özlemcim benim iki tanyelş karnım maşallah bayağı büyüdü şimdiden senin 3 düşünemiyorum...allah yardımcımız olsun cümlemizin...
evet canım büyüyolar maşşallah ben birde çok kilo verdim sadece göbek kaldı geriye oldugu gibi ortadalar ALLAHIM sağlık versin hepsine inşallahhhözlemcim benim iki tanyelş karnım maşallah bayağı büyüdü şimdiden senin 3 düşünemiyorum...allah yardımcımız olsun cümlemizin...
sağol cnmayyy kıyamam ben sana tabii ayrıl canım senin için zor sıcakta bi taraftan iyi bak kendineŞeniz
llah korusun bebeklerini inşallah birgün benimde olur ben bir taneye razıyım yeterki olsunsenağlamasenağlama
bende gittim bu gün doktora doktor kıza benziyor dedi.sanırım kız olacak tahminler doğru çıkıyor.erkek diyip kız çıkma olasılığı yüksekte kız diyip erkek çıkmaz sanırım.iki hafta sonra kesin belli olur ededi.çatlak için doktora danıştım 20.haftada krem yazacak sanırım ama kesin çözüm olmuyor dedi.
öylemi valla eşim hala erkek olma olasılığıyla ümitli.2 hafta sonra netleşecek ama bence kesin kız:)yabangülüm tam tersi kızın erkek çıkma olasılığı yüksek:)
senağlama
gözün aydın canım tatlı kız annesi seniiiiŞeniz
slm arkadaslar nasilsiniz?
aymes bende simdilik bebek yagi kullaniyorum, kardesimde hamile benden iki hafta onde gidiyo doktoru tavsiye etmis, zaten onemli olan cildi bol bol nemlendirmek...
ben gobis kalca ve goguslerime kullaniyorum, en cokta goguslerime suruyorum, birinde gordum, fazla dekoltede degildi gerdanina kadar yirtiklar vardi, gorunce cok korktum ustelik benimde gogusler acayip buyuyo nerdeyse bogazima dayandi aklinialirimsmile
bende gittim bu gün doktora doktor kıza benziyor dedi.sanırım kız olacak tahminler doğru çıkıyor.erkek diyip kız çıkma olasılığı yüksekte kız diyip erkek çıkmaz sanırım.iki hafta sonra kesin belli olur ededi.çatlak için doktora danıştım 20.haftada krem yazacak sanırım ama kesin çözüm olmuyor dedi.
evet canım kesin olmsada kız dedi ama ben eminim artık:)amin darısı sana işallah.Günaydın arkadaşlar yabanım maşllah kızına
bende bebek yağı almaya karar verdim canım hafta sonu alır başlarım artık sabah akşam kullanıyoruz dimi
cinsiyet belli olmuş canım hayırlı olsun
çok sevindim kızına sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
herkese merhaba....
buda bebişimizin resmi:)
teşekür ederim bilmiyorum valla kime benziyor:)maşallah sanamı benziyo ne bukaydirigubbakcemile3
uyuyo kız bu elinide yanağının altına koymuşş ayyy allahım ne büyüksün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?