yabangülüm hani sana kardeşimin bebişinden bahsetmiştim ya dawn sendromundan şüpheleniliyodu, gelinle ayrıntılı konuştum, 3lü test temiz çıkmış herangi bi sorun görünmüyomuş fakat ultrasyonda bebeğin kafasında kist görünüyomuş doktorda bi anlam verememiş, 7 haziranda ayrıntılı ultrasyona gircekmiş yani usg çekilcekmiş, bakalım nolcak hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz...
canlarım hepinize merhabalar bizde iyiyiz allaha şükürler olsun zaman doldurmaya çalışıyoruz son haftalar daha zor geiyor kızlar valla
can isom canım dikkatli ol ne kadar dururlarsa o kadar iyi tatlım ama ciğer geliştirirci iğnelerinide olmuşsun şimdi inşallah allahın izni ile 7 haziranda bebişlerin seninle olcak sabır edecekler dualarımız seninle canım
casper seninkinin rahatı iyi maşallah ama haklısın en geç 39.haftada sezeryana alması lazım doğum kanalına girince zor oluyor sezeyan işi ama doktorun onu hesap etmiştir herhalde canım
yabanım canım maşallah kuzuna cinsiyetide dediğin gibi kızın değişme ihtimali pek olmuyor
aymesim lekelenmeler bitmiş maşallah canım sana inşallah cinsiyeti ve test sonucunda öğrendinmi yola devammmm
aymes hani ben
kızllarrr merhaba bende varım aranızda tüp bebekle hamile kaldım geçen hafta öğrendim hamileliğimi AYMES canım sendedemi lekelenmeler var yaaa bendede var
YETEEEER CANIM inşşş güzel haberlerle gelirsinde bol bol 1. kalite yumoşların olur bende geçtim o yollaradan sabır isteyen günler sen helebi transferin olsun bak gör günler geçmek bilmiyor her dk test yapsammı diye düşünüyor insan rabbim herşeyin hayırlısını versinn olmayanların hepsine yaşatsın bu duyguyu
hayırlı olsun arkadaşaım benim lekelnmelerim vardı ama çok şükür bitti sanırım 1 yada 1,5 ay sürdü allaha çok şükür artık yok inşallah bi dahada hiç olmaz seninkide tez zamanda biter inşallah insanı çok korkutuyo iyi bilirim
canım desene çok az kaldı kızını kucağına almaya allahım ne güzel ya inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberleride yazıcaksın inşallah bak sabırsız sabırsız dedin kıza oda ısrar etmiyo artık gelmeyeyerimseniben şaka bi yanada zamanı ne zamansa ozaman gelir inşallah.
canisoyu bende merak ediyorum doğmuştur herhalde artık
inşallah güzel haberlerini alırız onunda
slm kızlar merak etmişsiniz, sizleri habersiz bıraktım kusura bakmayın canlarım
hasatenedeydim bi süredir, bebişlerin bisüre daha göbişte kalması için uğraşıyo doktorum
tam ciğerlerinin geliştiği dönemde olduğumuz için biraz daha kalmaları gerekiyo
sancılarım başlamıştı, biara çok sancılandım ilaç verdiler,
dr um devam ederse hemen sezeryana alıcam dedi ama sonra durdu çok şükür,
şimdi ara ara sancım oluyo ama çok değil
kızım doğum kanalına girmiş durumda, oğlumda doğum pozisyonunu almış
bundan sonra heran doğumu başlatabilirler dedi dr, bekliyoruz
ikiside 2 kiloyu geçti ama ne kadar kalırlarsa okadar iyi onlar için oyüzden hep yatıyorum
ilaç ve iğnelerle sancılarım durdu, ciğer geliştirici iğnelerimizide olduk erken doğuma karşın
haziranın 5 ine kadar kendiliğinden olmazsa 7 haziranda sezeryanla alacak artık
sürpriz yapmazlarsa günümüzü bekliyoruz
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi çok öpüyorum haber vermeye çalışırım yine
kendinize iyi bakın dualarımdasınız
benide dualarınızdan eksik etmeyin...
