- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
sen 37 yi göreceksin canım inanaıyorum dualarımız seninle canım bende evet allahımza şükürler olsun 28 i devirdim şimdiki hedef 35. hafta allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
CANLARIM HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
allahım anne olmayı hasretle bekleyen arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah
arkadaşolar hepinizin anneler günü kutlu olsun cücüleride sizlerde çok çok öpüyorummmmm
ben de bütün annelerin anneler gününü kutluyorum...hele binbir zorluklarla sahip olan bizlerinkini iki kez kutluyorum...opuyorumnanaktan
tüm isteyenlere de nasip et yarabbim...
hepinizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar..a.s. a.s.
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallahh..
İyi pazarlar kızlar.. Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun. a.s. Rabbim hepimize kuzucuklarımıza uzun bir ömür nasip etsin dilerim. Daha nice anneler günü kutlayalım. Toruna torbaya karışalım. :Saruboceq:
Hamile anniş adaylarımız da inşallah seneye kucaklarında kutlayacaklar bu güzel günü. :Saruboceq:
Ve hamile kalmayı bekleyen tüm arkadaşlarımız da inşallah seneye kucaklarında olmasa da göbüşlerinde kutlayabilirler. :Saruboceq:
Ben çok şükür gördüm bugünleri. :Saruboceq: İlk anneler günüm. Çok duyguluyum. senağlamaDarısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına. Rabbim kucakları boş bırakmasın , isteyen herkese nasip etsin dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bütün arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun:)))
bizler de bi gün aranıza katılalım inşallah
annalr gÜnÜnÜz utlu olsun kızlar
rabbİm bİr gÜn bİzlerede bebİŞlerİmİzle annler gÜnÜ kutlamayı nasİp etsİn
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Arkadaslar hepimizin annelerin gunu kutlu olsun insallah seneye bebeklerimiz kucagimizda kutlariz
allahim bekleyen butun arkadaslarimizada nasip etsin insallah
kızlar anneler gununuz kutlu olsun Allah evlatlarımızda beraber saglıklı uzun omur versin. Bebisleri gobuslerinde olan anneler saglıkla kavussun bebislerine. Bekleyen anne adaylarımıd bir an once kavussun insallah
Bütün annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutluyoruma.s.
İnşallah evlatlarımızla nice nice Anneler Günü kutlarız....
Hepimizin evlatları anasına babasına hayırlı evlatlar olurlar inşallah:Saruboceq:
Hamile olan arkadaşlarımız da inşallah kazasız belasız sağlıklı bi şekilde kucaklarına alırlar bebeklerini:Saruboceq:
canlarım anne adayları ve güzel anneler seneye bugünü kucağımızda kutlamak dileğiyle ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN......
slm, guzel anne ve anne adayla hepinizn anneler gunu kutlu olsun..
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar
dün gelemediğim için yazamadım bugün yazmak istedim
tüm annelerin ve benim gibi enne adaylarının ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
inşallah bizde seneye bebeklerimiz kucağımızda olarak bu günü kutlarızopuyorumnanaktan
kıslarrrr hepinizin geçmiş anneler gunu kutlu olsun daha nice bebişlere tabii 3 ten çok olmasın ama :))))))
iYİ GECELER KIZLAR geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.Benim biraz canım sıkılıyor bebeğimin hareketleri azaldı gibi geliyor bana bu cumartesi kontrolümüz var inşallah iyidir bebeğim.Ama çok endişeliyim aslında az hareket etse endişelerim gidiyor ama sonra yine endişelniyorum 4 gündür sanki eskisi kadar hareketli değilmiş gibi geliyor .Tecrübeli arkadaşlar sizde yaşadınız mı bunu ya 25 hafta içindeyim...
ha bide, bebeğinin hareket etmesini isteyen veya hareketinden şüphelenen hamişler,
böyle zamanlarda tatlı bişeyler yiyip sol tarafınıza uzanın, bisüre sonra bebeğiniz hareket edecektir
aklınızda bulunsunopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
günaydın kızlar :1rolleyes:
günaydın şekerler...
kimse yokmuuuu
benden de herkeslere günaydııııınn.........
herkese günaydınzemuszemus
gÜnaydın gÜzel anneler
slm kızlar,nasılsınız hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum
fazla giremiyorum buaralar, temizlikle uğraştım, sizde ne var ne yok???
laluz canım o haftalarda bebek hareketlerini daha az hissetmen normal, belli bi süre sonra bebeğin senin sesine ve daha belirgin şeylere tepki verecektir ama senin olduğun haftalarda hareketler tutarsız olabiliyo, bazen çok, bazen az hareket ediyolar, endişelenme, bebişide üzme annesi, sağlıkla kucağına al inşallah...
tünaydın aymesim nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?