Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ha bide, bebeğinin hareket etmesini isteyen veya hareketinden şüphelenen hamişler,
böyle zamanlarda tatlı bişeyler yiyip sol tarafınıza uzanın, bisüre sonra bebeğiniz hareket edecektir
aklınızda bulunsunopuyorumnanaktan

günaydın şekerler...
kimse yokmuuuu

sen 37 yi göreceksin canım inanaıyorum dualarımız seninle canım bende evet allahımza şükürler olsun 28 i devirdim şimdiki hedef 35. hafta allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

amin canım amin.

CANLARIM HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
allahım anne olmayı hasretle bekleyen arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah

arkadaşolar hepinizin anneler günü kutlu olsun cücüleride sizlerde çok çok öpüyorummmmm

ben de bütün annelerin anneler gününü kutluyorum...hele binbir zorluklarla sahip olan bizlerinkini iki kez kutluyorum...opuyorumnanaktan
tüm isteyenlere de nasip et yarabbim...

hepinizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar..a.s. a.s.
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallahh..

bütün arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun:)))
bizler de bi gün aranıza katılalım inşallah

Arkadaslar hepimizin annelerin gunu kutlu olsun insallah seneye bebeklerimiz kucagimizda kutlariz
allahim bekleyen butun arkadaslarimizada nasip etsin insallah

kızlar anneler gununuz kutlu olsun Allah evlatlarımızda beraber saglıklı uzun omur versin. Bebisleri gobuslerinde olan anneler saglıkla kavussun bebislerine. Bekleyen anne adaylarımıd bir an once kavussun insallah

canlarım anne adayları ve güzel anneler seneye bugünü kucağımızda kutlamak dileğiyle ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN......

slm, guzel anne ve anne adayla hepinizn anneler gunu kutlu olsun..

kıslarrrr hepinizin geçmiş anneler gunu kutlu olsun daha nice bebişlere tabii 3 ten çok olmasın ama :))))))

slm kızlar. geç oldu ama ancak girebildim. pek gelemiyorum artık. tüm annelerin ve anne adaaylarının anneler günü kutlu olsun.

diğer arkadaşlarımızada inşallah bu günü seneye göbüşlerinde veya kucaklarında hayırlısı ile kutlamayı nasip etsin

evet canım bu genelde çok işe yarıyo bende çok denedim.

ama dün sarelle kavanozunu kaşıkladım kaşıkladım banamısın demedi zaten artık iyice solak oldum ben başka tarafa yatamıyorum opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

günaydın kızlar :1rolleyes:

günaydın şekerler...
kimse yokmuuuu

benden de herkeslere günaydııııınn.........

herkese günaydınzemuszemus

gÜnaydın gÜzel anneler

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nevrom ya şu fetal kalp dinleme cihazıyla sesi bilgisayara nasıl kaydediyosun biz çözemedik ya....

sağol canım arkadaşım şuan daha iyi benim kerata rabbim herkesin bebeğini korusun...

tünaydın arkadaşlar kimsecikler gelmemiş bugün
ben sabah giremedim bi türlü sorun vardı nette herhalde

herkese günaydııııııııııııınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…