Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlarrrr

bizim bugün kontrolümüz vardı gittik doktorumuza herşey normal güzel nst mizde iyi çıktı suyumuzda iyi.
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. bugün 37 olduk tam haftaya gittiğimizde tam 38 olucaz. aslında bugün tarih verir diyoduk ama vermedi.ne kadar kalsa kar dedi. haziranın 5-15 arası bakıcaz duruma dedi.

şimdi benim anlamadığım 15 haziran zaten sata göre normal doğum tarihim benim. 5-15 arası nasıl beklenirki normal doğum başlayınca sezeryanamı alacak anlamadım ne kadar kalsa kar tamam bende erkenden alınsın demiyorum ama 38-39 hafta arası alınmazmı sezeryanlar kafam karıştı benim ya

ah yabanima kiz geliyo canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin, ne guzel cok erken ogrendin burda hayatta soylemiyolar...gerci ben zaten sormicem

Aymesimm nasıl gidio :)

canım çok şükür iyi gidiyo lekelenmelerde bitince rahatladım artık şimdi merakla cinsiyeti bekliyorum bide 3lü testim var işte hayırlısıyla oda temiz çıkarsa değme keyfime ozaman senin nasıl gidiyo oğluşunun hareketleri başladımı?

can isom doğurmuştur heralde şimdiye inşallah iyilerdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım desene çok az kaldı kızını kucağına almaya allahım ne güzel ya inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberleride yazıcaksın inşallah bak sabırsız sabırsız dedin kıza oda ısrar etmiyo artık gelmeyeyerimseniben şaka bi yanada zamanı ne zamansa ozaman gelir inşallah.

canisoyu bende merak ediyorum doğmuştur herhalde artık
inşallah güzel haberlerini alırız onunda

slm kızlar merak etmişsiniz, sizleri habersiz bıraktım kusura bakmayın canlarım
hasatenedeydim bi süredir, bebişlerin bisüre daha göbişte kalması için uğraşıyo doktorum
tam ciğerlerinin geliştiği dönemde olduğumuz için biraz daha kalmaları gerekiyo
sancılarım başlamıştı, biara çok sancılandım ilaç verdiler,
dr um devam ederse hemen sezeryana alıcam dedi ama sonra durdu çok şükür,
şimdi ara ara sancım oluyo ama çok değil
kızım doğum kanalına girmiş durumda, oğlumda doğum pozisyonunu almış
bundan sonra heran doğumu başlatabilirler dedi dr, bekliyoruz
ikiside 2 kiloyu geçti ama ne kadar kalırlarsa okadar iyi onlar için oyüzden hep yatıyorum
ilaç ve iğnelerle sancılarım durdu, ciğer geliştirici iğnelerimizide olduk erken doğuma karşın
haziranın 5 ine kadar kendiliğinden olmazsa 7 haziranda sezeryanla alacak artık
sürpriz yapmazlarsa günümüzü bekliyoruz
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi çok öpüyorum haber vermeye çalışırım yine
kendinize iyi bakın dualarımdasınız
benide dualarınızdan eksik etmeyin...

can iso allah yardımcınız olsun canım...keşke hastanede kalsaydın doğuma kadar..

canım çok geçmiş olsun
inşş bebeişler dr bekledği zamna kadar beklerele

canım senin kızın acelesi var gelmekiçin inşş gereken zamanı bekler
her şey ylunda ilereler
inşş

can iso allah yardımcınız olsun canım...keşke hastanede kalsaydın doğuma kadar..

sağol canım
evdede olsam bişey değişmiyo tatlım
kardeşimin çalıştığı hastanede doğum yapıcam için bi sıkıntım olmaz
zaten hastane yakın bize
eşim evde olmadığında nezaman arasam hemen ambulans gönderirler zaten
oyönden sıkıntım yok
Rabbim hepinize sağlıklı bebişler ve kolay doğum nasip etsin
bebiş isteyen arkadaşlarımında göbişlerini doldursun inşallah

rabbim bebişin, kucağına alıp resimlerini çektiğin günleride göstesin ,
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
YABANIM SANA YAZMIŞTIM CANIM

canlarım hepinize merhabalar bizde iyiyiz allaha şükürler olsun zaman doldurmaya çalışıyoruz son haftalar daha zor geiyor kızlar valla
can isom canım dikkatli ol ne kadar dururlarsa o kadar iyi tatlım ama ciğer geliştirirci iğnelerinide olmuşsun şimdi inşallah allahın izni ile 7 haziranda bebişlerin seninle olcak sabır edecekler dualarımız seninle canım
casper seninkinin rahatı iyi maşallah ama haklısın en geç 39.haftada sezeryana alması lazım doğum kanalına girince zor oluyor sezeyan işi ama doktorun onu hesap etmiştir herhalde canım
yabanım canım maşallah kuzuna cinsiyetide dediğin gibi kızın değişme ihtimali pek olmuyor
aymesim lekelenmeler bitmiş maşallah canım sana inşallah cinsiyeti ve test sonucunda öğrendinmi yola devammmm

ah yabanima kiz geliyo canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin, ne guzel cok erken ogrendin burda hayatta soylemiyolar...gerci ben zaten sormicem
amin canım sizede işallah.ben söylemez diyordum ama ben sormadan söyledi doktorum.işallah seninkinide söylerler niye sormayacaksın ki?
rabbim bebişin, kucağına alıp resimlerini çektiğin günleride göstesin ,
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
YABANIM SANA YAZMIŞTIM CANIM
amin canım darısı sizlere işallah.

teşekür ederim bende öyle düşünüyorum ama bellimi olur.eşim ümitli hala 2 hafta sonra doktor erkek der diye:)klasik türk erkeği işte.hayırlısı sağlıklı olsunda benim için farketmiyor hiç.seninde az kaldı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

işallah vaktine kadar beklerler.sağlıkla gelsinler dünyaya işallah küveze gerek kalmadan evinize gidersiniz.

canım geçecek allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine o zaman geçecek zorluklarkaydirigubbakcemile3

allahım hepimize sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin
evet canım erkekler işte klasik türk erkeği benimkide hiç farketmez diyordu ama erkek olduğunu öğrenince çok mutlu oldu ama önemli olan sağlıklı hayırlı evlatlar olması canım
canım geçecek allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine o zaman geçecek zorluklarkaydirigubbakcemile3

inşallah canım allahın izni ile bu dileğim gerçek olsun istiyorum en kısa zamanda senin ve diğer arkadaşlarımında güzel haberlerini almayoda nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…