canlarım hepinize merhabalar bizde iyiyiz allaha şükürler olsun zaman doldurmaya çalışıyoruz son haftalar daha zor geiyor kızlar valla
can isom canım dikkatli ol ne kadar dururlarsa o kadar iyi tatlım ama ciğer geliştirirci iğnelerinide olmuşsun şimdi inşallah allahın izni ile 7 haziranda bebişlerin seninle olcak sabır edecekler dualarımız seninle canım
casper seninkinin rahatı iyi maşallah ama haklısın en geç 39.haftada sezeryana alması lazım doğum kanalına girince zor oluyor sezeyan işi ama doktorun onu hesap etmiştir herhalde canım
yabanım canım maşallah kuzuna cinsiyetide dediğin gibi kızın değişme ihtimali pek olmuyor
aymesim lekelenmeler bitmiş maşallah canım sana inşallah cinsiyeti ve test sonucunda öğrendinmi yola devammmm
YABANGÜLÜM hani sana kardeşimin bebişinden bahsetmiştim ya DAWN SENDROMUNDAN şüpheleniliyodu, gelinle ayrıntılı konuştum, 3lü test temiz çıkmış herangi bi sorun görünmüyomuş fakat ultrasyonda bebeğin kafasında kist görünüyomuş doktorda bi anlam verememiş, 7 haziranda ayrıntılı ultrasyona gircekmiş yani USG çekilcekmiş, bakalım nolcak hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz...
kızlar yarın dr randevum var
İnŞ her Şey yolundadır
yumoŞlarıma bakacak dr belkİ opu gÜnÜde verebİlİr
dualrınızı eksİk etmeyİn canalrım her zamankİnden
hada Çok dua ya İhtİyacım var
rabbİm emeklerİmİzİ boŞa Çıkrmasın İnŞŞŞ
günaydın arkadaşlar
evet canım lekelenmelrden kurtuldum çok şükür
bide dediğin gibi şu testler temiz çıksa bi ohh desem artık
Allahın izniyle oda olur inşallah
ben şimdi zaman geçmiyo diye düşünüyodum ama demek
son haftalar daha zor inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın
bu günleri canım Allah yardımcın olsun
doğumu bekleyen bütün kardeşlerimden güzel haberler alıcaz inallah
caniso, sen, casper, rapunzel maşallah bayada çoksunuz he (atlamadım kimseyi inşallah)
hepinizin bebişinizle ilk fotolarınızı bekliyorum
kızllarrr merhaba bende varım aranızda tüp bebekle hamile kaldım geçen hafta öğrendim hamileliğimi AYMES canım sendedemi lekelenmeler var yaaa bendede var
YETEEEER CANIM inşşş güzel haberlerle gelirsinde bol bol 1. kalite yumoşların olur bende geçtim o yollaradan sabır isteyen günler sen helebi transferin olsun bak gör günler geçmek bilmiyor her dk test yapsammı diye düşünüyor insan rabbim herşeyin hayırlısını versinn olmayanların hepsine yaşatsın bu duyguyu
ben de 5.ayıma girmek üzereyim..hatırladınız mı bilmem..erkek bekliyoruz biz de..kerata yan duruyor..doktor amcası göremedi ama büyük ihtimal dedi...zor günler geçirdik.Çok şükrü Allah çok büyük..hiç umut kesmedik zaten...inanamadık..yeni yeni anlıyorum hamile olduğumu...Allah isteyen herkese versin inşallah..pıt pıt atışlarını hissediyorum 2 haftadır..çok güzel bir duygu..herkesin bebeğini sağlıkla bağışlasın inşallah..nazarlardan korusun..tüm bebiş bekleyen annelere ve bebişlerine maşallah:)
YABANGÜLÜM hani sana kardeşimin bebişinden bahsetmiştim ya DAWN SENDROMUNDAN şüpheleniliyodu, gelinle ayrıntılı konuştum, 3lü test temiz çıkmış herangi bi sorun görünmüyomuş fakat ultrasyonda bebeğin kafasında kist görünüyomuş doktorda bi anlam verememiş, 7 haziranda ayrıntılı ultrasyona gircekmiş yani USG çekilcekmiş, bakalım nolcak hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz...
Allah razı olsun canım çook şükür bitmiş seninki inşşş benimkide biran önce biter her an korku içinde olmak çok zor her an bebişime bişey olmuki diye düşünmek insanı yıpratıyo inşşş bnimde seninki gibi 1.1 5 ay içinde biter
sağol canım benim hoşbuldummm
çok şükür iyiyiz canım lekelenmeler normal dedi ama
hafif kanamalarım varya o problem şimdilik bişey diyemiyorum
yerleşme kanaması olabilir belki dedi ama emin değil
bencede yerleşme kanaması değil şu arabadan inince yada yol yürürsem
oluyo normalde dinlenirken olmuyo acaba düşük tehlikemmi var bende anlmadım
drda kesin bişey demedi cumartesi kalp atışları için çağırdı
adam gibi bi bilgi vermesini söyliycem
inşallah bu 3 haftada hiçbişey olmıycak canım endişelenme
allah yardımcımız olsunŞeniz
AYMES canım bunu sen yazmışsın şu an bunların aynısı bendede var sanki beni anlatmışsın sen nasıl atlattın bu süreyi canım sürekli yatıyorum kalkınca azda olsa kanamam oluyo yatınca bişey yok bana bir akıl ver noluuuuurrr
pardon aymescim...farketmemiştim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?