Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım dogru söylüyosun allah yardımcımız olsun.Şeniz

evet canım doğru söylüyosun allah yardımcımız olsunŞeniz

can-iso neden erken doğuruyorsun ticker 30 haftayı gösteriyor 34 35 çok erken değil mi? Ben dr dedim valla en erken sağlıklı ne zamn olacaksa o zaman olsun dedim sezeryan :)) 38+ 0 da oldummmmmmmmmmmmmmm

yağmuruum benim bebişler tickerden önde gidiyo, 36.haftanın içinde alacak doktor,
kiloları tek bebek gibi gidiyo dedi çok şükür
oyüzden çok bekletip riske atmayalım dedi
bide ikizlerde 36 hafta, tek bebekte 40.haftaya eşit oluyomuş zaten
oyüzden bi sorun olmaz diyo bakalım hayırlısı

allahım nazarlardan saklasın

hayırlısı cnm Rabbimin izniyle sağlıkla gelsinlerde. ne bilim ben dr dedim 37 hafta olurmu kendi doğumgünüme getirmek için hiç oralı olmadı olmaz dedi 38 de ondan sordum sağlıklı gelsinler önmli oln o

NEVROCUĞUM nasılsın nerelerdesin karşılaşamıyoruz ugramıyorsun inşallah iyisindir canım kızlar nevrodan haberiniz varmıııı?

slm kızlar nasılsını bakıyım.
bizim bugün kontrolumüz vardı. kordonu hala boynunda. nst ye girdik 170 ile 180 arası çıktı bebek huzursuz dedi doktorum gelişimi iyi dedi ama yarın sabah tekrar giricem nst ye onun sonucuna göre konuşuruz dedi belkide kordon etkilemeye başladı dedi ama yarın kesin konuşabiliriz dedi. dua edin bizim için kızlarrrrr

canım benim allahım bebeğini korusun kötülüklerden korkma canım bişey olmaz allahın izniyle inşallah iyi haberlerini bekliyorum yarın...

caspercim hayirlisi olsun canim, neden daha fazla bekliyolarki?
zaten 35.haftandasin, alsinlar bebisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…