Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
YABANGÜLÜM hani sana kardeşimin bebişinden bahsetmiştim ya DAWN SENDROMUNDAN şüpheleniliyodu, gelinle ayrıntılı konuştum, 3lü test temiz çıkmış herangi bi sorun görünmüyomuş fakat ultrasyonda bebeğin kafasında kist görünüyomuş doktorda bi anlam verememiş, 7 haziranda ayrıntılı ultrasyona gircekmiş yani USG çekilcekmiş, bakalım nolcak hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz...

canım yaa çok geçmiş olsun
çoküzüldüm

kızlar yarın dr randevum var
ınŞ her Şey yolundadır
yumoŞlarıma bakacak dr belkı opu gÜnÜde verebılır
dualrınızı eksık etmeyın canalrım her zamankınden
hada Çok dua ya ıhtıyacım var
rabbım emeklerımızı boŞa Çıkrmasın ınŞŞŞ

günaydın arkadaşlar

evet canım lekelenmelrden kurtuldum çok şükür
bide dediğin gibi şu testler temiz çıksa bi ohh desem artık
Allahın izniyle oda olur inşallah
ben şimdi zaman geçmiyo diye düşünüyodum ama demek
son haftalar daha zor inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın
bu günleri canım Allah yardımcın olsun
doğumu bekleyen bütün kardeşlerimden güzel haberler alıcaz inallah
caniso, sen, casper, rapunzel maşallah bayada çoksunuz he (atlamadım kimseyi inşallah)
hepinizin bebişinizle ilk fotolarınızı bekliyorum

kızllarrr merhaba bende varım aranızda tüp bebekle hamile kaldım geçen hafta öğrendim hamileliğimi AYMES canım sendedemi lekelenmeler var yaaa bendede var
YETEEEER CANIM inşşş güzel haberlerle gelirsinde bol bol 1. kalite yumoşların olur bende geçtim o yollaradan sabır isteyen günler sen helebi transferin olsun bak gör günler geçmek bilmiyor her dk test yapsammı diye düşünüyor insan rabbim herşeyin hayırlısını versinn olmayanların hepsine yaşatsın bu duyguyu

hayırlı olsun arkadaşaım benim lekelnmelerim vardı ama çok şükür bitti sanırım 1 yada 1,5 ay sürdü allaha çok şükür artık yok inşallah bi dahada hiç olmaz seninkide tez zamanda biter inşallah insanı çok korkutuyo iyi bilirim

Allah razı olsun canım çook şükür bitmiş seninki inşşş benimkide biran önce biter her an korku içinde olmak çok zor her an bebişime bişey olmuki diye düşünmek insanı yıpratıyo inşşş bnimde seninki gibi 1.1 5 ay içinde biter

sağol canım benim hoşbuldummm
çok şükür iyiyiz canım lekelenmeler normal dedi ama
hafif kanamalarım varya o problem şimdilik bişey diyemiyorum
yerleşme kanaması olabilir belki dedi ama emin değil
bencede yerleşme kanaması değil şu arabadan inince yada yol yürürsem
oluyo normalde dinlenirken olmuyo acaba düşük tehlikemmi var bende anlmadım
drda kesin bişey demedi cumartesi kalp atışları için çağırdı
adam gibi bi bilgi vermesini söyliycem
inşallah bu 3 haftada hiçbişey olmıycak canım endişelenme
allah yardımcımız olsunŞeniz

AYMES canım bunu sen yazmışsın şu an bunların aynısı bendede var sanki beni anlatmışsın sen nasıl atlattın bu süreyi canım sürekli yatıyorum kalkınca azda olsa kanamam oluyo yatınca bişey yok bana bir akıl ver noluuuuurrr

inşallah canım inşallah sağlıcakla kucağıma alailirim inşallah. bizler bir atlatalım bu seferde silerin günlerini sayıcaz aymesimmmmm

ben sana demiştim canım bu haziran bebişleri hep mayısta gelmek istiyolar aceleciler bacım bunlar. hadi bakalım inşallah atlatıverirsin şu son günleride ayın 7 sinde sağlıkla kucağına alırsın ikisinide canım

evet canım en geç 39. haftada alması lazım biliyodur doktorda mutlaka aslında sonuna kadarda güveniyorum doktoruma bakalım salı günü kesinlleşir heralde yoksa ben bu gidişle sezeryan derken normal doğuracam

yalnız önce ben doğuracaktım rapunzelle can isonunkiler daha aceleci çıktılar sıramızı kaptılar kız :roflol:

canım geçmiş olsun inşallah 7 hazirandaki ayrıntılı ultrasonunuz iyi çıkar

canım allah yardımcın olsun 1. kalite yumoşların olsun senin göüşe bebiş olarak geri dönsün inaşşah canım. güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhopuyorumnanaktan

ayyyy inşallah canım inşallah hemen koyarım resmini llahın izni ile. ama şurası doğru 8 ay geçtide gitti ama 9. ay geçmek bilmiyo helede sonhaftalarda günler geçmiyo artık

canım hayırlı olsun inşallah seninde bir an önce lekelenmelerin geçiverirde rahat bir hamişlik geçirirsin canım

ben de 5.ayıma girmek üzereyim..hatırladınız mı bilmem..erkek bekliyoruz biz de..kerata yan duruyor..doktor amcası göremedi ama büyük ihtimal dedi...zor günler geçirdik.Çok şükrü Allah çok büyük..hiç umut kesmedik zaten...inanamadık..yeni yeni anlıyorum hamile olduğumu...Allah isteyen herkese versin inşallah..pıt pıt atışlarını hissediyorum 2 haftadır..çok güzel bir duygu..herkesin bebeğini sağlıkla bağışlasın inşallah..nazarlardan korusun..tüm bebiş bekleyen annelere ve bebişlerine maşallah:)

ben tanımıyorum seni ama canım maşallah tosununa rabbim bizlerede 5. ayımızı görmeyi nasip etsin çok başındayım ben bu günler nasıl geçecek bilmiyorum valla

keşke zaman çabuk geçsede bende bebişimin hareketlerini hissetsem karnım büyüse opuyorumnanaktan

YETER ve CASPER iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun, CASPER ALLAH inşallah bi avazda kurtarsın seni bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar nasip etsin, YETER seninde inşallah biran önce hamile haberlerini alırız.....

canım işallah doktorlar yanılıyorlardır.sağlıkla doğar bebişiniz:Saruboceq:

canım mesajın üst kısmını okuyorum bukadarda olmaz bunlar benim yaşadıklarım ın aynısı diyorum meğerse benim yazımmışsırnaşık şey şok oldum bi an evet aynen böyleydi canım ilk 2 hafta yattım sonra işe başladım ama bi kaç gün gelebildim sonra tekrar izin aldım ve 2 hafta daha yattım ama evde dolaştım sürekli yatmadım dışarı çıkmadım sadece sonra yavaş yavaş çıkmaya başladım ilk bi kaç gün içinde tekrar oldu lekenmem dışarı çıkıyorum diyemi oluyo acaba dedim kendi kendime ama evde yatıncada oluyodu sonraki hafta haftada 2-3 kere olmaya başladı sonrada kendiliğinden kesildi. Sen hangi ilaçları kullanıyosun canım benim kanla ilgili bütün ilaçlarımıda kesmişti doktor progesteron ve folbiol kullanıyodum sadece şimdi onlarıda kestik artık. Endişelenme bi çok insanda oluyomuş böyle seninkide kısa sürer inşallah ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…