz hayırlı olsun allahım inşallah diğer arkadaşlarımızında buraya biranönce terfi etmesini nasip etsin nevrocum yine el attın işe bak nasıl topladın herkesibir araya zambak ve fadik arkadaşımızada teşekkürler fikir ve isim olmasa olmazdı zaten benim hamileliğim sıkıntılı geçsede allaha şükürler olsun devam ediyor allahım zamanında sağlıklı noksansız kusursuz kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah çok sık giremesemde geldiğim zaman hep yanınızda olacağım
canım hamiş olduğunu bk burda gördüm allahım ne kadar güzel sonunda zafer senin olmuş canım allahım sağlıcakla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin
canım seninde hayırlı olsun allahıma şükürler olsun emeklerinizin karşılığını vermiş sizlere sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
ah ah bende buraya soyle yazmak ısterdım..
kızlar yenı topıgımız hayılı olsun..hergun bebıslerımızın yenı haberlerını burda paylasıcaz.cok heyecenlıyım falan fılan ıste.daha ne yazmalıydım onu bıle beceremıyorum.annelık duygusu cok farklı bısey galıba.ama benım umutlarım cok azaldı..
hepınıze guzel sohpetler dılıyorum..
topik hayırlı ugurlu olsun benim eşim azospermli ilk tesede istediğimiz sonucu alamadık mayısta ikinciyi deneyecegiz inşallah bende bu topiğe güzel taze anne adayı yada anne olarak geçerim bir gün...
yok canım benim daha bişey yok bende gayet rahatım
dün hatta acaba hala hamişmiyim diye idrar testi yaptım:roflol:
iki çizgide çok kyu çıktı mannakım ben canım ya:roflol:
sende inşallah fazla zorlanmazsın canım zaten çok zayıfsın inşallah seni çok etkilemez
iNSAN ÇİFT çizgiyi görse bile inanamıyo hamilemiyim diye :) ben hala inanamıyorum..
Aymesim insallh sende bulantı falan olmazz gercekten cok zorsenın daha erken 6 haftadan sonra görcem seni sempatiksalakcinni
inşallah olmaz canım işyerinde çok zorlanırım herhalde
valla canım ya dediğin gibi hala inanamıyorum şu cumartesi gelsede
keseyi bi görsem günler geçmiyo sanki
6 haftadan sonramı başlıyo bulantılar:uhm:
ben kaç haftalık olduğumu bile bilmiyomki
tahmin yürütüyorum sadece adet tarihimden hesapladım
Keseyi görücen allah izin ederse usg söler dr kaç haftalık oldugunu :)))) canım iş yerınde çok zorlar gibi bulantı kusmalar çünkü kolunu kaldırcak hali olmuyo insanın :sinifsinif:inşallah olmaz canım işyerinde çok zorlanırım herhalde
valla canım ya dediğin gibi hala inanamıyorum şu cumartesi gelsede
keseyi bi görsem günler geçmiyo sanki
6 haftadan sonramı başlıyo bulantılar:uhm:
ben kaç haftalık olduğumu bile bilmiyomki
tahmin yürütüyorum sadece adet tarihimden hesapladım
evet canım benim 6. hafta dedi başladı şükür sektirmedi.ama mahvoluyorum varya konusmaya halim yok bişey yemeden öğürtüler mahvediyo bide herşey kokuyoo yaa anlatamam çok zor geçiyo çok
evet canım benim 6. hafta dedi başladı şükür sektirmedi.ama mahvoluyorum varya konusmaya halim yok bişey yemeden öğürtüler mahvediyo bide herşey kokuyoo yaa anlatamam çok zor geçiyo çok
Keseyi görücen allah izin ederse usg söler dr kaç haftalık oldugunu :)))) canım iş yerınde çok zorlar gibi bulantı kusmalar çünkü kolunu kaldırcak hali olmuyo insanın :sinifsinif:
Çok zor evttt özlem :gitme:
iş yerindede çok zor oluyo yaa poşetle geziyorum artık kim anlarsa anlasın sürekli insnaın miğdesi kalkarmı sürekli kalkıyo yaaa yok böle bişey ellerim bile kokuyo bana sanki yıkıyorum bu seferde sabun kokuyo deliricemKeseyi görücen allah izin ederse usg söler dr kaç haftalık oldugunu :)))) canım iş yerınde çok zorlar gibi bulantı kusmalar çünkü kolunu kaldırcak hali olmuyo insanın :sinifsinif:
Çok zor evttt özlem :gitme:
yapma canım ya okadar kötü demek
Allah kolaylık versin valla sende çalışıyosun
işyerinde dahada zor olur
yapcak bişey yok tabi bebiklerimiz için katlanıcaz
ama inşallah fazla sürmez
Erkek infertilitesi ile vermiş olduğumuz mücadeleyi kazandık çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kimimizin yolu uzundu , kimimize piyango hemen vurdu. Şimdi kimimiz taze hamiş , kimimiz gelişme döneminde , kimimiz ise uzatmaları oynuyor. Bazılarımız çoktan ipi göğüsleyip yavrularını kucakladılar bile. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
“Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamiş Kalamayan Bayanların Listesi”nden bir üst sınıfa geçen ya da mezun olan tüm arkadaşlar burada toplanacağız. Hamileliklerimizle , anneliklerimizle ilgili paylaşmak istediğimiz her şeyi burada paylaşacağız. Ve bizi buradan bulup bizler gibi sorun yaşayan arkadaşlara da umut olacağız. :lepi:
Günden güne sayımızın artacağına inanıyorum. Oradan buraya transferler oldukça mutluluğumuz ve paylaşımımız daha da artacak. :asigim:
Diğer topiğimizi bırakmak yok tabi. Oradaki arkadaşlarımıza her zaman destek olmaya , dualarımızla onların bu yolda ilerlemelerini kolaylamaya devam edeceğiz. Orası bizim anavatanımız. :1hug: :asigim:
Belli bir çoğunluğun bu topiği istemesi üzerine , ben önderlik ederek bu topiği açıyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Güzel paylaşımlar yapabilmek dileğiyle.. a.s.
Topiğimizin fikir annesi Fadik , isim annesi ise ZAMBAK 3 arkadaşımızdır. Teşekkürler.. Şeniz
O zaman şöyle diyelim mi ;
Fikir Fadik'ten , isim Zambak3'ten , destek kızlardan , topik Nevro'dan , BEREKETİ ALLAHTAN.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?