canım yasaların ne oldugu belli olmuyor belkide senin içinde bir yasa çıkar azolular için belkide baska sanslar tanınır bak ben 3 yıl beklemyeyim diye 2 tüp bebek yaptırdım benden sonra yasa değişti artık yıl şartı yok .kısmet yani bu işler hiç belli olmaz
canım yasaların ne oldugu belli olmuyor belkide senin içinde bir yasa çıkar azolular için belkide baska sanslar tanınır bak ben 3 yıl beklemyeyim diye 2 tüp bebek yaptırdım benden sonra yasa değişti artık yıl şartı yok .kısmet yani bu işler hiç belli olmaz
can-iso neden erken doğuruyorsun ticker 30 haftayı gösteriyor 34 35 çok erken değil mi? Ben dr dedim valla en erken sağlıklı ne zamn olacaksa o zaman olsun dedim sezeryan :)) 38+ 0 da oldummmmmmmmmmmmmmm
yağmuruum benim bebişler tickerden önde gidiyo, 36.haftanın içinde alacak doktor,
kiloları tek bebek gibi gidiyo dedi çok şükür
oyüzden çok bekletip riske atmayalım dedi
bide ikizlerde 36 hafta, tek bebekte 40.haftaya eşit oluyomuş zaten
oyüzden bi sorun olmaz diyo bakalım hayırlısı
slm kızlar nasılsını bakıyım.
bizim bugün kontrolumüz vardı. kordonu hala boynunda. nst ye girdik 170 ile 180 arası çıktı bebek huzursuz dedi doktorum gelişimi iyi dedi ama yarın sabah tekrar giricem nst ye onun sonucuna göre konuşuruz dedi belkide kordon etkilemeye başladı dedi ama yarın kesin konuşabiliriz dedi. dua edin bizim için kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?