Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dilem
usg resmini avatar yapmışssın o minik kese
ilerde Allahın izniyle kucağında olduğuna inanamayacaksın
duygulandım yaa geçen yıl bende tam bugün öğrenmiştim hamile olduğumu dr kesenin fotosunu vermişti
eşimle hep mercimeğimiz derdik

casper canım dularımdasın
hayırlısı olsun hakkında

caspeeerr hayırlısı olsun canım üzme kendinide bebişide
bişey kalmadı zaten kucağına almana,
Allahım bebişin sağlıklı doğmasını nasip etsin tatlım

canım allah dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

caspercim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım...

selam kızlar bende erkek infertilitesini yenip anne olanlardanım.topği geç fark ettim.beni hatırladınızmı bilmiyorum.yeni topiğimiz hayırlı olsun nevromopuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz?biz iyiz, bugun bebis iyice ben burdayim demeye basladi galiba, bulantim var, yattigim yerden kalkasim yok!!!
casperi merak ettim insallah hayirli haberler gelir.....
opuldunuz hepiniz

canlarım benim hep merak etmişsiniz dua etmişsiniz allah razı olsun hepinizden. bugünde nst ye girdik normal atışlarıda oldu arada yüksekde çıktı ama dünkü kadar kötü çıkmadı kasılmalarımda varmış magnezyumu günde 2 ye çıkarttı. her an alabiliriz bebeği diye bugün ameliyat öncesi kan testlerimide verdim hastanede ayarlandı şimdilik sadece bekliyicez acil bişi olmadığı sürece kontrolüm salı gününe. uğurböceğim öyküm acele ediyo heralde gelmek için ama inşallah ite kaka 38. haftayı buluruz bulamasakda hayırlısı ile sağlıklı olsunda bebişim gerisini hallederiz. dualarınız için tekrar tekrar tşk ederim kızlarr hepinizi öpüyoruzopuyorumnanaktan

gÜnaydın hayırlı cumalar
rabbım evlatlarınızı saĞlıcakla kucĞınıza almayı nasıp etsın kucaĞında olanlarada haylısıyla bÜyÜtmeyı nasıp etsın
ınnnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

yeterim amin canım sağol sanada tez zamanda rabbim nasip eder bu duyguyu yaşamayı inşallah:Saruboceq:

BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce:
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim....Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...

Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.

Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim...

Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.ınanamazdım.... ıyiki bana bu duyg...uları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....Devamını Gör
Ekleyen:: Bebeğim bugün ne yese?

allahım şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine bana ve bütün isteyenlere hayırlı bir evlat nasip et kurban olduğum allahım duy feryadımı AMıN.

inşallah belgincim allah sana danasip etsin tez zamanda...

sagol canım inşallah allahım büyük benide boynu bükük koymaz inşallah:Saruboceq:sen nasılsın canım iyimisinŞeniz

bende iyiyim allaha şükürler olsun canım işte gün sayıyoruz eşim askerlikten daha zor olduğunu söylüyor bende eşimi bekledim askerdeyken ama bu bambaşka zaman hiç geçmiyor sanki canım

ohh canım iyi hadi en azından biraz düzelme olmuş merak etme canım 37. haftaya kadar gidersin inşallah allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım zorlu dönemleri alattın canım 35. haftadan sonra kilosu için duruyorlarmış bebekler canım

Merhaba arkadaşlar...
Ben izmirde oturuyorum ve sperm sayısı 1 milyonun altında olduğu icin kesin tüp bebek dedi doktorum ama ben tereddütteyim ... Klomen ve e vitamini verdi bunlarla sayı yükselmez mi?
Bide aşılama olmaz mı bu sayıyla?
Devlet araştırma hastanelerinde ya da Tıp fakültesinde tüp bebek yaptırma koşulu neler...
İzmirde tüp bebek tedavisi olup olumlu sonuç aldığınız memnun kaldığınız hastane ismi alabilirmiyim....
Öyle zormuş ki bilgi sahibi olmak, internetin altını üstüne getirdim ama bulamadım bu soruların cevablarını...
Yardımcı olursanız çok sevinirm...

bende iyiyim allaha şükürler olsun canım işte gün sayıyoruz eşim askerlikten daha zor olduğunu söylüyor bende eşimi bekledim askerdeyken ama bu bambaşka zaman hiç geçmiyor sanki canım

allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsin bebeğine canım geçer bugünlerde sağlıgınız iyi olsun:Saruboceq:Şeniz

allahım şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine bana ve bütün isteyenlere hayırlı bir evlat nasip et kurban olduğum allahım duy feryadımı AMİN.

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnn

evet ya zaman hiç geçmiyor sanki canım. başkası hamile kaldığında bir duyardık hamile bir duyardık cinsiyeti bide duyardık doğurmuş bize öyle gelirdi kendimiz yaşayınca günler geçmiyor sanki

evet canım bakalım 37. haftayı tamamlarız inşallah. sende maşallah 28 devirmişsin allahım esirgesin canım

günaydınlar cankuşlar güzel sağlıklı hayırlı haftasonları diliyorum

günaydın canımopuyorumnanaktan

SELAM KIZLAR ıNŞALLAH HAMLELIGE BENIM GIBI COK ISTEYENLERDE BIRAN ONCE GECIS YAPARLAR HAMILE ARKADASLARIMIZ LUTFEN DUALARINIZDA BIZIDE UNUTMAYIN:Saruboceq:

sen 37 yi göreceksin canım inanaıyorum dualarımız seninle canım bende evet allahımza şükürler olsun 28 i devirdim şimdiki hedef 35. hafta allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…